Home Domotica House Assistant Groen is nu beschikbaar

House Assistant Groen is nu beschikbaar

0
House Assistant Groen is nu beschikbaar


We zijn blij om u te kunnen vertellen dat House Assistant Inexperienced nu verkrijgbaar is bij de meeste distributeurs in ons wereldwijde netwerk. Als je wachtte op een winkel dichter bij jouw locatie om House Assistant Inexperienced te verkopen, bekijk dan nu onze distributeurslijst om er een bij jou in de buurt te vinden:

Koop House Assistant Groen

Foto van Home Assistant Groen

Toen we House Assistant Inexperienced lanceerden tijdens onze 10-jarige verjaardagsstreamhadden we een jubileumbatch van 1000 exemplaren, die zeer snel uitverkocht was. Als u die jubileumbatch heeft gemist, heeft u gewacht op nieuwe voorraad of heeft u al een bestelling geplaatst bij een van onze distributeurs. Het goede nieuws is dat veel van onze distributeurs nu voorraad hebben en dat uw pre-order binnenkort zal worden verzonden! Voor degenen die hebben gewacht op nieuwe voorraad, nu is je kans om een ​​House Assistant Inexperienced te bestellen. We hebben distributeurs die verzenden vanuit de Verenigde Staten, de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Australië en China.

Voor meer informatie over House Assistant Inexperienced kunt u terecht op onze productpagina of kijk hoe het workforce van Nabu Casa praat over de ontwikkeling en functies van House Assistant Inexperienced in onze jubileumvideo.

Bekijk op YouTube: House Assistant 10e jubileumevenement #HA10

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here