Home Mode Prime reisbenodigdheden voor de zomer

Prime reisbenodigdheden voor de zomer

0
Prime reisbenodigdheden voor de zomer


Het zomerplezier in de zon is al in volle gang en reizen staat op een ongekend hoogtepunt. Maar verken je de wereld echt zonder stijl? Of je nu in de buurt blijft of de vijver oversteekt, er zijn dingen die je niet zonder kunt verlaten. Web als jij houdt het personeel van Couture van hun vakantie en hebben we de Prime Summer time Journey Necessities samengesteld die je nodig hebt.

(nieuwsbrief)

Door de poorten komen

Uw paspoort is misschien wel het belangrijkste reisaccessoire dat nodig is voor zowel cruises als excursies in het buitenland, dus waarom zou u het niet beschermen met een luxe buitenkant. Louis Vuitton, Guccien meer hebben de perfecte covers voor jouw paspoort en alle andere documenten die uw vakantie een vliegende begin zullen geven. Houd deze bij de hand en bij de hand, deze wil je thuis niet vergeten.

Louis Vuitton Kirigami paspoorthoes

Bewaar het allemaal op één plek

De volgende stap in een succesvolle vakantie is het soort vakantie bagage jij neemt. Rolkoffers zijn geweldig, maar reistassen zijn internet zo leuk om mee te reizen, vooral de iconische Louis Vuitton Keepall. Deze tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen gemakkelijk in de auto worden geschoven of als handbagage in het vliegtuig worden gebruikt.

Nu is het tijd om in te pakken! Hier zijn enkele dingen die u zeker moet inpakken voor uw uitje.

Zand- en surfmusts

Op weg naar het water? Van bij het zwembad tot aan de surfkant, het veilig houden van uw essentiële spullen is een should. Strand geïnspireerd bakken of zelfs een Neverfull zijn ideaal om alles mee te nemen, van zonnebrandcrème tot handdoeken. Probeer een further beveiligingslaag toe te voegen met een toilettasje dat ervoor zorgt dat uw vloeistoffen niet overlopen.

Emblem-schoenen

Development vanuit elke hoek, een brand op uw schoenen is nodig. Bekijk er een paar Gucci Marmont-sandalen , Hermes Oran Sandalen, of zelfs Balenciaga zwembad dia’s voor veelzijdige slijtage terwijl je door de straten van een lokale markt loopt of het zand verlaat.

Gucci Marmont-platformsandalen

Zon bescherming

Niet iedereen kiest ervoor om zijn ogen en hoofd te beschermen tegen de zon, maar het is zeker belangrijk dat u dat doet. Probeer een paar uit zonnebril of zelfs een hoed om de schadelijke zonnestralen weg te houden en vergeet niet om zonnebrandcrème opnieuw aan te brengen!

Dag-naar-nachtvervoer

Het laatste wat op onze lijst met essentiële zaken staat, is je heilige graal voor de reis. Of je er nu één, twee of meer neemt, zorg ervoor dat je het neemt portemonnees waarin je niet alleen alles kunt vervoeren wat je nodig hebt, maar ook stijlvol zijn en dagelijks gebruikt kunnen worden. Een klassieker zwart tas is ideal om te combineren met elke outfit, terwijl een krachtig en kleurrijk portemonnee zal vanuit elke hoek de aandacht trekken.

Maak een lijst, vink deze essentiële zaken af ​​en vergeet niet further kleding in te pakken voordat je vertrekt!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here