Home Cultuur De pure blauwe jurk van Hunter Schafer ziet eruit als een echte waterval

De pure blauwe jurk van Hunter Schafer ziet eruit als een echte waterval

0
De pure blauwe jurk van Hunter Schafer ziet eruit als een echte waterval


Het is nu iets meer dan twee weken geleden dat we voor het laatst werden vereerd met een rode loper van Hunter Schafer Look. Wat in werkelijkheid helemaal niet veel tijd lijkt. Maar in de modewereld voelt het als tientallen jaren. Gelukkig dook de actrice woensdag helemaal op in Shanghai, China, waar ze indruk maakte op een Prada-evenement.

Schafer was aanwezig bij de opening van het Italiaanse merk Pradasfeer II tentoonstelling in het Startmuseum. De tentoonstelling, samengesteld door Miuccia Prada en Raf Simons, belicht honderden kunstvoorwerpen uit het huis. Het is dus nogal passend dat Schafer eruitzag als een levend kunstwerk in een dromerige Prada-look tijdens hun catwalkshow in de lente/zomer van 2024.

De midi-jurk had een uiterst eenvoudige mouwloze vorm, die nog specialer werd gemaakt met gelaagde panelen van transparante stof. Het impact was niet jouw gemiddelde kijk op de doorzichtige development: in plaats van het lichaam volledig te laten zien, creëerden de verschillende stroken bijna de illusie van drijvend water. Dat werd alleen maar bevorderd dankzij stroken filmachtige stof die losjes van de schouders en zijkanten van de jurk zweefden.

VCG/Visible China Group/Getty Photographs

Schafer was later gezien met een grijze trenchcoat en een tas met handvat aan de bovenkant, maar echt, de jurk was zo’n assertion op zichzelf dat er niet veel anders nodig was om accessoires te maken. De actrice en het mannequin probeerden echter wel neonkleurblokken uit met limoengroene stiletto’s en trokken haar haar naar achteren in een slank opgestoken kapsel om de look af te ronden. Schafer heeft zoiets als gedragen Thom Browne En Alexander McQueen de afgelopen maand tijdens het promoten De Hongerspelen: de ballade van zangvogels en slangen. Maar eigenlijk houden we nog steeds huge aan haar gouden lamé Prada-set ze trok zich terug voor de première van de movie in Londen.

Schafer schitterde in een op maat gemaakte look die bestond uit een off-the-shoulder bh-topje en een dramatische, vloer vegende rok. Aangezien dit pas haar tweede optreden op de rode loper in bijna acht maanden was, bewees Schafer dat ze geen seconde had gemist. En afgaande op haar laatste Prada-nummer heeft ze gelukkig nog veel meer in petto.

Karwai Tang/WireImage/Getty PhotographsLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here