Home Gezondheid Hoe Cisco Black Belt Academy leert van onze leerlingen

Hoe Cisco Black Belt Academy leert van onze leerlingen

0
Hoe Cisco Black Belt Academy leert van onze leerlingen


Cisco Black Belt Academy biedt onze companions, distributeurs en Cisco-werknemers het nieuwste op het gebied van technologie. Met de steeds veranderende developments in de sector en de marktdynamiek is een diepgaand inzicht in de behoeften van eindgebruikers van het allergrootste belang, en we streven ernaar om het beste op het gebied van Associate Expertise te bieden.

Leren van onze leerlingen

Luister-Leer-Act-Herhaal is een nooit eindigende cyclus bij Black Belt Academy. Wij proberen onze companions op verschillende manieren aan te bieden Zwarte Gordel Academie cursussen die hen helpen slagen. Met een uitgebreide catalogus zorgen we ervoor dat we aansluiten bij de wensen van onze leerlingen. Ons Associate Expertise-team werkt onvermoeibaar achter de schermen om leerlingen te ondersteunen wanneer ze hulp nodig hebben.

Grafische weergave van de Cisco Black Belt Training Catalogus

In principe geloven wij in een symbiotische benadering in de manier waarop we zaken doen: we zijn op een bepaalde dag internet zo goed als onze leerlingen.

Voortdurend verfijnen op foundation van de inbreng van de leerlingen

We hebben specifieke contactpunten geïdentificeerd om de inbreng van onze companions te betrekken bij het verfijnen van onze leerplannen:

Stem van de accomplice: Het initiatief maakt deel uit van World Associate Routes and Gross sales. Het is ontworpen om het perspectief van onze consumenten in alle Cisco-branches te begrijpen. Dergelijke enter helpt ons bij het innoveren en upgraden van ons aanbod.

Associate luisteren: Naar aanleiding van het Voice of the Associate-initiatief hebben we een Associate Listening-activiteit opgezet die zich richt op Black Belt-specifieke companions en distributeurs. We zijn er trots op dat het initiatief onze betrokkenheid bij onze consumenten heeft vergroot. Onze platformverfijning en het vernieuwde raamwerk van onze leercursussen illustreren onze toewijding aan het ontwikkelen van gebruikersgerichte producten.

Beoordeling en suggestions: Aan het einde hebben we de optie Evaluation/Suggestions toegevoegd aan onze cursussen. Dit magazine dan een trendy instrument zijn, maar het is niettemin van groot belang om escalaties zo snel mogelijk op te sporen.

Jouw stem, onze acties

De ontvangen suggestions wordt zorgvuldig aangepakt door ons hele Black Belt-team. We doen doelbewuste inspanningen om tegemoet te komen aan de gevraagde wijzigingen van onze companions, vooral als deze van invloed zijn op onze algehele betrokkenheid en gebruikerservaring. Onze jaarlijkse vernieuwing is erop gericht deze veranderingen te integreren in zowel de platformervaring als de samengestelde inhoud. De Black Belt Content material BDM’s werken elk jaar samen om de kwaliteit van de middelen en de context van trainingen te verbeteren, zodat we kunnen bieden wat u nodig heeft op de manier waarop u het nodig heeft.

Een ervaring gebaseerd op de behoeften van de leerlingen

We zijn er trots op dat we tot een handvol organisaties behoren waarvan de productori├źntatie gebaseerd is op de wensen van klanten. Door de implementatie van zowel proactieve als reactieve maatregelen zorgen we ervoor dat onze leerlingen de beste ervaring hebben. Terwijl u van ons leert, kunt u er zeker van zijn dat wij voortdurend van u leren.

Veel leerplezier!!


Wij horen graag wat u ervan vindt. Stel een vraag, reageer hieronder en blijf verbonden met #CiscoPartners op social media!

Cisco-partners Fb | @CiscoPartners X/Twitter | Cisco-partners LinkedIn

Deel:LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here