Home Levensstijl Zes hacks om er deze kerst op je finest uit te zien

Zes hacks om er deze kerst op je finest uit te zien

0
Zes hacks om er deze kerst op je finest uit te zien


Nu Kerstmis in aantocht is, is de kans groot dat u al verschillende feesten en bijeenkomsten heeft om bij te wonen. Dit kan de perfecte gelegenheid zijn om dat ook te doen versterk je uiterlijk. En waarom niet? Ook als je van de festiviteiten geniet, wil je opvallen. Het goede nieuws is dat je er op je finest uit kunt zien en je goed kunt voelen zonder een fortuin uit te geven. Dit is vooral handig, vooral als je al zoveel aan cadeaus hebt uitgegeven. Als je je afvraagt ​​waar je moet beginnen, zorgen deze hacks ervoor dat je in het middelpunt van de belangstelling staat, welke gelegenheid je deze kerst ook bijwoont.

1. Dit is het second om je huid wat liefdevolle aandacht te geven

Krediet: Unsplash

  Uw huid doet meer dan alleen uw lichaamstemperatuur reguleren en uw inwendige organen beschermen. Het is ook een enorme schoonheidsindicator; een gezondere huid is soepeler en esthetisch aantrekkelijker. Zorg er dus voor dat u uw huid voorbereidt. Hoewel huidverzorging een normale praktijk zou moeten zijn, is het nog niet te laat om mee te doen als je dat nog niet hebt gedaan. Als tip: laat junkfood achterwege en vul uw dagmenu met gezondere maaltijdopties. Oh, en zorg ervoor dat je de hoeveelheid alcohol die je drinkt tot een minimal beperkt, need dit kan zijn tol eisen van je huid. Vervang het in plaats daarvan door water; Gehydrateerd blijven is de sleutel tot een elastische en soepele huid, dus denk hier gerust over na. Gun uw huid na een lange dag een goede nachtrust.

  Deze zijn allemaal geweldig, maar je hebt nog steeds een goede nodig huidverzorgingsroutine. Houd er echter rekening mee dat u dit proces niet ingewikkeld hoeft te maken, omdat het vervelend kan worden. Huidverzorging moet ontspannend zijn, dus volg de stappen die precies dat doen. Reinig bijvoorbeeld altijd elke avond uw gezicht om al het vuil of de dode cellen die zich daar verbergen te verwijderen. U kunt ook hydrateren om de elasticiteit van uw huid te behouden. Wanneer u in huidverzorgingsproducten investeert, vermijd dan producten met zeer agressieve chemicaliën. Kies in plaats daarvan voor mildere middelen om uw huid tegen beschadiging te beschermen. Milieuvriendelijke producten worden ook favoriet, dus koop ze gerust.

  2. Laat je gezicht helder schitteren

  Krediet: Unsplash

   Toegegeven, de wintermaanden zijn niet bepaald vriendelijk voor je huid, en zeker niet voor je gezicht. Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom je gezicht er dof uitziet. Maar dit is geen reden tot ongerustheid; je kunt dit eenvoudig oplossen. Schoonheidsexperts raden altijd aan om een ​​dof gezicht te behandelen met exfoliatie. Deze populaire beautyhack is niet duur, dus je kunt er zeker van zijn dat je gezicht weer tot leven komt zonder een fortuin uit te geven. Door de exfoliatie worden vuil en een doffe huid verwijderd, waardoor gezondere cellen meer ruimte krijgen om te bloeien.

   Het goede is dat er geen tekort is aan exfoliërende gels, wasbeurten en crèmes op de markt. Dit betekent dat u de vrijheid heeft om te kiezen wat voor u werkt. Maar als u een natuurlijk persoon bent, kunt u de uwe thuis zelf maken; het enige wat je nodig hebt is een mengsel van zuiveringszout en water, vooral als je een drukke agenda hebt. Een andere manier om je gezicht op te fleuren is door maskers te gebruiken die voor dit doel zijn gemaakt. Je kunt er thuis een maken met yoghurt, aloë vera of citroenen om hyperpigmentatie en uitdroging te verwijderen.

   3. Weg met die donkere kringen

   Als je ervan houdt om ‘s nachts op te blijven, of over het algemeen niet goed slaapt op elk second van de dag, dan zal het niet ongebruikelijk zijn om de meest gepigmenteerde donkere kringen te laten verdwijnen. Maar het probleem is dat ze onaantrekkelijk zijn en van invloed kunnen zijn op hoe goed je eruit ziet. Dit is waar oogcrèmes van pas komen. Ze kunnen ervoor zorgen dat uw ogen levendiger en alerter aanvoelen, dus houd hier rekening mee. Terwijl u deze crèmes aanbrengt, zorg ervoor dat u uw ogen zachtjes masseert.

   4. Je haar moet ook zichtbaar zijn

   Je haar is ook een ander cruciaal facet van je uiterlijk, dus het opfrissen ervan is heel logisch. En gelukkig zijn er zoveel kapsels om uit te kiezen, en kan uw stylist u aanbevelen wat goed bij uw gezicht previous. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om halflang golvend haar of een pixiesnit te dragen, dus houd hier rekening mee. Je moet echter ook opletten voor eventuele schade, omdat je haar er dof, onverzorgd en zelfs levenloos uit kan zien. Het winterseizoen is ook iets om over na te denken, omdat het soms vijandig kan zijn voor je haar.

   Maar je hoeft niet in paniek te raken als je beschadigd haar hebt. Diepe conditionering tijdens de winter kan wonderen doen voor je lokken, dus denk hier gerust over na. U kunt dit thuis doen, vooral als u niet door de tijd naar de salon kunt gaan. Maar als u uw haarbehandeling wilt uitstellen naar een minder drukke tijd, zijn pruiken de juiste keuze. En nee, je hoeft geen langdurig proces te ondergaan om te rocken wat je maar wilt. Verschillende hoogwaardige lijmloze pruiken zijn beschikbaar; je hoeft ze alleen maar aan te trekken als je klaar bent om uit te stappen.

   5. Houd je lippen vochtig en sappig

   Krediet: Unsplash

   Het laatste wat je misschien wilt zijn droge en gesprongen lippen. Ze zijn niet alleen onaantrekkelijk, maar ze zijn ook kwetsbaarder voor blessures. Bovendien kan het aanbrengen van je favoriete lippenstift op gesprongen lippen een onaangenaam gezicht geven. Zorg er dus voor dat je lippen te allen tijde vochtig en soepel zijn. Een manier om dit te doen is door een lippenbalsem of lippenbalsem te gebruiken, dus overweeg dit gerust. Als onderdeel van uw huidverzorgingsroutine kunt u dat ook doen scrub je lippen om de dode en droge huidcellen te verwijderen. Een eenvoudig mengsel van honing en suiker kan voldoende zijn, dus houd hier rekening mee. Je kunt ook een exfoliërende scrub kopen bij een schoonheidssalon.

   6. Draag make-up waar jij je het beste in voelt

   Sommige mensen zijn er klaar voor om alles uit de kast te halen met hun kerstmake-up om hun kerstsfeer te laten zien. Anderen willen ook een afgezwakte look. Geen enkele aanpak is beter dan de andere. Het doel is om vertrouwen te hebben in welke beslissing u ook neemt. Gebruik echter make-upproducten die ervoor zorgen dat u niet uitbreekt, en zorg ervoor dat u de look afveegt nadat u thuiskomt en gaat slapen.

   Voor meer informatie over de nieuwste stijl- en schoonheidsverhalen, Klik hier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here