Home Relatie De 5 meest gestelde vragen over daten die u kunnen helpen liefde te vinden

De 5 meest gestelde vragen over daten die u kunnen helpen liefde te vinden

0
De 5 meest gestelde vragen over daten die u kunnen helpen liefde te vinden


Er zijn een paar vragen die mij herhaaldelijk worden gesteld als het gaat om daten en timing. Ik dacht dat het nuttig zou zijn om enkele van deze vragen en antwoorden te delen.

Wanneer ben ik klaar om weer te gaan daten (na een breuk/scheiding)?

Als je wacht op het second waarop je wakker wordt en je plotseling 100% klaar voelt om te daten, is de realiteit dat die dag niet komt.

Je kunt je ex nog steeds missen, en een deel van jou voelt zich misschien nog steeds verdrietig over wat er is gebeurd. Dat betekent niet dat uw hart gesloten is voor zaken. Er bestaat geen perfecte tijdlijn waarin de emoties van een relatie eindigen in een nette en opgeruimde finale.

On-line daten is vermoeiend en ik ben bereid het op te geven. Als het zo moeilijk is, is dit dan niet een teken om te stoppen?


Om deze vraag te beantwoorden, wil ik dat je nadenkt over de reis waarvan je hebt gedroomd. Laten we zeggen dat het Bali is. Om Bali te bereiken, moet je inpakken, door de douane gaan en een slopende nachtvlucht maken. Om nog maar te zwijgen van de 2 uur verkeersdrukte die u doormaakt zodra u de luchthaven verlaat. Deze stappen zet je omdat het je naar je bestemming brengt. Je verwacht niet dat het leuk is. Je doet het gewoon als onderdeel van het proces.

Dezelfde mentaliteit moet worden toegepast op daten. Je gaat op afspraakjes, je doorloopt de ups en downs, en je engageert je voor het proces – omdat je het doet als een stap naar je uiteindelijke bestemming, wat je relatiedoel is (hoe dat doel er ook uitziet, het is persoonlijk en uniek voor jou ).

Cease dus niet omdat het moeilijk en ongemakkelijk is. Het zou zo moeten zijn. Maar leer wel hoe je beter kunt worden in daten, need als je dat eenmaal doet, wordt het een stuk leuker en effectiever.

Daten is zo moeilijk op mijn leeftijd, in mijn stad,

Daten is een vaardigheid. Als je nooit hebt geleerd hoe je het moet doen, kan het voelen alsof je over een hindernisbaan moet navigeren.

Maar je kunt de hulpmiddelen, psychologie en beproefde methoden leren die duizenden anderen hebben geholpen gezonde liefde te creëren.

Wil je over je breuk heen komen?

Obtain de Breakup-gids werkboek. De Renew Breakup Information begeleidt u stap voor stap door het hele proces van genezing na een gebroken hart. Voor slechts $ 14 staat de gids boordevol 60 pagina’s met hulpmiddelen, oefeningen en werkbladen om u te helpen uw hart te herstellen en vooruit te komen. Snap je nu.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here