Home Renovatie van huizen Laurel Canyon huisrenovatie

Laurel Canyon huisrenovatie

0
Laurel Canyon huisrenovatie


Toen de klanten Barbie voor het eerst ontmoetten, concentreerden ze zich op een paar sleutelwoorden en zinsneden om de look te identificeren die ze hoopten te bereiken. Ze kwamen terecht op vier thema’s: Oud Hollywood, trendy uit het midden van de eeuw, biologischen gemengde metalen.

Barbie nam de leiding over het interieurontwerp voor de eigentijdse renovatie van het Laurel Canyon-huis. Nadat ze zich realiseerden dat de bestaande indeling van het schiereiland in de keuken toegang aan het andere uiteinde van de kamer dwong, namen ze de beslissing om de kamer om te draaien. Dat zorgde voor een veel betere doorstroming door de ruimte. De volgende waren de badkamers, een stoomdouche kreeg voorrang op het dangerous in de hoofdbadkamer en in de badkamer van de zoon van de klant, waarbij kleur en additional opbergruimte centraal stonden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here