Home Zelfverbetering De Texas Diaries (2) – Op je greatest

De Texas Diaries (2) – Op je greatest

0
De Texas Diaries (2) – Op je greatest


*Elk artikel dat ik schrijf wordt beoordeeld op zijn geest en doel, niet minder dan op zijn presentatie en zielsinhoud.*

Met bovenstaande gedachte in het achterhoofd ben ik van dienst. Wat volgt is hoe mijn woorden worden gebruikt in directe verhouding tot de omvang van de ziekte die ik op dat second wil aanpakken. De grootste strijd die ik in dit leven heb gestreden, is in het reine komen met wie en wat ik ben. Deze onvermijdelijke commotie kan zich uitbreiden tot een destructieve besmetting als er niet met voldoende kracht tegen wordt opgetreden of onderdrukt. Forceren, omdat alle gevechten van de geest oorlog met of tegen jezelf zijn. De uitbarstingen van de geest zijn internet zo onderdrukkend als die van het lichaam; ze mogen niet zomaar terzijde worden geschoven zonder uw onverdeelde aandacht aan te wenden.

Het is mijn taak om voedingsstoffen in de vezels van mijn gedachten te verankeren, zodat ik mijn lezers en hun begrip van deze wereld, en ook van de wereld die verborgen is achter de meestersluier, kan vergroten. Het uitbreiden van mijn bereik naar dat van anderen is een geschenk van God. Als ik anderen met succes instruments geef die ze tastbaar kunnen gebruiken om hun geest en dus hun leven te transformeren, dan gaat mijn leven iets betekenen dat verder gaat dan mijzelf.

Schrijven is mijn geheim stroom.

Het belang van woordkeuze zit verweven in de dikste akkoorden van mijn ziel. Brieven zijn gangen van macht. In mijn aanwezigheid bewegen en ademen ze, pulserend van energie die ernaar verlangt om voor het goede aangewend te worden. Ze dienen als de bronnen die mijn inspanningen tot leven brengen. Een scherpe observatie is dat elk papier een blauwdruk is van mijn spirituele DNA, need niets heeft meer invloed op mijn zintuigen en gebruikt meer invloed van mijn geest dan gedachten. De heiligheid van de eed die ik met woorden heb afgelegd, is het grootste goed waartoe ik toegang heb. Het zijn de stenen en mijn vingertoppen de bouwer met de frequentie die ik uitzend en dienen als architect over deze kneedbare portalen.

Na deze overweging begon ik, eerlijk gezegd, op het second dat ik wist dat ik gezegend was met deze unieke autoriteit, mijn diepste erkenning toe te passen op de verantwoordelijkheid. Om van het geloof dat je door een entiteit geïndoctrineerd moest worden, naar het besef te gaan dat jij dat bent Zijn de entiteit is een zeer bijzondere realisatie. Ik hoef de kracht niet naar binnen te halen. Ik ben die kracht.

Als je een portaal binnenstapt, zie je jezelf door een spiegel die onbeschrijfelijk is. Deze eeuwige ruimte van spiegels bestaat voorbij het plafond van de aarde. Wanneer je jezelf verbindt met het allereerste start, wordt alles anders gezien. Het is niet uw zicht dat verandert, maar dat uw zicht de drempels overschrijdt die eraan worden opgelegd. Ik gebruik woorden om de mijne te activeren. Nadat je die bretels hebt weggegooid, worden de oogkleppen die bedoeld waren om je onderdrukt te houden, verwijderd.

In het leven is het boven de grond houden van je eigen zelfbeeld een van de meest invloedrijke acties die je kunt ondernemen.

In de loop van mijn artikelen wil ik in uw geest de eindeloze variaties opwekken van al het goede dat voor u mogelijk is. De geest waarover jij de leiding hebt, heeft toegang tot een medium met oneindige macht dat letterlijk alles kan bereiken. Wat er in de loop van de tijd met de meesten van ons gebeurt, is de frequente blootstelling aan besmetting van iemands gedachten, wat onderdrukking van uw hoogste macht teweegbrengt. In de tussentijd overwinnen we deze tekortkomingen tijdelijk voordat we al te snel worden geconfronteerd met nog meer leed en gevoelens van teleurstelling. Wanneer de dingen in het leven niet gaan zoals gepland, is dit een al te gemakkelijk gat om jezelf in te graven.

Manieren bedenken om aantasting van iemands natuurlijke gaven te voorkomen – dit vormt de kern van waarom ik schrijf. Alles wat niet kan worden nageleefd en nageleefd met het oog op uw succes, beschouw ik als een schending van de eerbied die ik voor u en uw tijd heb. Ik denk vaak (te vaak!) aan alle keren in mijn leven dat ik hoe dan ook niet in staat was een materiële verandering door te voeren waar ik blij mee kon zijn. Ondanks het ongemak van het ongemak, kwam ik tot mijn grote ontsteltenis terecht in vurige herhalingen van fouten. Dus besloot ik mijn eigen gedachten eens goed te bekijken en voor mezelf op te schrijven wat ik vond, vandaar het bestaan ​​van elk artikel op deze weblog.

Als je schrijft, maak je het onzichtbare zichtbaar.

Een gedachte is zowel onzichtbaar als reëel. Een woord is een matrix van gedachten. Elke keer dat je een woord ziet, zie je een gedachte erachter. Je roept een betekenis op, of een manier om die te definiëren. Daarom volgt hieruit dat een verzameling woorden een cascade van waarheden is die aan jou worden onthuld. Wanneer deze gedachten nuttig voor je worden, wordt de sluier opgelicht en wordt wat ooit een mysterie was nu zichtbaar.

Als je iets van iemand leest, ben je eigenlijk bezig met een rondleiding door het bouwwerk dat ze hebben neergezet. Je tuurt intiem in de ziel van hun gedachten, hoop, angsten en overtuigingen. Persoonlijk bekleed ik mijn hoop en dromen in die enorme beschaving van woorden die voortdurend op mij afkomen.

Een gedachte kan zo simpel zijn als een hut of zo groots als een paleis. Dit is zo, internet zoals ieder mens een man van orde is, of een man van wanorde. Binnenin jou bestaat elke mogelijkheid. Deze waarheid wordt voortdurend en op elk second aan u voorgesteld en geïllustreerd. Passend zijn bij je talenten, zo niet bij je keuzes, bepaalt uiteindelijk de richting van de uitkomsten waar je controle over hebt. De moeilijkheden die beginnen met uw opkomst zijn niet bedoeld om u te kleineren, maar zijn bedoeld om uw verlichting te vergroten en uw kust te vergroten.

Elk woord dat ik schrijf wordt op de weegschaal gewogen, en mijn positie onder mijn tijdgenoten wordt door u beoordeeld.

Dit is inderdaad een serieuze bezorging.

Bij problemen die op het eerste gezicht onmogelijk oplosbaar lijken, is de meest simplistische kijk op het onderwerp vaak een van de beste manieren om tot een oplossing te komen. Met de jaren komt ervaring, en daarmee ook de aangeleerde noodzaak om het probleem aan de voorzichtigheid van je geest over te laten. Uw gedachten, groot of klein, komen neer op een staand leger dat tot uw beschikking staat om uw bevelen uit te voeren. Om jezelf voor de ondergang te behoeden, ga je instinctief aan de slag op zoek naar een antwoord op je vraag. Het is een serieuze bevalling. Het is slimme bezorging. Het is een perfecte levering. Zo is jouw geest.

En naarmate u meer in uzelf gaat geloven, is het daarom zeer waarschijnlijk dat elke gedachte die u heeft zich terecht zal vergroten in uw orderbank van haalbare oplossingen voor toekomstige problemen. Beschouw deze orderbank als een spaarvarken met antwoorden die uw probleem kunnen oplossen. Een cent voor de juiste gedachte kan inderdaad van onschatbare waarde zijn. Je magazine nooit een weerloze instelling hebben die volledig overweldigd wordt door de omstandigheden. Je draagt ​​een eindeloze bron van vreedzame kracht met je mee.

Een negatieve gedachte over jezelf is niets meer dan een kleine plaag.

Wanneer de zaken goed gaan, kunt u uiteraard een toename van uw zelfvertrouwen verwachten. Deze invloedrijke uitstraling die ons allemaal van tijd tot tijd overspoelt, is een prachtig geschenk dat we kunnen verwerven door eerlijke toewijding, gevoed door de billijkheid van uw vastberadenheid. Naarmate de tijd verstrijkt, terwijl je door opeenvolgende uitdagingen heen volhardt, komt er meer oefening in het aanscherpen van jezelf, wat van nature je belangrijkste heropleving is van een ascensie die begint op het second van je geboorte.

Jouw zon, hier op deze aarde, gaat niet onder totdat jij sterft.

Elk negatief, levensbedreigend beleid, omdat het in strijd is met het natuurlijke verloop van je opkomst, is inherent vernietigend. De waarheid hiervan magazine niet in twijfel worden getrokken, gezien de vernietiging van negatieve gedachten en de verwoesting die ontstaat als rokerige wolken zich samenpakken.

Op aarde bouw ik, met behulp van het instrument dat bekend staat als letters, mijn ladder naar dat grote huis, niet gemaakt door fysieke inspanning, maar door gedachten, dat eeuwig rust. Mijn laptop computer, die een embleem is van mijn inspanningen, is de plek waar veel van de kamers van mijn ziel rusten, totdat ik hun word-bestanden steeds verder aanvul. Internet zoals het plafond van de hemel onbeweeglijk is, mogen je beste gedachten niet worden verplaatst, omdat ze zijn gerangschikt op de centrale as van je identiteit. Zolang je bestaat, zal de invloed die je gedachten op je hebben de overhand hebben. Een juiste relatie en correcte plaatsing ervan is van cruciaal belang voor uw succes. Zoals met veel andere dingen is consistentie het ideaal waar je het meest naar moet streven.

De kwaliteit van de geest wordt onthuld uit wat wel of niet is afgeleid. De nederige verering die volgt op elke ademhaling omdat ik gezegend ben met zoiets ontzagwekkends als het vermogen om na te denken, zorgt ervoor dat ik in een zalige pracht geordend ben. Van zonsondergang tot zonsopgang is de geest en zijn vorm de vorm van het Eeuwige.

Een paar regels om u op de been te houden…

  • Regel #1: Er is geen geheim. Arduous werken is het antwoord.
  • Regel #2: Verwijs terug naar regel #1.
  • Regel #3: Leef elke dag, alsof het onmogelijk is om te falen.
  • Regel #4: Als je je afvraagt ​​of je genoeg doet, ga dan nog een stapje verder.
  • Regel #5: Niemand kent u beter dan u; gebruik dat in uw voordeel.
  • Regel #6: Je stopt pas met stijgen als je denkt dat je beste dagen achter je liggen.
  • Regel #7: Om te kunnen stijgen, moet je leren. En om te leren moet je de strijd kennen.
  • Regel 8: Als je niet weet wat je nog meer moet doen, ga dan door.
  • Regel #9: Je diskwalificeert jezelf op het second dat je jezelf als ‘minder dan’ beschouwt.
  • Regel #10: Je bent geboren naast een lichtstraal die nooit stopt. Vergeet dat nooit.
In wat voor velen een door droogte geteisterd leven is, ben JIJ die overstromende oase van levendige energie en kleuren in wat zonder jou een nog grimmiger wereld zou zijn.

–Daniël Neef

*Ter afsluiting wil ik dit huidige bericht afsluiten door de heer Anuj Agarwal, de oprichter van Feedspot, onder de aandacht te brengen. Ik waardeer het enorm dat ik door Feedspot ben geselecteerd als een van de 100 beste persoonlijke ontwikkelingsblogs op web. Ik ben eeuwig dankbaar dat ik op de schouders magazine staan ​​van giganten in de blogindustrie en ik voel me oprecht vereerd dat ik daarin magazine verschijnen. Aan mijn movers en shakers, als u op zoek bent naar meer materiaal voor persoonlijke ontwikkeling, klik dan hier hier. Je wordt verbonden met de beste persoonlijke ontwikkelingsblogs in de branche, op geen enkele na.*

Vind je dit bericht leuk? Wil je meer van dit soort? Reageer en abonneer je op mijn weblog. Laat me gerust weten wat je ervan vindt. U kunt mij ook bereiken by way of de onderstaande hyperlinks:

E-mail: daniel@danielcousin.com

Instagram: https://www.instagram.com/neroprince35/

Fb: https://www.fb.com/daniel.cousin.56

Twitter: https://twitter.com/1NeroPrince

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCjtC_gHk8CVUCbGDniT4-JgLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here