Home Levensstijl Huizen waar de haard is: 5 gezellige open haarden

Huizen waar de haard is: 5 gezellige open haarden

0
Huizen waar de haard is: 5 gezellige open haarden


Deze privé, acht hectare grote landgoed is een paradijs voor ruiters en buitenliefhebbers met uitzicht op de Park Metropolis Mountain in Utah, het grootste skigebied in de Verenigde Staten.

Het moderne ranchhuis weerspiegelt de geest van het Amerikaanse Westen met zijn vakwerkbuitenkant en uitgestrekte, open plattegrond. De indrukwekkende kamerhoge ramen en een volledige muur met nestdeuren integreren het binnenklimaat naadloos met het buitenleven.

De woonruimtes, geaccentueerd met kleurrijke stoffering en behang, omvatten een gezellige lounge met een verhoogde, dubbelzijdige, met glas omsloten waterdamphaard. Het terras internet buiten heeft een vuurplaats voor het roosteren van marshmallows (en andere soorten toast) onder de sterrenhemel.

De droomkeuken zal koks en volmaakte entertainers aanspreken met zijn additional grote kookeiland en Wolf-apparatuur. Een verborgen luik in de aangrenzende bijkeuken leidt naar een wijnkelder in speakeasy-stijl.

De modderkamer bevindt zich vlak bij een enorme storage voor drie auto’s die groot genoeg is om ATV’s, motorfietsen, autoliften of een camper te stallen.

Een vrijstaande schuur met een halve badkamer en zolder is ideaal voor een werkplaats, kantoor, kunstatelier of fitnessruimte. Het terrein is omheind en gezoneerd voor de hippische levensstijl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here