Home Relatie Een adventsgebed voor vreugde – Uw dagelijkse gebed – 10 december

Een adventsgebed voor vreugde – Uw dagelijkse gebed – 10 december

0
Een adventsgebed voor vreugde – Uw dagelijkse gebed – 10 december


je dagelijkse gebedsdevotionele kunst

Apple podcast-knop Spotify podcast-knop youtube-knop

Een Adventsgebed voor plezier
Door Emma Danzey

Lukas 2:10-11 zegt: ‘En de engel zei tegen hen: ‘Vrees niet, need zie, ik breng u goed nieuws van grote vreugde die voor het hele volk zal gelden. Need voor u is vandaag in de stad van David een Redder geboren, die Christus de Heer is.’

Terwijl we bidden bij de derde adventskaars, de kaars van vreugde, mogen onze harten nadenken over de prachtige boodschap van de engel die aan de herders in de velden werd gegeven. De engel bracht goed nieuws van grote vreugde. Dit is wat we hebben in Jezus; we hebben het goede nieuws van het evangelie dat God in de vorm van een mens uit de hemel naar ons is neergedaald en het volmaakte leven heeft geleid, de dood van een zondaar is gestorven en is opgestaan ​​zodat wij gered kunnen worden. Deze child, deze langverwachte Messias op wie het Joodse volk vele jaren heeft gebeden en gewacht, was eindelijk gekomen. Dit leidt tot grote vreugde in de levens van allen die hun geloof in Hem stellen.

Laten we bidden:

Lieve Verlosser,
Jij bent de gever van vreugde en nieuw leven. Wij vieren U en eren U vandaag. Bedankt voor uw voortdurende zorg voor ons. Dank U dat wij toegang hebben tot de vrucht van de vreugde van de Geest, omdat U naar ons toe bent gekomen. Dank U dat wij ons in deze tijd van het jaar kunnen verheugen en dankbaar kunnen zijn voor Uw kostbare aanwezigheid bij ons. Wij prijzen U dat U als pasgeboren sort in nederigheid naar de aarde bent gekomen. God, we kunnen niet beginnen te begrijpen wat U allemaal voor ons hebt gedaan.

Internet zoals de herders eenvoudige mensen waren, Heer, zijn wij ook maar gewone mensen die leven, maar U heeft ons in Uw naam tot grotere dingen geroepen. U hebt ons een doel, een roeping en een missie gegeven om deel uit te maken van Uw koninkrijk en dat koninkrijk met anderen te delen. Mogen wij de grootste vreugde van het zijn van uw kinderen en het delen van uw goede nieuws van grote vreugde met anderen niet verwaarlozen. Vergeef ons als we deze vreugde verbergen en ervoor zorgen dat deze niet aan de wereld wordt verteld.

Vertel het ons binnen Romeinen 15:13 dat U de God van hoop bent die ons vervult met vreugde en vrede. Jij zegt binnen Filippenzen 4:4 om altijd blij te zijn. Vertel het ons binnen Psalmen 16:11 dat U het levenspad bekend maakt, en in uw aanwezigheid is er volheid van vreugde. U herinnert ons eraan dat vreugde voortkomt uit dankbaarheid, dus Jezus, wij danken U vandaag. We zijn dankbaar voor het leven dat u ons hebt gegeven, voor het creëren van lucht, water, onderdak en voedsel, voor uw liefde, voor onze households, vrienden, mentoren en gemeenschap, voor onze banen, voor onze kerken, voor de zon , voor de maan, voor het bestaan ​​van de excellent gevestigde wereld, voor talenten, en voor Uw grote provide aan het kruis. U bent de Schepper, dus prijzen wij U voor het maken van vreugde.

Heer, voor degenen onder ons die zich nu somber en ontmoedigd voelen. Als we overweldigd, moe of gefrustreerd zijn, assist ons dan om niet in deze gemoedstoestanden te blijven zitten, maar om de gave van dankbaarheid te benutten om de strijd aan te gaan met de vijand en zelfs de kleinste dingen in het leven werkelijk als een zegen te zien. Assist ons de prachtige gaven van U niet te missen vanwege pijn, verlies en ontmoediging. Leidt ons door Uw kracht om vreugde te kiezen en er elke dag voor te vechten.

Jij zegt binnen Psalm 30:11, “Je hebt mijn rouw in dansen veranderd; Gij hebt mijn zak losgemaakt en mij met blijdschap bekleed.” Vertel het ons binnen Romeinen 12:12, ‘Verheug u in de hoop, wees geduldig in verdrukking, wees voortdurend in gebed.’ Heer, breng mij in een vreugde die tot zingen leidt. Er schuilt zoveel schoonheid in het uiten van Uw lof, vooral bij anderen. Ook al komt en gaat ons geluk, moge Uw vreugde een anker zijn voor onze ziel.

Terwijl we anticiperen op deze nieuwe kerstperiode, of we nu gemakkelijk blij zijn of er met Uw hulp voor moeten vechten, mogen we terugkijken op Uw geboorte om ons te helpen wijzen op Uw tweede komst om ons met grote vreugde te vervullen. Amen.

Fotocredit: ©PlayBackMedia/Sparrowstock

Emma DanzeyEmma Danzey‘s missie in het leven komt voort uit Efeziërs 3:20-21, om het buitengewone te omarmen. Een van haar grootste vreugden is om met de Heer in Zijn Schriften te reizen. Ze is de vrouw van Drew en de moeder van Graham. Emma dient samen met haar man in de bediening. Ze concentreert zich het grootste deel van haar tijd thuis, maar geeft graag artikelen over de Bijbel, levensvragen en de christelijke levensstijl. Haar artikel over interraciale huwelijken was de nummer 1 op Crosswalk in 2021. Meest recentelijk werd Emma uitgebracht Schatten voor peuters, (schriftgeheugenliedjes) voor jonge kinderen. Tijdens haar carrière in de bediening is Emma vrijgelaten Wildflower: bloeien door alleenstaand zijntwee aanbidding EP-albums, richtte en leidde Polished Convention Ministries, en leidde het Refined Journal. Je kunt haar artikelen bekijken op haar weblog op emmadanzey.wordpress.com en bekijk haar Instagram @Emmadanzey.

LUISTER naar meer kerstgebeden op LifeAudio

Leer ons bidden is een GRATIS gebedspodcast gehost door iBelieve-schrijfster Christina Patterson. Elke week geeft ze je praktische, praktijkgerichte suggestions over hoe je je geloof en relatie met God kunt laten groeien door de kracht van gebed. Klik hieronder om naar haar aflevering over Wat je ‘s ochtends moet bidden voor een zorgeloze dag te luisteren!

Banneradvertentie voor de podcast Leer ons bidden

Nu je hebt gebeden, heb je iemand nodig die voor JOU bidt? Klik op de onderstaande knop!

Bezoek iBelieve.com voor meer inspirerende gebedsinhoud.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here