Home Mode Alle ogen gericht op het 7e bontwinkelfestival – INFUR MAGAZINE

Alle ogen gericht op het 7e bontwinkelfestival – INFUR MAGAZINE

0
Alle ogen gericht op het 7e bontwinkelfestival – INFUR MAGAZINEEr is al veel belangstelling onder exposanten en de organisatoren verwachten ook een grote opkomst.


Van 12 t/m 14 oktober 2022 klopt het hart van bont in Kastoria! De 7e bontwinkelfestival wordt gehouden direct na de Algemene Vergadering van de Internationale Bontfederatie in Kastoria, waar de dynamische bontproductie-industrie het gebied tot een belangrijke bezienswaardigheid heeft gemaakt, waardoor het op de kaart van de mondiale bontindustrie is komen te staan ​​en het is veranderd in een van de grootste centra voor zowel de binnenlandse als de internationale bontindustrie. Het pageant staat open voor detailhandelaren en groothandelaars van confectiekleding, bontcollecties, pelzen, accessoires, leren kleding en bonthandeldiensten.

Het evenement wordt georganiseerd door de Kastorian Fur Affiliation, TIF-HELEXPOde Helleense Republiek, regio West-Macedoniëde Regionale eenheid van Kastoria en de Gemeente Kastoria. De hoofdsponsor is de Saga bontveilinghuis.

Het creëren van een interessante en dynamische scène vol zakelijke voorstellen en uitdagingen, de 7e bontwinkelfestival Er wordt verwacht dat het in het middelpunt van de belangstelling van de sector zal staan ​​en alle ogen daarop zal vestigen. Er is al veel belangstelling onder exposanten en de organisatoren verwachten ook een grote opkomst.

Deelnemers krijgen de kans om de bijzonderheden en nieuwe kansen van de markt te beoordelen en te begrijpen, in touch te komen met potentiële klanten, strategische samenwerkingen en commerciële overeenkomsten aan te gaan, het profiel en de zichtbaarheid van hun merk te versterken en, in het algemeen, de mogelijkheden en kansen te verkennen die beschikbaar zijn in de wijdere regio.

Door competitieve deelnamepakketten aan te bieden en de kans om nog verleidelijkere offers te sluiten, willen de organisatoren ervoor zorgen dat exposanten en bezoekers een uniek lang weekend zullen hebben waarin bont de absolute ster van de present zal zijn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here