Home Mode Drijvende luxe in Zweeds Lapland – INFUR MAGAZINE

Drijvende luxe in Zweeds Lapland – INFUR MAGAZINE

0
Drijvende luxe in Zweeds Lapland – INFUR MAGAZINEArctisch dangerouseen uniek drijvend lodge en spa met 12 kamers gebouwd in een cirkelvormig ontwerp aan de rivier de Lule in Zweeds Lapland. De architectuur is geïnspireerd op het houtdrijvende tijdperk en op een gevoel van diep respect voor het milieu.


Dit is een unieke ervaring en een unieke bestemming die kan worden gedefinieerd als het toonbeeld van welzijn voor luxe reizigers het hele jaar door!


Ongeacht de tijd van het jaar, het is echt iets niet van deze wereld. In de winter staat hij daar bevroren in de gloed van de Noorderlicht, terwijl hij in de zomer onder de middernachtzon zweeft. Dit is een unieke ervaring en een unieke bestemming die kan worden gedefinieerd als het toonbeeld van welzijn voor luxe reizigers het hele jaar door!


Fotocredits: Arctisch dangerous

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here