Home Levensstijl Cowgirl LUV, een eerbetoon aan de ruige schoonheid van het Amerikaanse Westen

Cowgirl LUV, een eerbetoon aan de ruige schoonheid van het Amerikaanse Westen

0
Cowgirl LUV, een eerbetoon aan de ruige schoonheid van het Amerikaanse Westen
De nieuwste collectie van paardensieradenontwerper Karina Brez, Cowgirl LUV, is geïnspireerd op bergen en steden in de VS. De ontwerper verwijst naar de ruige schoonheid van het Amerikaanse Westen in de nieuwe lijn, die stapelbare ringen bevat die bergketens symboliseren en de geest van avontuur en onafhankelijkheid belichamen.

Cowgirl LUV
fotografie door Steven DeVilbiss

Whitney stapelbare turquoise ring in roségoud van Karina Brez
Whitney stapelbare turquoise ring in roségoud van Karina Brez. Fotografie door Steven DeVilbiss

Zes stapelbare ringstijlen omvatten de essentie van deze monumentale pieken: de majestueuze Sierra Nevada, de torenhoge Denali en de legendarische Mount Whitney. De Sierra Nevada, vaak de ‘Vary of Mild’ genoemd, strekt zich majestueus uit over Californië en Nevada en biedt een panorama van adembenemende pieken en valleien. Binnen de Cowgirl LUV-collectie wordt de essentie van de Sierra Nevada vastgelegd in de stapelbare Sierra-ringen die de natuurlijke contouren en sublieme schoonheid van deze beroemde bergketen weerspiegelen. Samen vertegenwoordigen de Sierra Nevada, Denali en Mount Whitney meer dan alleen geologische formaties; het zijn levende getuigenissen van de ontembare geest van het Amerikaanse Westen, aldus de ontwerper.

Whitney Stack in wit goud door Karina Brez
Whitney Stack in wit goud door Karina Brez. Fotografie door Steven DeVilbiss

Karina Brez heeft deze geest vertaald in stukken die de veerkracht, kracht en ongetemde schoonheid van deze iconische bergketens belichamen. “Een cowgirl is een sterke, veerkrachtige en zelfverzekerde vrouw, en het was belangrijk voor mij om een ​​collectie te creëren die de ongetemde schoonheid van Amerika belichaamde door de geest van de Amerikaanse Cowgirl”, zegt ze. De Sedona diamanten en turquoise oorbellen zijn een eerbetoon aan de unieke energie en natuurlijke schoonheid van Sedona, terwijl de Dallas diamanten en turquoise oorbellen in de Cowgirl LUV-collectie de kosmopolitische aptitude van de stad vangen met hun eigentijdse, stedelijke design. “Turkoois wordt vaak gebruikt in sieraden en accessoires in westerse stijl, waardoor het een onmisbaar onderdeel is van de cowgirl-mode. De helderblauwe tint voegt een vleugje kleur toe aan outfits en vormt een aanvulling op andere westerse elementen zoals leer en zilver. Het is een symbool van traditie en een knipoog naar de blijvende erfenis van de westerse mode”, voegt ze eraan toe. “In de kern gaat de cowgirl-spirit over een felle vastberadenheid om uitdagingen te overwinnen, een liefde voor grote open ruimtes en een toewijding aan het zorgen voor je paarden en vee. Het is een houding van zelfredzaamheid en lef, met een diepe verbondenheid met het land en de paarden.” De nieuwe lijn, zo merkt ze op, heeft een mooie plaats naast haar kenmerkende collecties. “Het geeft mij de mogelijkheid om de essentie van de hippische en westerse geest te integreren, terwijl ik meer mainstream ben met hedendaagse lijnen.”

Dallas diamanten en turquoise oorbel in geel goud van Karina Brez.

Aspen diamanten en turquoise oorbel in rosé goud van Karina Brez
fotografie door Steven DeVilbiss

Delicate roze saffieren en diamanten worden gebruikt als accenten in de Cowgirl LUV-juwelen. Omarm de cowgirl-geest met de juwelen die verkrijgbaar zijn in geel, wit of roségoud.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here