Home Mode Onze trui-weerstijlgids is er! – In de kast

Onze trui-weerstijlgids is er! – In de kast

0
Onze trui-weerstijlgids is er!  – In de kast


Het magische seizoen van truienweer staat voor de deur en luidt een symfonie van ritselende bladeren, frisse lucht en de onweerstaanbare drang in om onszelf in laagjes warmte en stijl te wikkelen. Terwijl de herfst de wereld in een rustiek palet schildert, kijken modeliefhebbers reikhalzend uit naar de kans om met hun collectie te pronken designer truien voor dames. Deze gebreide kledingstukken zijn met zorg gemaakt, waarbij gebruik is gemaakt van de beste materialen en ingewikkelde ontwerpen om je zowel heat als stylish te houden. De aantrekkingskracht van truien tijdens dit seizoen valt niet te ontkennen en biedt een spectrum aan opties, van outsized breisels tot strakke en op maat gemaakte ontwerpen, zodat er voor ieder wat wils is.

Truienweer is niet alleen een seizoensverandering; het is ook een kleermakersverschuiving. De lucht wordt een canvas voor modeliefhebbers om hun onberispelijke smaak in gezellige couture en truien voor dames te laten zien. Dit ligt in hun vermogen om consolation naadloos te combineren met elegantie en een perfecte combine van stijl en warmte te bieden.

Prime 6 breigoedstijlen voor het truiweer

Outsized truien

Er is iets onmiskenbaar charmants aan outsized truien: ze zijn als een warme omhelzing op koude dagen. Deze volumineuze kledingstukken houden je niet alleen behaaglijk, maar maken ook een krachtig stijlstatement. Stel je voor dat je jezelf omhult met een wolk van zachtheid en moeiteloos consolation en stijl combineert. Voor het ultieme in luxe kiest u voor een outsized designertrui voor dames, waar onberispelijk vakmanschap en het plezier van omhuld worden door warmte samenkomen.

Excessive kasjmier X beige kasjmier outsized trui

Balenciaga groen emblem intarsia gebreide wollen outsized trui

Haider Ackermann wollen gebreide outsized lange trui met ritssluiting aan de voorkant

Balenciaga neongroene kasjmier outsized trui

Valentino wit en goud gecoat wollen gebreid outsized vest

Kabelgebreide truien

Kabelgebreide truien zijn een tijdloze klassieker. De ingewikkelde patronen voegen niet alleen textuur toe, maar vertellen ook een verhaal van vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Deze klassieke stijl is veelzijdig en gaat naadloos over van informele weekends naar verfijnde avonden. Verhoog uw truistijl met een gebreide designerkabeltrui, die de perfecte combine van traditie en eigentijdse aptitude laat zien.

Polo Ralph Lauren gebroken wit kabelgebreid vest met knopen aan de voorkant

Polo Ralph Lauren Elite gele kabelgebreide trui met ronde hals

Sportmax rode kasjmier kabelgebreide trui

Polo Ralph Lauren veelkleurige katoenen kabelgebreide trui met ronde hals

Zadig & Voltaire zwarte wollen kabelgebreid open vest met franjes

Coltrui truien

Coltruien zijn een must-have bij kouder weer. Deze stijl houdt je niet alleen gezellig, maar verlengt ook je silhouet en voegt een vleugje gratie toe aan je wintergarderobe. Coltruien kunnen worden gecombineerd met blazers voor een professionele uitstraling of gekleed met denims en laarzen voor een meer informal outfit. Neutrale kleuren zoals zwart, grijs en crème zijn gemakkelijke opties die met bijna alles in je kast kunnen worden gecombineerd.

Balenciaga rode wollen gebreide trui met col

Chanel zwarte wollen gebreide en mesh gegolfde coltrui

Fendi beige kasjmier pointelle steek rib trui met col en col

Marni paarse wollen gebreide trui met col

Polo Ralph Lauren paarse katoenen gebreide trui met col

Lucy Nagle lichtblauwe kasjmier trui met col

Vesten

Vesten zijn de kameleons van de truienwereld, die moeiteloos overgaan van informal naar formele gelegenheden. Met hun open voorkant of knoopsluiting bieden ze veelzijdigheid in styling en laagjes. Designervesten voor dames tillen dit kledingstuk naar nieuwe hoogten en voegen er weelde en verfijning aan toe. Of het nu over je schouders wordt gedrapeerd of dichtgeknoopt voor een verzorgde look, een designervest is een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Gucci wit kant neopreen Sylvie net trim vest

Gucci zwart boucle gebreid webvest

Zadig & Voltaire grijs gebreid vest met open voorkant

Moschino goedkoop en stylish vest van rode wol met appliquédetail

Chanel pastelgroen kasjmier geluksvest met knoopjes

Trui Jurken

Voor degenen die hunkeren naar eenvoud zonder concessies te doen aan de stijl, zijn sweaterjurken het antwoord. Ze zijn een oplossing uit één stuk die zowel stylish als informal kan worden gedragen. Voor een meer informal look combineer je een truijurk met een kniehoge jurk laarzen en een statementriem. Als je een meer verfijnde uitstraling wilt, kies dan voor een aansluitende sweaterjurk en maak deze af met een assertion halsketting En hakken.

Stella McCartney grijze wollen trui-jurk met hoge hals en ruches

Stella McCartney zwarte katoenen gebreide mini-sweater met franjes

Joseph crèmekleurige kasjmier lange Felicie trui met riem

Joseph donkergroene wollen Alma truijurk

Fendi groene wolmix kabelgebreide trui-jurk met kanten rand en ruches

Diane von Furstenberg Wollen trui-jurk met intarsia-wolkpatroon

Josh Goot monochrome Pixel Intarsia gebreide Glitch trui-jurk

Bijgesneden truien

Cropped truien voegen een vleugje speelsheid toe aan het winterlandschap. Deze stijl is ideal voor degenen die een vleugje middenrif willen laten zien zonder warmte op te offeren. Het is een favoriet onder modebewuste mensen. Ze passen uitzonderlijk goed bij broeken, denims of rokken met hoge taille, waardoor een flatterend silhouet ontstaat. Kies voor cropped truien met unieke particulars, zoals off-shoulder of interessante texturen, om een ​​assertion te maken.

Maison Martin Margiela Open gebreide wollen cropped trui met hoge hals

Balmain blauwe Angora cropped trui met col

Balmain blauw emblem intarsia gebreide cropped off-shoulder trui

Sablyn zwarte kasjmier off-shoulder cropped truitop

Chloé beige wollen gebreid cropped vest met strikdetail

Neem stijlkenmerken uit de garderobe van Mabel Mora mee Alleen moorden in het gebouwwaar het personage van Selena Gomez een aantal chique truien en warme lagen aankleedt!

Fotocredits: www.townandcountrymag.com

Terwijl de bladeren van kleur veranderen en de lucht fris wordt, gaat er niets boven het gevoel een warme trui aan te trekken. Het is de tijd van het jaar waarin mode en consolation samenkomen en een goedgekozen designertrui voor dames het basisstuk van elke garderobe wordt. Van outsized tot verfijnde kabelbreisels, van elegante coltrui tot vesten, van moeiteloze sweaterjurken tot speelse cropped stijlen: er is een trui voor elke stemming en gelegenheid bij De luxe kast.

Rasji Hirawat

Schrijver van modecontent

RASHI IS EEN LITERATUURGEEF DIE HOUDT VAN HET UITDRUKKEN VAN ZICH VIA HAAR GARDEROBE EN GENIET VAN HET ONTDEKKEN VAN DE INSPIRATIE ACHTER MERKEN EN HUN COLLECTIES. ZE IS IN HART EEN LEERDER, EEN GEPASSIONEERDE LIEFDE VAN KOFFIE EN GELOVIG IN EEN HARMONIEUS DISCOURS.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here