Home Zelfverbetering Een recept voor suikervrije muntchocolade-collageenkoffie waar u naar verlangt

Een recept voor suikervrije muntchocolade-collageenkoffie waar u naar verlangt

0
Een recept voor suikervrije muntchocolade-collageenkoffie waar u naar verlangt


Hoewel ik op elk second van het jaar een pepermuntpasteitje of Andes-munt neem, schreeuwt vooral de feestdagen mij ‘muntchocolade’ toe. Het koele, zoete duo is een van mijn favoriete smaakcombinaties aller tijden, en het voelt further lekker als het weer ijzig begint te worden.

†Niet gedetecteerd of onder detecteerbare limieten. mindbodygreen’s schone koffie+ ondergaat uitgebreide laboratoriumtests van derden in de VS voor honderden zuiverheids-, potentie- en sensorische checks. Grondig getest op cafeïne, theobromine, polyfenolen, zware metalen, gist, schimmels, bacteriën, mycotoxinen, acrylamide, pesticiden, oplosmiddelen, zuurgraad en meer. Onze premium, hele koffiebonen overtreffen de toonaangevende kwaliteitsnormen voor kracht, zuiverheid en smaak ervaring.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here