Home Mode Beste Valentijn…Onze sieradencadeaugids is er!

Beste Valentijn…Onze sieradencadeaugids is er!

0
Beste Valentijn…Onze sieradencadeaugids is er!


Het is eindelijk februari en wij weten wat dat betekent! Valentijnsdag is bijna daar en het is tijd om te beginnen met plannen en winkelen. Dit jaar gaan we je helpen die cadeau-ideeën te beperken en ons te concentreren op het kleine maar glamoureuze. Couture fungeert als uw eigen persoonlijke Cupido en begeleidt u door enkele van de beste juwelen stukken en merken waar uw accomplice dol op zal zijn.

Chanel, Gucci, Louis… Oh my

Gucci Louis Vuitton Chanel-sieraden

Als je aan sieraden denkt, lopen merken die doorgaans bekend staan ​​om hun lederwaren meestal niet op de voorgrond. Wel accessoires van merken als Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Christian Dior, en meer worden begeerd door elke luxekenner. Een ketting en oorbellen van Chanel of zelfs een Louis Vuitton-armband zouden hen absoluut ontzag bezorgen.

Verliefde Yurman

David Yurman sieraden


Geboren uit liefde, de David Yurman bedrijf werd opgericht met een passie voor kunst en liefde tussen David Yurman en Sybil Kleinrock. Van de beruchte Cable Classics tot de modernere Helena, Yurman beschikt over vakkundig vervaardigde ontwerpen met jouw favoriete edelstenen. Sommige collecties die we aanbevelen zijn onder meer de Cable Classics, Albion, Starburst, Crossover en meer. De sieraden van dit merk zijn een luxe basisstuk en het perfecte cadeau om aan een geliefde te geven.

LIEFDE in Cartier

Cartier-sieraden


Berucht om hun fijne sieraden en de felbegeerde LOVE-collectie, Cartier is de volgende op de lijst met geschenken waar u naar moet zoeken. Met een veelheid aan collecties zoals de must-have LOVE, de Trinity en Simply en Clou zet Cartier de standaard voor luxe. En als je die persoon van wie je houdt voor altijd de jouwe wilt maken, biedt Cartier ook weelderige verlovingsringen.

Tiffany & Co. voor de ziel

Tiffany & Co.-sieraden


Als de maker van de Tiffany-setting, Tiffany & co. begrijpt het geven van liefde. Met een groot aantal collecties om uit te kiezen, zoals de Return to Tiffany of Elsa Peretti’s Open Coronary heart, kun je kettingen, oorbellen, armbanden en meer vinden om aan je geliefde te geven. Als alles rood of roze is, zal je geliefde zeker geobsedeerd zijn door een Tiffany Blue-doos.

Nu je een goed idee hebt van waar je moet beginnen, hopen we dat jouw Valentijnsdag good is en vol knuffels en kusjes.

Fijne Valentijnsdag!

Liefde,
Couture VS

PS Vergeet de bloemen en chocolade niet, met een vleugje bubbels erbij, voor een onvergetelijke dag!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here