Home Relatie Tekenen dat je nooit liefde zult vinden: vijf hacks om ze te overwinnen

Tekenen dat je nooit liefde zult vinden: vijf hacks om ze te overwinnen

0
Tekenen dat je nooit liefde zult vinden: vijf hacks om ze te overwinnen


tekenen dat je nooit liefde zult vinden
Vraag je je af wat de tekenen zijn dat je nooit liefde zult vinden? Alle alleenstaanden hebben zich op een bepaald second zo gevoeld. Hier zijn 10 belangrijke tekenen die laten zien dat je het vinden van liefde misschien hebt opgegeven.

 1. Je bent te depressief om het te proberen
 2. Je hebt een familiale achtergrond van misbruik, negativiteit of emotionele verlatenheid
 3. Je hebt in het verleden giftige relaties gehad
 4. Je weet niet hoe je succesvol moet daten
 5. Je hebt een gebroken hart
 6. Je voelt je niet aantrekkelijk
 7. Je praat veel negatief over jezelf en bekritiseert jezelf voortdurend
 8. Je bent erg kritisch over de matches die je on-line ziet of ontmoet; er zijn geen goede matches meer in jouw omgeving
 9. Je hebt nog nooit een relatie gehad
 10. Je gelooft niet dat liefde voor jou mogelijk is, omdat je te oud en ook te dik bent (vul de blanco in)

Als je vier of meer van deze problemen hebt, heb je absoluut een liefdesprobleem.

Maar het goede nieuws is dat je deze uitdagingen kunt overwinnen en slagen!

“Hoe”, vraag je…

Begrijp allereerst dat veel, zo niet al deze ‘signalen’ overtuigingen zijn die gebaseerd zijn op repetitieve gedachten die u heeft. De werkelijkheid kan heel anders zijn dan overtuigingen of gedachten. Maar gedachten lijken ons heel reëel. En we hebben de neiging om ze keer op keer voor onszelf te herhalen.

Hier zijn vijf manieren om negatief denken te overstijgen en ongedaan te maken en ‘tekenen’ uit te bannen dat je nooit liefde zult vinden. Zodat je echte soulmate-liefde vindt!

Tekenen overwinnen dat je nooit liefde zult vinden#1: Weet dat je het doet

Je leest dit nu omdat je wilt leren en bereid bent jezelf uit te breiden als het gaat om daten, mijn liefste! Hieruit blijkt een sterke wil, veerkracht, bereidheid en coachbaarheid! Dit zijn de BELANGRIJKSTE kenmerken van succesvolle mensen op elk gebied, inclusief liefde. Dat betekent, tromgeroffel alstublieft,

Je doet het!!! Je doet het!!! Ja, je doet het!

Neem even de tijd en zeg hardop: “Ik doe het!” drie keer. Dit zal helpen om het psychologisch in te prenten.

Tekenen overwinnen die je nooit zult vinden #2: Draai de schakelaar om van negatieve signalen naar een houding van dankbaarheid

Sommige kleine dingen in je leven gaan goed. Als je de schakelaar omdraait naar een houding van dankbaarheid, zul je je meteen veel beter voelen! Dankbaarheid is de meester-emotie die tot geluk leidt. Hier zijn dankbaarheidsbevestigingen die een einde maken aan een burn-out en nadenken over tekenen dat je nooit voor eens en voor altijd liefde zult vinden!

 • Ik merk en waardeer mijn datingprestaties, klein en groot
 • Dankbaar voor mijn bereidheid om op een moedige reis te gaan naar het begrijpen van liefde
 • Ik zie prachtige dingen die ik heb gemaakt die mijn innerlijke en uiterlijke schoonheid vergroten.
 • Dankbaar en geraakt door de zegeningen en geschenken die ik heb gekregen.
 • Ik vier mezelf voor alle moedige kansen die ik heb genomen op mijn reis naar de liefde.
 • Ik merk en geniet van de verbazingwekkende nieuwe dageraad van liefde die ik nu binnentreed.

Tekenen overwinnen die je nooit liefde zult vinden#3: Beloon jezelf om constante overwinningen te creëren

Dit betekent dat je een beloning krijgt voor elke datingvoortgang, groot of klein! Je zult in een staat van constante overwinningen verkeren, waardoor de feel-good neurotransmitter, dopamine, vrijkomt! Je zult succes ervaren na elke stap in de richting van je liefdesdoel. Dit is een kwestie van focussen op VOORUITGANG! Beloon jezelf voor:

 • Je profiel aanpassen
 • Een geweldige hoofdfoto plaatsen
 • On-line contact opnemen met jongens/meisjes
 • Niet reageren als iemand je spookt of teleurstelt (dit telt enorm mee! Het hoort gewoon bij het spel)
 • Werken aan uw on-line websites of apps (Zelfs als je dezelfde oude verliezers ziet of absoluut niemand die zelfs maar in de marge zit!)
 • Schakelen tussen websites/apps die u gebruikt
 • Heen en weer berichten sturen met een match op de datingsite
 • Overgaan naar een sms- of telefoonrelatie
 • Op een date gaan. (Wat er ook gebeurt!!!)
 • Een relatie verlaten die niet werkt (vergt enorme moed!)
 • Terloops daten met twee of drie kanshebbers tegelijk
 • Exclusief met de One
 • Een inspirerende coach krijgen om jou een super-boost te geven!

Enkele leuke beloningen zijn onder meer:

 • Een bubbelbad bij kaarslicht nemen
 • Jezelf een mooie mani-pedi geven
 • Een beetje on-line of IRL winkelen

Tekenen overwinnen dat je nooit liefde zult vinden#4: Zoek steun

Laat me je nu vertellen over Emma, ​​38, die bij ons kwam voor teaching. Ze zag veel tekenen dat ze nooit liefde zou vinden. Emma had een achtergrond van misbruik en werd al vroeg in de steek gelaten door haar razende alcoholische vader. Haar moeder was tremendous kritisch over haar, vooral omdat ze niet getrouwd was. Dus uiteindelijk geloofde ze dat ze minder was dan dat, dat ze het niet verdiende om alles te hebben. Emma’s relatie-killer overtuiging was dat ik geen liefde kan hebben omdat er iets mis is met mij. Ook al was ze een zeer succesvolle verpleegster. Maar haar biologische klok tikte woedend. Emma wilde zo graag een man en kinderen voordat het te laat was!

Ze had het afgelopen jaar honderd dates gehad en toch werd ze zelden mee uit gevraagd voor een tweede of derde. Emma had slechts twee korte relaties gehad, die elk slechts vier tot vijf maanden duurden. Ze was eenzaam, alleen en werd er steeds depressiever door. Al haar vrienden leken gelukkig getrouwd te zijn en geweldige kinderen te hebben. Maar zij niet. Het zette haar vriendschappen onder druk. Emma voelde zich gewoon beschadigd. Ze voelde zich zo geïsoleerd en eenzaam dat ze zelfs antidepressiva moest slikken.

Emma begint te transformeren

Het probleem was dat Emma te onerous haar finest deed. Ook al was ze mager en eigenlijk prachtig, ze was erg verlegen en probeerde te zijn wie ze dacht dat de jongens wilden dat ze was. Of wat de datinggoeroes en boeken haar vertelden. En het resultaat was dat ze koud, afstandelijk of saai overkwam.

We hebben zelfs ontdekt dat mannen van echte vrouwen houden, vrouwen die volkomen zichzelf zijn. Wie kan grappen maken en flirten en een man helpen zich aantrekkelijk te voelen.

Het gaat niet om je kledingmaat of leeftijd. Het gaat erom hoe jij jouw ware essentie uitstraalt. Hoe jij straalt. En iedereen straalt. Het is alleen zo dat je glans soms, web als Assepoester, bedekt is door angst of door het lijden aan oude wonden. Dus je hebt het gevoel dat je nooit liefde zult vinden. Dit is wat er met Emma gebeurde. Maar toen deed ze ons explosief krachtige innerlijke Diamanten Zelfwerk en haar vrouwelijke kracht kwam tot leven. En het was onweerstaanbaar. Later meer over Emma’s liefdesdoorbraak! Maar steun was in haar geval absoluut cruciaal! En het kan je liefdesleven absoluut positief veranderen! Als je met een van mijn zorgvuldig uitgekozen, begaafde coaches wilt praten tijdens een cadeausessie, Klik hier. En je zult weten wat ik bedoel!

Tekenen overwinnen die je nooit liefde zult vinden#5: Doe de krachtige diamantzelfoefening

In feite kunnen je hersenen het verschil niet zien tussen je uiterlijke realiteit en de beelden die je in je verbeelding creëert. Dus hier is een korte, superkrachtige geleide verbeelding die is ontworpen om je te helpen de liefde te krijgen die voldoet aan de roeping van je hart, en die nu begint!!!! (Het maakt niet uit wat er in het verleden is gebeurd, of hoe teleurstellend de jongens in jouw omgeving zijn!!!)

Zet je voeten op de grond, ga rechtop zitten en haal een paar keer diep adem, in door de neus en uit door de mond.

Dus ik wil dat je doet alsof het over drie jaar is. Ik weet dat er niet zoiets bestaat als een perfecte wereld, maar wees geduldig… laten we doen alsof de wereld good is. Absoluut good. Geen barrières, niets houdt je tegen. Beschrijf jouw perfecte leven. Als je merkt dat er een stemmetje in je hoofd is dat zegt: “Dat is stom, dat kun je niet hebben”, negeer het dan gewoon. Je leven is ideal. Je hebt alles wat je altijd al wilde en waar je naar verlangde. Stel je het nu eens voor, hoe het eruit ziet, klinkt, hoe ongelooflijk geweldig het voelt”.

Tekenen overwinnen dat u nooit liefde zult vinden: een visie op de toekomst

Vraag uzelf eerst af: hoe is uw geliefde? Wat is het avontuur van jullie leven samen? Heb jij een lieve child? Reist u samen? Woon jij in een lieflijk huis met uitzicht op de natuur?

Als je alles zou kunnen hebben wat je zojuist hebt beschreven, HEEL BELANGRIJK, hoe zou je leven dan anders zijn? Beschrijf het voor jezelf.

Alles wat je zojuist hebt beschreven, is 100% haalbaar. Er is absoluut GEEN REDEN waarom u niet de liefde, de vreugde, de veiligheid en het gezinsleven kunt hebben die u zo graag zou willen hebben. Eigenlijk heb je alleen de routekaart nodig om daar te komen!

Nu wil ik dat je je ogen weer sluit en de toekomstige JIJ die leeft in je ongelooflijke liefdesvisie een bijnaam geeft! Veel plezier en speel hiermee, ik zal enkele voorbeelden noemen om je op weg te helpen met deze oefening, Geliefde Machtige Isis, Gekozen Onweerstaanbare Godin van het Licht, Saucy Minx, Levendige Vixen, Kapitein Jack, Moedige, Veerkrachtige Koningin van de liefde, je snapt het idee ! Ik noem dit het Diamant Zelfwerk, en het onderscheidt ons werk volledig van alle andere liefdescoaching. In dit werk phrase je je eigen feeënmoeder! Het verandert alles, als je eenmaal leert hoe je de identiteit kunt integreren die jij verkiest!

Tekenen overwinnen dat je nooit liefde zult vinden: Emma’s doorbraak

Dus weet je nog, Emma, ​​die op zoek was naar tekenen dat ze nooit liefde zou vinden? Ze werkte samen met haar coach om van haar beperkende overtuigingen over liefde af te komen. Emma gaf zichzelf ook de Diamanten Zelfnaam, Gekozen Onweerstaanbare Veilige en gelukkige Godin van de Lach en het Licht. Eerst vond ze het belachelijk, bijna gênant! Maar toen ging ze winkelen en kocht een paar zeer flatterende rode soepelvallende jurken die haar rondingen goed lieten zien. Ze begon zich vrouwelijk, magnetisch en superaantrekkelijk voor mannen te voelen. Emma was geschokt toen ze begon te daten met 4 geweldige jongens die haar steeds mee uit vroegen! Eén nam haar mee naar Parijs voor een wervelend weekend – en ze hadden een geweldige tijd. Emma is nu zelfs met hem getrouwd en zwanger van haar eerste child!

Oké, je denkt misschien nog steeds: geweldige dr. Diana, maar: “Ik ben echt te oud/dik/lelijk”. Of ik ben in een stad waar alle grote mannen naartoe zijn gebracht. Het enige wat ik on-line zie zijn oude mannen en verliezers. Elke keer dat je zo’n saboterende gedachte krijgt, wil ik dat je een groot stopteken in je hoofd visualiseert. Of zeg simpelweg: cease in je gedachten als een zelfsaboterende gedachte je dreigt over te nemen.!

Tekenen dat je nooit liefde zult vinden: de zaak van Sandy

Laat me je vervolgens vertellen over een van onze coachingcliënten, Sandy, die 50 pond overgewicht had en eind zestig was. Ze was eindeloos op dieet om haar magere figuur terug te krijgen, wat ze volgens haar moest doen om succesvol te daten. Maar ze kreeg eetbuien toen ze met Cherry Garcia naar rom com na rom com ontsnapte. Omdat Sandy veel tekenen zag dat ze nooit liefde zou vinden.

Sandy was een zeer succesvolle therapeut met een internationale reputatie, maar toch voelde ze zich eenzaam, onaantrekkelijk en in haar hart een niemandsmeisje. Sandy begon met ons te coachen terwijl ze in een full datingwoestijn zat, helemaal zonder jongens. Ze deed ons krachtige proces volledig en liet die nare, zelfsaboterende gedachten los over ongewenst, te oud en te dik zijn. Elke keer dat er een saboterende gedachte opkwam, zei ze cease in haar hoofd en visualiseerde ze een groot rood stopbord. Sandy gaf zichzelf de bijnaam Saucy, Curvy Minx. Kleedde het onderdeel aan en ging naar twee locaties.

Sterker nog, ze is helemaal nooit afgevallen!

Zand vandaag

Nu zegt Sandy: Ik heb Dr. Diana leren kennen als de GODDELIJKE DR. D. omdat ze nogal een tovenaar is. Ze is niet echt een goochelaar met een toverstaf, hoe het ook lijkt, maar heeft een unieke reeks technieken ontwikkeld om de mentaliteit voor daten en het vinden van blijvende liefde te veranderen. Ik ben geëvolueerd van een occasionele date naar het hebben van 5 (!!) zeer geschikte en aantrekkelijke mannen die om me heen zoemen en behoorlijk geïnteresseerd zijn! In haar teaching phrase je je eigen feeënmoeder en ga je geloven in je “Diamond Self”. Het is zo’n spannend en leuk proces!

Web als Emma en Sandy kun je signalen dat je nooit liefde zult vinden, uit je hoofd bannen. Sterker nog, je kunt het grootste avontuur van je liefdesleven beleven.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here