Home Domotica FlexiSpot Ergonomische stoel – Geautomatiseerd huis

FlexiSpot Ergonomische stoel – Geautomatiseerd huis

0
FlexiSpot Ergonomische stoel – Geautomatiseerd huis


FlexiSpot-stoel

In de zomer hebben we de Comhar sta-bureau naar het geautomatiseerde huis. Nu heeft FlexiSpot hun nieuwe BS11 PRO Ergonomic Chair opgestuurd om toe te voegen aan onze WFH-opstelling.

Gebouw

De stoel arriveerde in een enkele grote doos en het duurde ongeveer 30 minuten om te bouwen. Alle bevestigingsmiddelen worden geleverd samen met de inbussleutel om ze huge te zetten.

Eerst worden de armen aan de foundation bevestigd, daarna wordt het mechanisme aan de achterkant gemonteerd. De rugleuning is met bouten aan het mechanisme vastgeschroefd en de hoofdsteun is eraan bevestigd. Tenslotte worden de 5 wielen gemonteerd op de foundation van aluminiumlegering die met de gasveer met de stoel is verbonden.

In gebruik

Nu steeds meer van ons thuiswerken, of wellicht een hybride opstelling hebben, wordt het hebben van een sterke, comfortabele, ergonomische stoel in huis steeds belangrijker.

Als u al een mesh-stoel heeft gebruikt, kent u de voordelen van ademende stof, vooral als u langere tijd zit.

Er zijn meerdere aanpassingen beschikbaar om uw beste zitpositie te vinden. Denk hierbij aan het zitvlak (hoogte, schuif- en rughoek), verstelbare lendensteun, armen (hoogte, diepte en hoek) en hoofdsteun (hoogte en hoek).

Nu beschikbaar

Na een paar maanden gebruik kunnen we zeggen dat het een goed gebouwde, hoogwaardige bureaustoel is, of je hem nu nodig hebt voor serieus thuiswerken of voor hardcore gamen. Nu verkrijgbaar bij Flexispot – BS11 PRO Ergonomische stoelLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here