Home Cultuur Lancering van een NIEUWE collectie deze week!

Lancering van een NIEUWE collectie deze week!

0
Lancering van een NIEUWE collectie deze week!


BRUINE GEBREIDE TRUI (DRAAG MAAT M)
BRUINE GEBREIDE SWEATS (DRAAG MAAT S)
SLIPPERS
BLAUWLICHT GLAZEN
TAPIJT

Jongens, ik ben zo opgewonden om te delen dat ik een collectie aan het ontwerpen ben met Amazon! Jullie weten hoeveel ik ervan houd om op zoek te gaan naar goede Amazon-vondsten, het was zo leuk om met hen samen te werken om mijn eigen collectie te ontwerpen. Het zal maar 30 uur dwell zijn, dus zorg ervoor dat je het doet Meld u hier aan voor sms-meldingen dus mis de kans niet om hem te kopen.

Het is alweer een minuut geleden dat ik wat heb mogen ontwerpen! Degenen onder jullie die het al een tijdje volgen, herinneren zich waarschijnlijk mijn kledinglijn, ILY Couture. Ik ben eigenlijk met ILY begonnen voordat ik zelfs maar met mijn weblog begon. Het begon oorspronkelijk nadat ik mijn eigen bruidshaarstuk had gemaakt en ze begon te verkopen, daarna maakte ik ons ​​virale ‘wifey’-t-shirt, en toen ik zwanger was van Beckam was het het Preggers-t-shirt, gevolgd door al onze moeder-stukken. Ik vond het erg leuk om mijn eigen lijn te hebben en creatief te kunnen zijn en ook om stukken te kunnen vinden of maken die ik wilde en die ik nergens anders kon vinden.

Toen mijn weblog en influencer-platform van begin gingen, voelde ik me in te veel verschillende richtingen verscheurd – tussen ILY, de weblog, en proberen aanwezig te zijn bij de kinderen en familie, ik had het gevoel dat ik te dun werd verspreid.

Ik besefte dat ik meer gepassioneerd was over het creëren van inhoud en het verbinden met mijn gemeenschap. Ik heb altijd geloofd in het volgen van je passies, en hoewel Ily destijds een stabielere baan had dan een influencer, hield ik gewoon meer van de influencer-kant. Het was triest om te zien dat alles wat we hadden opgebouwd tot een einde kwam, maar zelfs jaren later heb ik nog steeds het gevoel dat ik de juiste beslissing heb genomen.

Een van de dingen die ik het meest mis bij Ily is de creatieve kant en het vermogen om in principe stukken te ontwerpen of te maken die ik me good in mijn hoofd kan voorstellen, maar nergens anders kan vinden om te kopen.

Dus toen Amazon contact opnam over een mogelijkheid om een ​​Drop-collectie met hen te maken, was ik zo opgewonden! Het was de perfecte gelegenheid om aan de jeuk te ontsnappen en een aantal nieuwe stukken te ontwerpen waarvan ik voelde dat ze in mijn garderobe ontbraken. En als kers op de taart: ik mocht een herfstcollectie maken!! Mijn absoluut favoriete stijlseizoen. Ik ben zo enthousiast over hoe de prints en stukken bij elkaar kwamen! Op Instagram heb ik een aantal sneak peeks gedeeld hier, hier En hier.

MARK JE KALENDER! Mijn drop bij Amazon is DEZE WEEK, 2 november. Ik zal een aantal van mijn favoriete stukken uit de collectie en een aantal stylingideeën delen, op en neer gekleed, in de aanloop naar de lancering. Het zal maar 30 uur dwell zijn, dus zorg ervoor dat je het doet Meld u hier aan voor sms-meldingen dus mis de kans niet om hem te kopen.

Bedankt jongens die mijn hele reis hebben gevolgd en aan degenen die zich de ILY-dagen herinneren. Het betekent zoveel voor mij dat je hier bent. ❤️ Ik kan niet wachten om deze collectie met jullie te delen!

XX, ChristineLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here