Home Verbouwing Raamverzorging in de winter

Raamverzorging in de winter

0
Raamverzorging in de winter


drie grote, aantrekkelijke ramen met uitzicht op een schilderachtige tuin

Tijdens de koude wintermaanden is het belangrijk om uw ramen te verwijderen om er zeker van te zijn dat ze in goede staat verkeren en bestand zijn tegen het barre weer en toch efficiënt blijven. Hier zijn enkele suggestions voor een optimale raamverzorging in de winter:

Controleer op concepten

Een van de meest voorkomende manieren waarop warmte uit een huis ontsnapt, is by way of ramen die niet goed zijn afgedicht. Gebruik een tochtdetector of houd een kaars bij het raamkozijn om te zien of er beweging in het kozijn zit. Als dat het geval is, moet u mogelijk tochtstrippen of package toevoegen om gaten af ​​te dichten.

Kies voor Further Isolatie

Als uw ramen bijzonder tochtig zijn, kan het verstandig zijn om een ​​further isolatielaag aan te brengen in de vorm van raamfolie, schuimisolatie of geïsoleerde raambekleding.

Maak uw ramen schoon

Vuil, stof en ander vuil kunnen zich ophopen op uw ramen en hun vermogen om uw huis te isoleren tegen de koude winterlucht beïnvloeden. Zorg er bij het wassen van uw ramen voor dat u een specifiek vorstbestendig schoonmaakmiddel gebruikt, of maak er zelf een met water vermengd met ontsmettingsalcohol of azijn.

Bescherm uw ramen tegen de elementen

Sneeuw, ijs en vriestemperaturen kunnen allemaal hun tol eisen van uw ramen. Om ze te beschermen, kunt u overwegen om stormramen of plastic raamafdekkingen te installeren. Zorg er ook voor dat u sneeuw of ijs verwijdert dat zich op of rond uw ramen ophoopt om schade te voorkomen.

Repareer eventuele schade

Als u barsten, schilfers of andere schade aan uw ramen opmerkt, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten repareren. Niet alleen kunnen beschadigde ramen tocht binnenlaten, maar ze kunnen ook een veiligheidsrisico vormen als ze breken.

Vervang uw ramen

Met de voorgaande suggestions voor het winterklaar maken kunt u uw ramen tegen de elementen beschermen en er tegelijkertijd voor zorgen dat ze energiezuinig blijven. Als u echter het hoogste niveau van bescherming en energie-efficiëntie voor uw huis wilt, is het verstandig om een ​​raamvervanging na te streven. Oude en verouderde ramen kunnen niet tippen aan de prestaties van moderne vervangingsramen die zijn gebouwd volgens uitzonderlijk hoge normen op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie. De beste vervangingsramen zijn echter slechts zo goed als de aannemers die ze installeren. Gelukkig hebben huiseigenaren rond Lengthy Island, New York, een betrouwbaar bedrijf voor vervanging van ramen om mee samen te werken: Alure Residence Enhancements.

Waarom kiezen voor onze vervangende ramen?

Bij Alure Residence Enhancements bieden wij MaxSeries-ramen aan. Deze vervangende ramen behoren tot de meest efficiënte en duurzame producten op de markt en zijn verkrijgbaar in drie verschillende lijnen:

  • EcoMAX-ramen – Deze aantrekkelijke en kosteneffectieve dubbele beglazing zorgt voor een betrouwbare energie-efficiëntie.
  • SuperMAX-ramen – Deze ramen zijn een solide allround keuze die langdurige duurzaamheid, driedubbele ruiten, een strak uiterlijk en hoogwaardige efficiëntie bieden.
  • UltraMAX-ramen – Wie op zoek is naar absoluut de beste prestaties, moet kiezen voor UltraMAX-ramen. Ze zijn bijna onverslaanbaar op het gebied van energie-efficiëntie met een combine van krypton en argon in de drievoudige ruiten.

Onze ramen zijn bestand tegen de winterelementen

Als u er zeker van wilt zijn dat uw huis ramen heeft die bestand zijn tegen het barre winterweer, contact Alure woningverbeteringen. Wij plaatsen onze energiezuinige en duurzame vervangende kozijnen graag bij u thuis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here