Home Meubilair Een nieuw hoofdstuk begint: de nieuwe locatie van Furnishings Financial institution in Oost-Toronto

Een nieuw hoofdstuk begint: de nieuwe locatie van Furnishings Financial institution in Oost-Toronto

0
Een nieuw hoofdstuk begint: de nieuwe locatie van Furnishings Financial institution in Oost-Toronto


Onze mentaliteit voor 2024: thuiskomen, hoop en menselijkheid

De wereld is kapot, maar in de aanloop naar 2024 willen wij bij de Furnishings Financial institution ons ​​steentje bijdragen om deze situatie te herstellen. De aanblik van lege woningen, kinderen zonder bedden en gezinnen zonder het consolation van gemeubileerde huizen drijft ons tot actie. We zijn al meer dan tien jaar op deze reis bezig om meer gezinnen beter te helpen – door meer capaciteit te creëren om meer gezinnen van de grond te krijgen.

Vooruitkijkend is onze missie glashelder: leegstaande woningen moeten tot het verleden behoren. Dit jaar draait alles om het in de praktijk brengen van onze waarden. We kondigen verschillende nieuwe programma’s aan die elk ongewenst meubelstuk uit huishoudens en bedrijven zullen meenemen en ervoor zorgen dat het een nieuw thuis, een nieuw verhaal, vindt. Het gaat niet alleen om de fysieke objects; het gaat om wat zij vertegenwoordigen: een gemeenschap die voor zichzelf zorgt en een toekomst opbouwt waarin iedereen de kans heeft om te gedijen in gemeubileerde huizen.

Een oproep tot actie: inrichting als tweede

Wij geloven in een Eerst huisvesting, daarna inrichting filosofie. We staan ​​klaar om onze mouwen op te stropen en samen te werken met companions die onze visie delen. Laten we verbinding maken als u een bedrijf, een lokaal bedrijf of iemand bent die gewoon een verschil wil maken. Samen kunnen we van huizen een thuis maken. Laten we ons verbinden om deze nieuwe locatie en de vele locaties die we nodig hebben om een ​​einde te maken aan de meubelarmoede in onze gemeenschap te ondersteunen.

De toekomst is ingericht

Ter afsluiting wil ik mijn diepste dank uitspreken aan iedereen die deel heeft uitgemaakt van onze reis. Uw steun, donaties, sociaal kopen, tijd, advies en ondersteuning hebben ons naar deze opwindende nieuwe grens gebracht. De opening van onze locatie in Oost-Toronto is niet alleen een uitbreiding; het is een bewijs van wat we samen kunnen bereiken.

Laten we doorgaan met het bouwen aan een toekomst waarin meubelarmoede tot het verleden behoort en elk huis een toevluchtsoord van hoop is.

Met vriendelijke groeten

Handtekening Dan Kershaw

Geïnteresseerd in samenwerking, laten we tijd vrijmaken om over IMPACT te praten.
Reserveer een tijdstip om verbinding te maken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here