Home Verbouwing Hoe je een terras inlijst in 9 eenvoudige stappen!

Hoe je een terras inlijst in 9 eenvoudige stappen!

0
Hoe je een terras inlijst in 9 eenvoudige stappen!


Dit begon allemaal omdat ik golfballen van mijn veranda wilde kunnen slaan. Ik dacht dat ik een tee-box zou bouwen. Dat veranderde in het feit dat als ik de moeite zou nemen, ik het web zo goed een beetje zou kunnen uitbreiden, zodat ik ruimte heb voor een grill en een mooie tafel en stoelen om te entertainen. Dat veranderde in: “Ik zou een beetje meer moeten toevoegen, zodat ik er een zwembad in kan doen. Zoals je kunt zien, sneeuwde het heel snel.

Laten we een deck bouwen!

dek
Een deck inlijsten in 9 eenvoudige stappen! 11

Materialen die ik heb gebruikt om een ​​deck te bouwen

  • Hout
  • Nagels
  • Zaag
  • Snaarlijn
  • Spijkermaker
  • Houten tape
  • Professional-hout timmerhout

Hoe ik materialen voor het deck heb gekozen

Ik heb persoonlijk gekozen pro-hout voor al mijn behandelde druk. Behoeften. Ze voldoen niet alleen aan superhoge normen, maar worden ook gebruikt in de nieuwste technologie genaamd MCA, waarbij de C staat voor koper. Ik vind dit geweldig omdat het betekent dat het niet schadelijk is voor planten, mensen of huisdieren. Maar het is schadelijk voor microbiële stoffen die rotting of schimmels veroorzaken. Het behandelde hout heeft verschillende behandelingsniveaus, dus het kiezen van hout kan lastig worden, maar pro-wood heeft zwarte eindlipjes die het gemakkelijk maken. Of u nu lichte werkzaamheden, grondcontact of iets anders nodig heeft.

Stap 1: De dekpalen voorbereiden

Laten we beginnen met het tonen van de before-shot. Alles was hier in behoorlijk goede staat, afgezien van de entice, maar daar kom ik later op terug, dus het enige wat ik deed was de reling verwijderen en opnieuw afwerken wat er was, zodat ik erop kon gaan bouwen. Het raamwerk voor elk terras bestaat uit vier hoofdcomponenten: de palen, de balken, de draagbalk en de terrasplank. We beginnen met het instellen van de berichten. Verschillende gebieden hebben verschillende dieptevereisten voor hoe diep je je gat moet graven, dus zorg ervoor dat je je code controleert voordat je begint.

Vervolgens heb ik een publish saver sleeve omgedaan. Ik plaats geen paal in de grond zonder een van deze jongens. Wat je nodig hebt om rot op een paal te veroorzaken, is vocht en lucht, en de paal is het meest vatbaar voor ongeveer vijf centimeter boven het maaiveld. De lijn hier geeft aan dat dit vijf centimeter boven het maaiveld ligt en dit zal de zone beschermen die het meest vatbaar is voor rot.

De binnenkant is bekleed met een teerachtig kenmerk, zodat het een water- en luchtdichte afdichting creëert om te voorkomen dat zuurstof toegang krijgt tot de paal. De hoes neemt warmte op om hem excellent op maat te laten krimpen. Ik gebruikte mijn propaantoorts terwijl iemand anders hem aanzette. Het duurt maar een paar seconden, daarna koel ik het af met een in water gedompelde curler.

Dekpaalhuls
Een deck inlijsten in 9 eenvoudige stappen! 12

Stap 2: Beton gieten om de palen huge te zetten

Als je een grote klus als deze hebt, denk ik persoonlijk dat het de moeite waard is om een ​​mixer te huren, zodat je drie zakken tegelijk kunt doen. Vergeet niet om het beton weg te laten hellen. Je wilt geen gebied creëren waar meer water zich kan verzamelen.

Laat me jullie een tip geven over het gebruik van een touwtje om berichten in te stellen. Als je mensen vaak aan een touwtje ziet trekken, trekken ze eraan en dan proberen ze de paal er vlak naast te plaatsen. Het probleem is dat als je het te veel raakt, zelfs al is het maar met één bericht dat je gaat doen sla de snaar uit de lijn. Wat ik in plaats daarvan aanbeveel is om de touwlijn ervan weg te halen, in dit geval zal het 18 inch zijn, zodat je elke keer dat je de paal plaatst, aan je meetlint kunt trekken, de tape kunt plaatsen en op dat merkteken kunt slaan.

Oké, dus dat zijn alle palen. Laten we verdergaan met het op hoogte zagen, zodat we de balken kunnen plaatsen.

dek serie
Een deck inlijsten in 9 eenvoudige stappen! 13

Stap 3: De palen op hoogte zagen

Deze lijn komt dus voort uit het gebruik van het laserniveau op alle palen. Zodra je de gezichtsmarkering hebt, kun je dat vertalen met behulp van de snelheidsvierkant. Mijn favoriete snelheidsvierkant om op locatie te hebben is deze halvemaanvormige die niet alleen van 15 cm gaat, maar ook een zeer snel klapbare liniaal heeft die naar een verlengstuk van 12 gaat.

Voor al het inlijsten dat ik gebruik professional wooden drukbehandeld hout en meer speciaal voor de publish gebruik ik hun label met de tekst “voor in de grond”. Ik zal je later meer vertellen over hun werkende pers. Jacob gaat nu door en markeert alle schouderlocaties. Deze headers worden aan een echte schouder bevestigd, zodat ze op een inkeping op deze balken rusten, dus hij gebruikt alleen een snelheidsvierkant om de diepte aan te geven.

Het probleem met het maken van deze schouders is dat de cirkelzaag niet genoeg slagkracht zal hebben om alles in één te doen. Je kunt de cirkelzaag gebruiken en de diepte instellen om deze vlaksnede te maken tot waar hij niet voorbij je schouder gaat. In ons geval kan het de volledige diepte zijn zonder er voorbij te gaan, maar maak dan alle sneden hieromheen En terwijl Jake daarmee bezig is, kom ik terug en maak het af met de zaag. Dat betekent dat er in alle schouders wordt gesneden. Het volgende is om alle balken op lengte te zagen zodat ze op de schouders kunnen worden geplaatst.

deck-serie bericht
Een deck inlijsten in 9 eenvoudige stappen! 14

Stap 4: De balken instellen

Deze zijn al gekroond, je kunt er doorheen gaan en je bord bekronen en telkens als je vindt waar de curve is, plaats je er een pijl op, dus als je deze in pkae zet, kun je ervoor zorgen dat deze naar boven wijst. Deze gaat halverwege dit bericht. Ik kom terug met schroeven, maar voorlopig sla ik er gewoon een spijker in.

Voor de balken gebruik ik een verdubbeling van 2 bij 12. Je wilt dat deze planken zo los mogelijk zijn voor sterkte, dus dat betekent dat je ze samen moet zuigen. Ik gebruikte eerst 3 inch spacks energy lags om de beker eruit te trekken en daarna kwam ik terug met een spijkermachine om alles huge te spijkeren. Dit was mijn eerste klus met de Senco-lijstspijkermachine en ik was erg onder de indruk van de snelheid waarmee deze werkte.

Als alle balken op hun plaats zijn gezet, ziet het er ongeveer zo uit.

balken uit de dekserie
Een deck inlijsten in 9 eenvoudige stappen! 15

Stap 5: De balken monteren

De volgende stap is het plaatsen van de balk. Vaak zie je dat balken in hangers gaan en op de voorkant van de balk worden gemonteerd, maar in dit geval worden ze aan de bovenkant gemonteerd, wat eerst betekent dat ik er doorheen moet en de bovenkant van de balk plat moet maken. Een krijtlijn is handig om de hoogtepunten visueel te maken. Vervolgens heb ik een elektrische schaafmachine gebruikt om de bovenkant plat te maken. Omdat het werkterrein hellend was, was de onderste balk vrij eenvoudig, het middelste gedeelte als schoudertraining, maar de verre balk was veel te boven mijn hoofd.

Tip: als je geen schaafmachine hebt, kun je ook een hek of een cirkelzaag gebruiken om de bovenkant excellent vlak te maken

Stap 6: Het plaatsen van de balken

Laten we beginnen met de derde belangrijke element van het body: het plaatsen van de draagbalk. Helemaal aan het start heb ik uiteindelijk de randbalken gedemonstreerd die hier vroeger waren, zodat we toegang konden krijgen tot de balken vanaf het bestaande dek en de zuster op deze planken daarop in plaats van te gaan met balkenhangers aan de randbalken. Door het op deze manier te doen, hoeven we niet elke plank op hoogte te zagen, we laten het er gewoon in los, maar we moeten er wel een kerf in maken om een ​​2 bij 10 te krijgen die goed is voor deze 2 bij 8. Aan de andere kant plaatste Jacob hem er gewoon bovenop en dit zou er waterpas uit moeten komen.

Wanneer u beslist hoeveel draagbalken u wilt, kunt u 24 inch centerpunten of 16 inch centerpunten gebruiken, en u kunt spelen met 2 bij 8 of two bij 10. eigenlijk had ik met het gebruik van 2 bij 8s en 2 bij 10s naar 24 inch-centra kunnen gaan, maar ik heb besloten om voor 16 te gaan om het niet zo sponsachtig gevoel te geven. De kosten zijn heel klein, dus ik zou aanraden om bij 16s te blijven.

De complicatie hier is ervoor te zorgen dat wat we doen haaks op het andere oppervlak staat, dus we gaan eigenlijk naar het laatste oppervlak springen, zodat we dan diagonalen kunnen trekken en ervoor kunnen zorgen dat de structuur die we aanbrengen vierkant is. . Dus bij de balken moet ik in de balk spijkeren.

Tip: verwijder de punt van je spijkerpistool. Dit is echt goed als je in de bump-modus bent of op een vlakke ondergrond spijkert, maar als je teennagels gaat maken en je gaat dit eraf halen, geven ze je spikes op volgorde om onder een hoek naar binnen te gaan zonder dat het op je af beweegt.

De twee metingen waar ik hier echt op let, zijn dat deze staarten precies even lang uit elkaar liggen en dat deze zich op 16 in het midden bevinden.

dekseriebalk
Een deck inlijsten in 9 eenvoudige stappen! 16

Stap 7: Dag twee! Afwerking van het plaatsen van de balken door ze gelijkmatig te verdelen

Dus wanneer u een draagbalk plaatst, moet u bij de allerlaatste stap een randbalk bevestigen die de staarten van elke draagbalk met elkaar verbindt. Het is belangrijk om de overhang van elke draagbalk zo nauwkeurig mogelijk ten opzichte van elkaar te krijgen. Dus wanneer je deze 16 in het midden meet, wil je nooit vanaf de bovenkant gaan, omdat ze daar niet vastzitten, dus je wilt vanaf de onderkant gaan en wat ik zo leuk vind aan deze tape is dat hij de cijfers aan beide kanten heeft, waardoor het meten vanaf de onderkant heel eenvoudig.

dekbalk
Een deck inlijsten in 9 eenvoudige stappen! 17

Stap 8: De balk vastplakken

Voordat ik iets anders doe, wil ik de balken afplakken, wat de levensduur van de planken drastisch zal verlengen. Het lastige aan mijn specifieke situatie is dat de grond zo oneffen is dat ik de ladder vijf of zes keer per balk zou moeten verplaatsen, om te voorkomen dat ik uiteindelijk een soort sprongkikkeractiviteit zou doen waarbij ik twee 2 bij 8-en als zitplaats gebruikte en daarna wisselde ik ze een beetje af terwijl ik met vier of vijf stukjes tape tegelijk terugwerkte. Ik zou de eerste twee voet vooruitgaan, mijn bord naar achteren verplaatsen, dan mijn plank terug bewegen en de volgende twee voet voortzetten totdat ik het einde bereikte.

Nu wil je deze draagband om het uiteinde wikkelen en de eindnerf bedekken, waar het hout feitelijk het vocht absorbeert.

balken afplakken
Een deck inlijsten in 9 eenvoudige stappen! 18

Stap 9: Het dekframe voltooien door een randbalk toe te voegen

Terwijl Cindy en ik bezig waren met het afplakken van de balken, was Jacob bezig met het afwerken van de laatste framedelen voor het zwembad. Dit is het enige deel van het deck dat balkenhangers bevat. Hiervoor gebruiken we een Senco Nailer die speciaal is gemaakt voor het ophangen van balken.

Het laatste dat we doen om de lijst af te ronden, is het toevoegen van de randbalken. Dit is het bord dat alle staarten van de balk aan elkaar zal binden. Een ander belangrijk ding dat het doet, is het loodrecht op de balk. Bij de balk start je altijd met de plank aan het ene uiteinde en ga je één voor één door naar het andere uiteinde van de balk. Terwijl u bezig bent, moet één persoon ervoor zorgen dat de bovenkant van de randbalk niet alleen gelijk ligt met de bovenkant van de balk, maar dat de balk zich ook op een negentigste plaats bevindt, zodat deze aan de boven- en onderkant kan worden gespijkerd. Het is het gemakkelijkst met twee mensen op deze baan.

Ik controleer met een snelheidsmeter of hij gelijk ligt en zal hem duwen of trekken als dat niet het geval is. Als de balk verdraaid is, gebruik ik een halvemaanvormige hamer met een spoor erop om de balk huge te pakken en gebruik ik een hefboomwerking om hem recht te draaien, terwijl ik Jacob ‘high’ zeg, zodat hij weet dat hij hem kan plakken.

rand van de balk
Een deck inlijsten in 9 eenvoudige stappen! 19

Dekframing voltooid!

Schermafbeelding 113
Een deck inlijsten in 9 eenvoudige stappen! 20

En daarmee is de eerste video van de deckserie afgerond. Ik hoop echt dat je er web zo van hebt genoten als ik heb genoten van het bouwen ervan. Maar blijf op de hoogte, need ik heb nog veel meer decks om te bouwen en ik neem je mee op de hele reis. In de tussentijd, voel je vrij om dat te doen bekijk mijn web site voor talloze projectplannen en sjablonen. Tot de volgende keer!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here