Home Geschiktheid Lange cruise met enkele sprints – BionicOldGuy

Lange cruise met enkele sprints – BionicOldGuy

0
Lange cruise met enkele sprints – BionicOldGuy


Gisteren zou een zware dag worden voor mijn onderlichaam, dus heb ik een lange cruise gemaakt over de Coyote Creek Path naar de wielerbaan in Hellyer Park en terug. Het was grotendeels binnen zone 2 tempo, wat levendig maar redelijk beheersbaar is. Na iets meer dan twee uur daarvan gooide ik de sprints erin met daartussen lang herstel dat ik besprak onlangs, en dan een afkoeling. De totale rijtijd was 3 en een half uur. Het was een leuke coaching en ik voelde me de relaxation van de dag aangenaam moe. Ik had geluk met de timing, need het was leuk voor mijn rit, maar later op de dag werd het regenachtig.

Mooie late herfstdag in Hellyer Park, genomen vanaf de wielerbaanLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here