Home Reis De twee beste luxe accommodations in Huatulco

De twee beste luxe accommodations in Huatulco

0
De twee beste luxe accommodations in Huatulco


Als u op weg bent naar het resortgebied Huatulco aan de Oaxaca-kust en u bent een luxereiziger, dan gaan we het u gemakkelijk maken. Er zijn slechts twee plaatsen om uit te kiezen, plus een eervolle vermelding als je echt zin hebt in een all-inclusive verblijf. Hier vindt u particulars over de twee beste luxe accommodations in Huatulco, plus wat achtergrondinformatie over wat er nog meer in de buurt is.

Huatulco strand Oaxaca kust

Huatulco staat op de radar van veel Canadezen omdat het een van die expat-enclaves is waar een paar mensen naartoe verhuizen en dan gaat het nieuws rond. Er zijn in de wintermaanden zelfs meer vluchten van Canada naar Huatulco dan vanuit de VS.

De meeste vluchten zijn echter binnenlandse vluchten, need hoewel dit strand ten noorden van de Rio Grande niet erg beroemd is, is het wel tremendous populair bij Mexicaanse gezinnen als ze nadenken over waar ze tijdens hun vakantie naartoe gaan. Rond Kerstmis en Pasen is elke kamer en villa vol.

In de maanden waarin Amerikaanse vakantiegangers domineren, is Huatulco echter lang niet zo druk als de Riviera Maya, Puerto Vallarta of Los Cabos. Het is niet eens zo druk als Mazatlan, dat een vergelijkbare demografische en beperkte luchtverbindingen heeft, maar beter bekend is bij de Amerikanen. Er stoppen echter een paar cruiseschepen in Huatulco, dus dat verspreidt de boodschap een beetje onder de massa.

Als je tegen de development ingaat en hier op vakantie komt, zijn hier de twee beste accommodations in Huatulco.

Casa Bocana boetiekhotel

De ontwikkeling van Huatulco was een door de overheid gefinancierd challenge van de soort ‘bouwen en dan komen ze’, een plan dat de stoutste verwachtingen in Cancun overtrof, maar op andere plekken, zoals in Ixtapa, minder succesvol was. Huatulco lag daar ergens tussenin, met grote resorts en veel Mexicaanse toeristen die met vliegtuigen op bezoek kwamen.

Vanaf het start lag de focus echter op een vreemde combinatie van natuur en massatoerisme. Tot voor kort was er in de omgeving geen enkel boetiekhotel dat de luxere reiziger zou aanspreken. Dat veranderde met de opening van Casa Bocana, een prachtig ontworpen en milieuvriendelijk pand aan het uiterste noorden van de Huatulco-regio. Kom hier eens rondkijken:

?

Er is niet veel anders in de buurt, maar dat is nu juist het punt: het prachtige strand hier is meestal verlaten, op een paar surfers na, en aan het uiteinde ervan ligt een natuurlijk natuurgebied waar een rivier in de zee uitmondt. Het zit meestal vol met zeevogels zoals lepelaars, zilverreigers en reigers.

Je zult de minimale restaurantkeuzes in de omgeving waarschijnlijk niet missen, need die van Casa Bocana is geweldig, een van de beste in de hele omgeving.

Bekijk onze volledige recensie van Casa Bocana Boutique Lodge in Bahías de Huatulco.

Quinta Actual Huatulco

De Merk Quinta Actual is de luxetak van de Mexicaanse middenklasseketen Camino Actual en waarschijnlijk is 90% of meer van zijn omzet afkomstig van binnenlandse reizigers, niet van buitenlanders. Ze hebben zelden contact met Amerikaanse of Canadese reisschrijvers en lijken nooit helemaal zeker wat ze met ons moeten doen als we contact met ons opnemen. Het grootste deel van hun advertising verloopt through Mexicaanse tijdschriften en tv-kanalen.

Gelukkig had ik een ontmoeting met de voorzitter van de Huatulco Hotelvereniging terwijl ik op een conferentie in de stad was en zij een intro voor me regelde. Dus ik moest in ieder geval een rondje door de plaats maken om nieuwe foto’s te krijgen en onze recensie bij te werken.

Zie het hier: Quinta Actual Huatulco-recensie.

Luxe hotels in Huatulco

Dit is echt een prima lodge, een van die zeldzame plekken waar het lijkt alsof het 200 kamers heeft, vergeleken met de hoeveelheid grond die het heeft, maar er zijn er eigenlijk maar 28. Je krijgt dus alle voorzieningen en service die je van een luxe lodge magazine verwachten. ketenhotel, maar je krijgt het gevoel van een verblijf in een boetiekhotel, met goede persoonlijke service. Je bent omringd door bomen en waarschijnlijk zul je wat vogels zien terwijl je rondloopt.

Hoe zit het met geheimen Huatulco?

We hebben een derde accommodatie voor dit gebied op de lijst staan, iets verderop aan de kust van Quinta Actual, maar helaas heeft niemand van Secrets and techniques Huatulco ooit teruggebeld of geschreven toen we herhaaldelijk probeerden contact met hen op te nemen. Bovendien lijkt het de taak van het Amerikaanse PR-bureau te zijn om de merken die Hyatt heeft overgenomen te behouden uit van de pers, tenzij het handelspublicaties voor reisbureaus betreft.

Secrets and techniques is niet meer het luxemerk dat het was toen we eind jaren ’00 Luxurious Latin America lanceerden. Het veranderde verschillende keren van eigenaar en werd meer mainstream toen Apple Holidays het jaren geleden kocht. Dus nu vertrouwen ze vooral op reispakketten die worden verkocht door reisbureaus en dergelijke Expedia om kamers te vullen, zonder de moeite te nemen om tegemoet te komen aan luxe, onafhankelijke reizigers die deze publicatie lezen.

We behouden de oude recensie op onze web site, maar houd er rekening mee dat we al jaren niet meer binnen de poorten zijn geweest en op foundation van wat we bij andere Secrets and techniques-resorts zien, ben je elders beter af, tenzij je Echt verlangend naar een decadente allesomvattende ervaring met de massa. (We hebben zojuist de Geheimen Puerto Vallarta één hierwaar we wel iets van het lokale administration hoorden.)

Dromen en geheimen zijn nu in wezen hetzelfde, waarbij de eerstgenoemden gezinnen dienen en de laatstgenoemden volwassenen dienen. Beide merken zijn hier in Huatulco gevestigd. Rekening de recensies op een web site als Reserving.com waar alleen gasten die daar geboekt en verbleven kunnen reageren. Secrets and techniques scoort daar een 8,5, wat niet slecht is, maar ook niet geweldig. Als ik mezelf voor mijn vakantie betaal, probeer ik een lodge te kiezen met een prijs van 9 of hoger.

Ik behandel gastbeoordelingen altijd alsof ze afkomstig zijn van een panel van Olympische duikjuryleden: negeer de hoogste en laagste scores en kijk waar de middelste terechtkomt. Zo elimineer je de uitschieters. Als je dat voor Secrets and techniques Huatulco doet, zie je veel opmerkingen over het niet zo geweldige eten, onderhoudsproblemen met het gebouw en de zwembaden, en veel service-/schoonmaakfouten. Iedereen houdt echter van de uitzichten.

Ik vermoed dat ze gewend zijn om minder veeleisende binnenlandse gasten te bedienen en dat ze, met alle managementveranderingen door de jaren heen, niet echt een solide richting en trainingsprogramma voor het personeel hebben zoals ze deden toen de zaak werd geopend, toen eigenaar AMR Resorts nog bestond. een familiebedrijf. Als je daar onlangs hebt verbleven, kun je ons in de reacties laten weten wat je hebt gevonden.

Slanke luxe resortkeuzes aan de kust van Oaxaca

Ik hoopte meer eigendommen aan de kust van Oaxaca toe te voegen terwijl ik anderhalve week in de omgeving was, maar helaas kwam ik leeg te staan. We hebben een beoordeling van Lodge Escondido buiten Puerto Escondido, en we raden die plek nog steeds aan als een ontspannen toevluchtsoord op een bijna leeg strand. Het is het duurste lodge aan de kust en wordt voornamelijk verkocht aan rijke vakantiegangers in Mexico-Stad, maar het is goed ontworpen en stylish.

Anders zijn er een paar plaatsen die zichzelf factureren als luxe boetiekhotels, maar ze zijn er nog niet echt op het gebied van service of consistentie. Zelfs alleen maar proberen een antwoord van een mens te krijgen through e-mail of WhatsApp is hetzelfde als vragen om een ​​grote gunst, waarbij de meeste berichten gewoon worden genegeerd. De meesten van hen in Puerto Escondido, Mazunte of Zipolite hebben problemen met hun web sites, zoals verbroken hyperlinks en niet-werkende e-mailadressen. Ik vermoed dat er bij de meeste ervan een afwezige eigenaar betrokken is, iemand die zich niet echt op de particulars bekommert.

We hebben contact gehad met een nieuwe plek in de buurt van Mazunte die er professioneel gerund en goed ontworpen uitziet, dus zodra de deuren daar open zijn, komen we hopelijk terug voor een replace.

Zipolite kust van Oaxaca

In plaats van onderzoek te doen naar deze laatste reis zoals gepland, hebben we gewoon lekker in een lodge in Zipolite gezeten en er een vakantie van gemaakt. Dat was zeker geen slechte ontwikkeling.

Mijn conclusie uit dit alles is dat je twee geweldige keuzes hebt voor luxe accommodations in Huatulco en één twijfelachtige keuze als je een luxe reiziger bent, en één optie buiten Puerto Escondido. Anders kunt u beter een luxe villa huren die in plaats daarvan wordt onderhouden.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here