Home Zelfverbetering Een vriendelijke Walktober-uitdaging | Volledige focus

Een vriendelijke Walktober-uitdaging | Volledige focus

0
Een vriendelijke Walktober-uitdaging |  Volledige focus


Twee jaar geleden besloot de leiding van Full Focus het staff uit te nodigen voor een vriendelijke “Walktober” wandelwedstrijd voor team- en individuele prijzen. Het resultaat? We herontdekten de competitieve geest die diep in onze botten zit… En waarschijnlijk heb het zeker overdreven. Maar we hielden er ook van om buiten te zijn in het verkoelende weer in Nashville, en we hebben een aantal creatieve manieren bedacht om onze stappen daarin te zetten.

Oktober is bijna voorbij, maar het is nog niet te laat om wat stappen te zetten voordat de dagen kort worden en het weer koud wordt. Een sedentaire levensstijl schaadt onze gezondheid, en wandelen is een van de meest toegankelijke vormen van lichaamsbeweging. Als u een stappenteller nodig heeft, zijn deze goedkoop en gemakkelijk te vinden. Stel uzelf een doel dat verder reikt dan uw normale activiteit. Start dan met lopen.

Hier zijn een paar ideeën om u op weg te helpen.

Verdeel de dag

Het is geen geheim dat pauzes de prestaties kunnen verbeteren. Wat als je zou proberen een wandeling te taggen tijdens je toiletpauze? Wat als u zich zou richten op vergaderingen van 50 minuten en de laatste tien minuten buitenshuis zou doorbrengen? Wat als u uw lunch afsluit met een wandeling? Het vergt een beetje intentie, maar niet veel moeite. Strooi een paar wandelingen van 10 minuten in uw werkdag, en u zult in meer dan duizend further stappen gewerkt hebben!

Neem een ​​wandelende vergadering

Wandelvergaderingen werken niet voor elke vergadering, maar u zult er misschien versteld van staan ​​hoeveel vergaderingen een wandeling kan helpen. Anekdotisch geloven verschillende van onze teamleden dat wandelen hen heeft geholpen helderder en creatiever te denken.

Een paar suggestions hier. Zorg ervoor dat informatie wordt vastgelegd. Dit kan betekenen dat één persoon vrijwillig achter zijn laptop blijft zitten om belangrijke aantekeningen te typen of indien nodig de audio van de oproep voor overleg op te nemen. Als je Zoom nodig hebt, kun je nog steeds op een loopband springen. Het was bekend dat de winnaar van onze wedstrijd zich vestigde in de plaatselijke sportschool, terwijl hij zijn prioriteiten overschaduwde.

Multitasken (ja, we zeiden het)

Over het algemeen ondermijnt multitasken uw focus en prestaties. Maar wandelen is een van de weinige activiteiten waarbij dat wel mogelijk is werkelijk multitasken. Ruil je uurtje loungen op de financial institution met een boek in voor een uurtje buiten luisteren ernaar op audioboek. (Uw plaatselijke bibliotheek heeft waarschijnlijk free of charge toegang tot duizenden titels.) Zet ​​een podcast op en drink het hele blok met uw ochtendkoffie (uiteraard in een thermoskan). Spring aan de telefoon met een vriend of nodig hem uit om mee te gaan en samen te wandelen.

Je kunt bidden of mediteren terwijl je loopt. U kunt de dag samen met uw kinderen of accomplice bespreken. Je kunt dankbaarheid oefenen, naar muziek luisteren of een paar foto’s maken. U kunt nadenken over uw dag en eventuele problemen uitpakken die u zijn bijgebleven. U kunt een boodschappenlijstje maken of nieuwe ideeën vastleggen. Je kunt dromen over je doelen of de Every day Large 3 van morgen bepalen. Omdat wandelen geen bewust nadenken vereist, zijn er allerlei taken die je onderweg kunt uitvoeren.

Lopen voor transport

We wonen niet allemaal op beloopbare plaatsen. (Nashville heeft bijvoorbeeld een merkbaar gebrek aan trottoirs.) Je voeten kunnen je echter op meer plaatsen brengen dan je zou denken. Kun je naar het huis of appartement van een buurman lopen? Hoe zit het met een winkel in de buurt? Kunt u kiezen voor de achterkant van de parkeerplaats? Zou je een paar blokken van de locatie of het stadion kunnen parkeren, zodat je een paar treden kunt innemen en jezelf wat verkeer kunt besparen?

Je voeten zijn gemaakt om te lopen. Probeer ze eens uit voordat de maand voorbij is. Merk op wat het doet voor uw humeur, uw gezondheid en uw focus op het werk.

Misschien kom je een paar stappen dichter bij de dubbele winst.

Openbaarmaking van materiële connectie: Sommige van de hyperlinks in het bovenstaande bericht zijn ‘affiliate hyperlinks’. Dit betekent dat als u op de hyperlink klikt en het artikel koopt, wij een affiliate-commissie ontvangen. Hoe dan ook, we raden alleen producten of diensten aan die we gebruiken en waarvan we denken dat ze waarde toevoegen aan onze lezers. We maken dit bekend in overeenstemming met 16 CFR, deel 255 van de Federal Commerce Fee: “Gidsen betreffende het gebruik van aanbevelingen en getuigenissen in advertenties.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here