Home Geschiktheid Vijf redenen waarom Garmin Tacx NEO Sensible Trainers een realistischere rit bieden

Vijf redenen waarom Garmin Tacx NEO Sensible Trainers een realistischere rit bieden

0
Vijf redenen waarom Garmin Tacx NEO Sensible Trainers een realistischere rit bieden


Garmin Tacx NEO 3M

7 december 2023

En waarom een ​​Garmin Tacx NEO 3M misschien wel de perfecte slimme coach voor jou is.

Denk aan de oude hometrainer die je ouders naar de stoffigste hoek van de kelder hebben gedegradeerd – de fiets die klonk alsof hij elk second de lucht in kon vliegen, in het zeldzame geval dat hij enig nut had? Sindsdien hebben we een lange weg afgelegd. We hebben zelfs een lange weg afgelegd sinds 2019, toen Garmin de Tacx® NEO 2T slimme coach dat is al jaren onze meest hoogwaardige en veelzijdige good coach met directe aandrijving. Nu is er een nieuwe sheriff in de stad.

Tacx NEO® 3M is de nieuwe gouden standaard van Garmin indoor good trainers, die onze meest realistische, meeslepende en boeiende indoor ritervaring bieden die er is. Elke coach in de Tacx NEO-serie wordt aangedreven door een NEO-magneetmotoraandrijving en een virtueel vliegwiel. Dit biedt verschillende voordelen ten opzichte van een coach met riem, die een overbrengingsverhouding gebruikt om de door de fietser gegenereerde wielrotatie te simuleren en uiteindelijk geluid en ongewenste wrijving veroorzaakt. Zelfs een slimme coach met een traditioneel vliegwiel zal weliswaar een soepelere trapervaring bieden, maar zal op foundation van het gewicht van de berijder beperkingen hebben voor hoe realistisch de coach een buitenrit kan simuleren.

Een virtuele vliegwieltrainer biedt echter een stille werking, een breed werkbereik in termen van wattage, nauwkeurigheid en superieure simulatie – en dat is iets dat wordt aangeboden in het Garmin-assortiment van Tacx NEO slimme trainers. Het is de beste optie voor elke fietser, of je nu traint voor een grote ronde, een realistische maar gematigde rit wilt tijdens de wintermaanden of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om je hartslag te verhogen op een apparaat dat zal niet belanden in de kelderhoek van vergeten dromen.

Dus waar moet je specifiek naar op zoek zijn in een slimme coach? Laten we het opsplitsen.

1. Magnetisch remmen

Een magnetische motor op een virtueel vliegwiel maakt magnetisch remmen mogelijk, wat op zijn beurt hogere remkracht en vermogensniveaus mogelijk maakt. Zelfs tijdens de explosieve sprints tot 2200 watt behoud je maximale stabiliteit tijdens je rit. Door die hogere remkracht kunnen NEO-trainers gesimuleerde hellingen tot 25% ondersteunen door een hoge weerstand te creëren bij lage snelheden.

2. Gesimuleerde afdalingen

Je kent het gevoel: je bevindt je op de prime van een afdaling en de adrenaline stroomt terwijl je snelheid begint op te voeren. NEO slimme trainers versnellen automatisch als je een heuvel afdaalt terwijl je virtueel rijdt. Je voelt een afname van de weerstand en het virtuele vliegwiel, aangedreven door een interne motor, zal sneller draaien. En omdat de NEO 3M voor ieder lichaam is gebouwd, zal de dynamische traagheid die tijdens het rijden wordt uitgeoefend, gebaseerd zijn op uw werkelijke massa. Dit betekent dat afdalingen internet zo aanvoelen als wanneer u daadwerkelijk een heuvel afrijdt.

3. Realistisch weggevoel

Omdat NEO 3M wordt bestuurd door een motor, kan deze direct worden aangepast, waardoor hij trillingen kan creëren die buitenritten nabootsen tijdens het rijden in de Tacx Coaching™- of Zwift-app. Het gevoel van grind, kasseien of vuil bij elke pedaalslag zal zo realistisch zijn dat u vergeet dat u daadwerkelijk in uw woonkamer rijdt.

4. Geïntegreerde multidirectionele beweging

Waar de meeste slimme trainers de aanschaf van additional bewegingsplaten vereisen om beweging in meerdere richtingen te bereiken, heeft NEO 3M dit ingebouwd. Rijders kunnen de functie naar behoefte in- of uitschakelen, waardoor ze niet meer een aside product hoeven te kopen om een ​​comfortabelere, realistischere ( en nog steeds stil) rijden. De NEO 3M is opzettelijk ontworpen voor zijwaartse flexie en laat niets te wensen over.

5. Stabiliteit en verminderde trillingen

Alle voordelen van een virtueel vliegwiel – inclusief traagheid op foundation van de lichaamsmassa en magnetisch remmen zonder dat er additional apparatuur nodig is – leiden tot een soepeler en stabieler rijgedrag. En het echte weggevoel kan naar wens worden in- of uitgeschakeld. Misschien wil je alleen het gevoel hebben dat je op grind rijdt als je wat afwisseling nodig hebt tijdens je indoortraining, of als je je benen daarvoor moet voorbereiden. grote grindrace op de kalender.

Naast de specifieke voordelen die voortkomen uit de Tacx NEO-technologie, worden de slimme trainers van Tacx verbeterd door hun connectiviteitsmogelijkheden. Je hebt toegang tot een bibliotheek met video’s van hoge kwaliteit1 om locaties over de hele wereld te rijden, of virtuele GroupRides1 met vrienden in de Tacx Coaching-app op uw compatibele smartphone of pill. Al uw ritgegevens worden automatisch gesynchroniseerd de Garmin Join™-app voor gemakkelijke toegang, samen met meer particulars over uw rit, hoe u vordert en de relaxation van de gezondheids- en welzijnsgegevens van uw lichaam van uw compatibele smartwatch of fietscomputer. De wereld is nu jouw speeltuin.

Om de Garmin Tacx NEO 3M te kopen of vergelijkbare opties te bekijken, Koop hier het Garmin Tacx slimme trainerassortiment.

1Tacx Premium of Premium HD abonnement is vereist

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here