Home Reis Mijn liefdesbrief aan Alaska

Mijn liefdesbrief aan Alaska

0
Mijn liefdesbrief aan Alaska


Holland Amerika Alaska

Ik werk opnieuw samen met Holland Amerika, dit keer voor dit bericht en andere posts op sociale media. Maar zoals gewoonlijk zijn alle gedachten en meningen geheel de mijne.

Zoals zoveel mensen zou ik graag een dezer dagen alle 50 staten willen bezoeken. Blijkbaar ben ik redelijk dichtbij (nog maar zes!) bij de end, maar een waarvan ik dacht dat het de laatste voor mij zou zijn, was Alaska. Dat veranderde allemaal slechts een paar jaar geleden toen de belangrijkste naam op het gebied van cruisen in Alaska, Holland America, mij uitnodigde om met hen mee te gaan op een werkelijk opmerkelijke reis langs de laatste grens van Amerika. Het cruisen heeft, web als iedereen, een paar moeilijke jaren achter de rug, maar de sector is gelukkig aan het herstellen, en dat is zeker het geval in Alaska. Eerlijk gezegd is cruisen in Alaska de beste manier om de spanning van de staat te ervaren en heeft het een lange en geroemde geschiedenis; een geschiedenis die Holland America heeft helpen schrijven. Ter bevordering van hun eigen liefde voor Alaska organiseren ze een ongelooflijke wedstrijd die zowel leuk als gemakkelijk is om aan deel te nemen. Schrijf gewoon je eigen liefdesbrief aan Alaska en vertel waarom je er dol op bent OF waarom je er graag naartoe zou willen gaan. Het beste is dat de prijzen niet alleen maar cruises naar Alaska zijn, Holland America geeft 10 reizen weg in een van hun ongelooflijke suites, waaronder een Neptune Suite met de hoofdprijs, tijdens een cruise in 2022 naar het Grote Land!

Om de liefde voor Alaska te delen, hebben ze mij gevraagd om hen te helpen de boodschap te verspreiden en daarom wil ik vandaag mijn eigen liefdesbrief delen. Als u uw eigen tekst wilt schrijven en mee wilt doen aan het winnen van een van die ongelooflijk luxueuze cruises, gaat u naar de Liefdesbrieven aan Alaska-website en dien de jouwe in voordat de wedstrijd eindigt op 15 maart 2022.

Ketchikan Alaska

Beste Alaska,

Ik realiseer me dat we elkaar maar één keer hebben ontmoet en zelfs dat was afgesproken, maar ik kan mijn gevoelens voor jou niet verbergen, need ik ben echt en smoorverliefd op je.

Waarom hou ik zo veel van je? Voor al je ongelooflijke eigenschappen, te beginnen met je ongelooflijke formaat. Ik weet dat het onbeleefd is om het te zeggen, maar er is gewoon geen andere staat die jouw opmerkelijke omvang kan evenaren. Seward wist zeker wat hij deed toen hij die beroemde deal met Rusland sloot, need jullie zijn bijna een vijfde van de omvang van het vasteland van de VS; je hoeft zeker nooit bang te zijn voor concurrentie als het gaat om hoeveel ruimte je hebt om rond te dwalen en te verkennen. En wat een ruimte is het ook!

Jouw schoonheid is wat de harten en geesten van zo velen verovert, omdat het overal is; een soort constante pulchritude die allesomvattend en bedwelmend is op zijn greatest. Het is zo ongewoon good dat je het als vanzelfsprekend gaat beschouwen, ben ik bang. ‘Ja, nog een gletsjer’, of ‘Ja, nog een ongerept bos dat nergens ter wereld zijn gelijke kent’, dit zijn enkele van de niet-klachten van de typische bezoeker van de staat. Je bent echter zoveel meer dan een mooi gezicht; er zit een grote diepte in je persoonlijkheid – je ziel.

Om het volledige scala aan ervaringen optimaal te kunnen ervaren, biedt Holland America een verscheidenheid aan verschillende routes aan potentiële cruisers, waarbij elke aanloophaven activiteiten aanbiedt die uniek zijn en samen een fantastisch beeld geven van hoe het leven in Alaska is. Of het nu gaat om het verkennen van gletsjers, het nemen van een oude trein door schilderachtige bergpassen, het hoog boven de bomen vliegen in een watervliegtuig of het leren over je fascinerende recentere geschiedenis, je biedt geen tekort aan manieren om het beste te ervaren en te genieten van wat je te bieden hebt . Er is zoveel te doen dat ik me niet kan voorstellen dat ik ooit het gevoel heb gehad dat ik alles heb gedaan, en dat vind ik geweldig.

Ik zou de hele dag kunnen schrijven over mijn liefde voor jou, mijn eeuwige respect, maar ik weet hoe druk je het hebt, vooral nu het zomercruiseseizoen snel nadert. Maar maak je geen zorgen, mijn liefste, need jij en ik zullen snel genoeg herenigd worden, need ik ben van plan om deze zomer terug te keren om te bevestigen wat ik al weet, namelijk dat ik smoorverliefd op je ben.

Tot we elkaar weer ontmoeten,

Mat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here