Home Relatie Luisteren naar je innerlijke stem

Luisteren naar je innerlijke stem

0
Luisteren naar je innerlijke stem


Als je nooit had gedacht dat een gans je zou kunnen leren hoe je je relaties kunt verbeteren, denk dan nog eens goed na.

Hier is een waargebeurd bazaarverhaal dat Susie’s dochter haar vertelde over de ervaring van een collega.

Ann was aan het trainen voor een marathon en liep op een fietspad in een grote stad waar ze woont. Terwijl ze aan het rennen was, waggelde er een gans het pad op en ze rende er omheen.

Toen Ann haar tweede lus rond het pad maakte, zag ze een man verdedigen met dezelfde gans die ze eerder had gezien.

Met ‘verdediging’ bedoelen we dat de gans de man achtervolgde en hem niet toestond het pad te passeren.

De man besloot de gans voor de gek te houden en rende het bos in. Maar terwijl hij dat deed, vloog de gans op de rug van de man en begon met zijn vleugels te klapperen.

Ann probeerde de gans af te leiden en de gans ging achter haar aan!

Nu vertelde Ann de dochter van Susie dat ze niet noodzakelijkerwijs ‘spiritueel’, ‘religieus’ of persoonlijke groei was, maar dat ze wel naar een stem in haar luisterde die zei: ‘Wees één met de gans.’

Ze ging op haar hurken zitten en waggelde veilig om de boze gans heen.

Het punt van dit verhaal is om aan te geven dat wanneer we luisteren naar die kleine, stille stem van binnen – zoals Wayne Dyer het noemde – er wonderbaarlijke dingen in ons leven gebeuren.

Zo vaak merken we dat we vertrouwen op het gebabbel dat voortdurend in onze geest doorgaat en angst blokkeert ons om te horen wat er werkelijk in ons zit.

We hebben ontdekt dat een van de sleutels tot het creëren van het soort leven en relaties dat we willen, is luisteren naar die stille, zachte innerlijke stem.

Web zoals de stem van binnenuit ons kan begeleiden bij het zoeken naar hulp als onze auto pech heeft of bij het vinden van de weg in een vreemde stad…

Het kan ons ook helpen iemand te vinden met wie we samen willen zijn, een betere companion of ouder te zijn voor de mensen in ons leven en te leren van onszelf te houden.

De sleutel is dat we open moeten staan ​​voor het horen en ernaar moeten handelen.

Je vraagt ​​je misschien af ​​of de stem en de informatie die je hoort je ware innerlijke stem is en echt de moeite waard is om te volgen of niet.

Wat we hebben ervaren is dat om te weten of je die stille, zachte stem van binnenuit moet volgen, je moet bepalen of deze spreekt vanuit een plaats van angst of liefde.

We hebben ook ontdekt dat het, om die ware stem te kunnen horen, helpt om het gebabbel van je geest te kalmeren door meditatie, diep ademhalen, een second voor jezelf nemen, een wandeling in het bos of op een andere manier die je aanspreekt.

Ann luisterde naar de stem binnenin en in haar woorden, werd “één met de gans” en kon er omheen zonder gewond te raken.

Daarom nodigen we je deze week uit om Ann en haar ervaring met de gans te herinneren en meer open te staan ​​voor het luisteren naar je innerlijke stem van innerlijke liefde.

Wanneer u dat doet, denken wij dat uw leven en uw relaties zich zullen openen voor meer mogelijkheden en voor de stroom van goede dingen die voor ons allemaal beschikbaar zijn.

Wil je hulp bij het onderscheiden van de stem van liefde van de stem van angst? Neem hier contact met ons op…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here