Home Mode Dit is waarom het Siam Lodge het nieuwste schilderachtige toevluchtsoord van Bangkok is dat je niet magazine missen

Dit is waarom het Siam Lodge het nieuwste schilderachtige toevluchtsoord van Bangkok is dat je niet magazine missen

0
Dit is waarom het Siam Lodge het nieuwste schilderachtige toevluchtsoord van Bangkok is dat je niet magazine missen


Nick Downing, algemeen directeur van The Siam lodge

Genesteld tussen de historische paleizen, tempels en musea van Bangkok en langs de Rivier der Koningen ligt dit uitgestrekte luxe toevluchtsoord met 39 kamers. Dit boetiekpareltje, ook wel ‘The Siam’ genoemd, ligt op drie hectare premium riviergevel en vervoert gasten naar een vervlogen rust vol met onschatbare antiquiteiten, typische Thaise attract en eigentijds consolation. The Siam beschikt over villa’s met privézwembad en unieke toegang tot de historische paleiswijk van Bangkok. Bij The Siam hebben gasten de unieke ervaring om Bangkok per boot te verkennen vanaf de privépier van het lodge. Als het om ontspanning gaat, kunt u zich laten verwennen met een verwensessie in de verleidelijke spa van The Siam of gewoon ontspannen met een cocktail bij zonsondergang in de bar van het lodge aan de rivier.

Met een opvallende heruitvinding ter waarde van een miljoen greenback heeft The Siam alles uit de kast gehaald als het gaat om het verbeteren van de esthetiek van de binnenruimte, waaronder een gedurfde nieuwe zwart- en lichtgrijs geblokte binnenplaats met een torenhoog glazen piramidedak. Trendy en functioneel worden gasten verwelkomd in een omgeving met gecontroleerde temperatuur voordat ze zich overgeven aan een buitengewoon culinaire ervaring in het kenmerkende Chon Thai Restaurant van The Siam.

De Siam onderscheidt zich door zijn vermogen om te voldoen aan de groeiende eisen van de hedendaagse moderne reiziger en tegelijkertijd trouw te blijven aan het eren van het Thaise erfgoed. Oprechte vriendelijkheid, authenticiteit en een zorgzame houding zijn allemaal Siamese kenmerken die dit lodge probeert te behouden. Of het nu gaat om een ​​overnachting of een ultiem privéavontuur langs de rivier, het is geen geheim waarom The Siam door Architectural Digest werd gekroond tot een van de “meest iconische resorts van de vorige eeuw” Tijdschrift. LUXUO spreekt met Nick Downing, de algemeen directeur van The Siam lodge, om meer te weten te komen over het unieke aanbod van het lodge, de samengestelde kunstwerken en toekomstige uitbreidingsplannen.

Vertel ons over jouw ervaring in de horeca en hoe het allemaal begon?

Als enig type van ouders die graag reisden, was ik waarschijnlijk altijd voorbestemd om verliefd te worden op resorts en andere culturen. Toen ik aan de universiteit Enterprise and Info Programs studeerde, schreef ik naar alle vijfsterrenhotels die op zoek waren naar een baan op instapniveau. Gelukkig bood Hyatt Regency Perth mij de functie van nachtportier aan en de relaxation is geschiedenis. Ik studeerde overdag en werkte in de nachtploeg. Hyatt was mijn hospitality-stichting; Ik nam mij op in al hun trainingsprogramma’s en promoveerde mij door de gelederen en uiteindelijk werd ik overgeplaatst naar Park Hyatt Canberra als Entrance Workplace Supervisor. Na een solide periode van tien jaar bij Hyatt, openden zich kansen voor mij om geweldige posities in te nemen, variërend van het openen van Palazzo Versace tot geweldige ervaringen op de Malediven, de Seychellen, Cambodja, Thailand en andere landen rond de Indische Oceaan.

Wanneer ben je bij The Siam lodge gekomen?

Eind 2016 ben ik lid geworden van de Siam-familie.

Wat is het DNA van The Siam lodge en hoe onderscheidt het lodge zich van andere high-end boetiekhotels in Bangkok?

Het Siam-hotel, Bangkok
Het Siam-hotel, Bangkok

Ik denk altijd dat woorden als ‘luxe’ en ‘boetiek’ tegenwoordig nogal algemene woorden zijn zonder echte betekenis. Ik heb vaak het gevoel dat ‘boetiekhotels’ allemaal om stijl draaien, maar op de een of andere manier ziel of hart missen. Uiteindelijk moet het meer zijn dan een simpel ontwerp. Dat gezegd hebbende, hebben we uiteraard een prachtig door Invoice Bensley ontworpen pand in de koninklijke wijk van Bangkok. Ik geloof echter dat het geheim is dat we een familiebedrijf zijn en onafhankelijk worden beheerd. De familie Sukosol onder leiding van Khun Kamala heeft ons altijd de vrijheid gegeven om te doen wat nodig is om te slagen. Ons voornaamste doel is om ervoor te zorgen dat we gelukkige gasten en een gelukkig crew hebben. Dit zal uiteindelijk leiden tot succes als accommodatie, waardoor een uitzonderlijke reputatie ontstaat voor het creëren van gedenkwaardige ervaringen die verder gaan dan alleen maar in- en uitchecken.

The Siam staat bekend om het aanbieden van unieke privézwembadvilla’s, maar waar houden uw gasten het meest van bij The Siam?

Het Siam-hotel, Bangkok
Het Siam-hotel, Bangkok

We hebben zoveel kenmerken in het lodge die ons onderscheiden. Gasten vinden het geweldig dat we zoveel verborgen hoekjes hebben om te verkennen. Of het nu de Vinyl Room is met een geweldige collectie vinylplaten om van te genieten, of de privé-vertoningsruimte waar u met uw gezin naar die favoriete movie kunt kijken. Onze Opium Spa, die niet alleen een oase van exclusieve ruimte biedt, maar ook de mogelijkheid biedt om een ​​traditionele Sak Yant-tatoeage van een meester te ontvangen. Of misschien is het de mogelijkheid om een ​​les te volgen bij onze chef-kok aan de rivier en enkele belangrijke Thaise recepten te leren. Gasten vermelden voortdurend het gevoel van ruimte in het hele pand. De meeste hotelontwerpers of -eigenaren zouden meer dan 100 kamers op een terrein van deze omvang hebben ondergebracht, terwijl The Siam is gecreëerd om een ​​gevoel van exclusiviteit en sereniteit te garanderen, een waar toevluchtsoord om je terug te trekken na een dag de hectische energie van Bangkok te hebben verkend.

Hoe gemakkelijk is het om het levendige stadscentrum van Bangkok te bereiken by way of de Chao Prayah-rivier?

Het Siam-hotel, Bangkok
Het Siam-hotel, Bangkok

Dit is de sleutel tot de gastervaring van The Siam. Gasten maken gebruik van onze privéwaterlimousine die de hele dag volgens een schema rijdt zodat onze gasten de belangrijkste historische bezienswaardigheden kunnen verkennen en op pad kunnen gaan voor geweldige maaltijden of winkelervaringen. Uitstapjes worden by way of hun butler geregeld en afgestemd op hun wensen. Niet alleen ontkomt dit aan de beruchte verkeersdrukte van Bangkok, het zorgt er ook voor dat gasten hun dag nauwkeurig kunnen plannen, wetende dat ze op een bepaald tijdstip ergens aankomen of naar het lodge terugkeren, waardoor hun tijd bij ons uiteindelijk wordt gemaximaliseerd.

Elk element in The Siam lodge vertelt een verhaal met de nadruk op het nieuw leven inblazen van lokaal ambacht, kunst, cultuur en gemeenschap. Vertel ons meer over het exterieur, het interieur en de decoratie.

Het Siam-hotel, Bangkok
Het Siam-hotel, Bangkok

De Siam is ontworpen door Invoice Bensley, die altijd een gevoel voor drama heeft in zijn eigendommen. De Siam is nu anders en behoorlijk opvallend. Een combine van Deco en Aziatische invloeden. Dramatische zwart-witscènes door het hele lodge. Maar dankzij de liefde van zowel Bensley als de eigenaar voor hergebruikt, antiek en curieus, geeft het hele lodge de sfeer van een lodge en museum met zijn gangen en kamers gevuld met kunstwerken en antiek uit heel Azië en daarbuiten. Krissada Sukosol-Clapp, eigenaar van een familielid, staat bekend om het voortdurend decoreren en stylen van ruimtes rond het pand terwijl hij nieuwe stukken of inspiratie vindt. Het nieuwste is de bar van The Story Home, die een dramatische wending heeft genomen met stukken met rode accenten en een kroonluchter in gotische stijl. Beide recente toevoegingen ter verrassing van onze vaste gasten.

Vertel ons meer over de bijzondere relatie tussen The Siam en het Thaise luxemerk Jim Thompson?

In 2022 werd besloten om onze beroemde Connie’s Cottage te verbouwen van gastenvilla tot openbare ruimte. We hadden verschillende ideeën wat we met de ruimtes moesten doen. Het was echter eigenaar Khun Kamala die voorstelde om met hem in gesprek te gaan Jim Thompson (als een internationaal erkend iconisch Thais merk) om te zien of ze geïnteresseerd zouden zijn in een formele samenwerking om de villa geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit was vooral related als Jim Thompson speelt in de geschiedenis van de vier antieke Thaise huizen die zich op het terrein bevinden. Vervolgens hadden we een gesprek met de nieuwe CEO Frank Cancelloni, die ook op zoek was naar samenwerking met andere iconische Thaise merken. Uiteindelijk kwamen we tot overeenstemming dat ze de begane grond als kleine winkelruimte zouden gebruiken, waardoor onze gasten rechtstreeks kennis zouden maken met het merk, met het idee hen te verleiden hun gerevitaliseerde en opnieuw gelanceerde Heritage Quarter in de binnenstad te bezoeken. Ik ben blij om te kunnen zeggen dat het partnerschap en de samenwerking voor beide partijen een groot succes is geweest.

Lees verder: Dit is wat er gebeurde tijdens het Jim Thompson Heritage Quarter Grand Opening Get together

Wat The Siam te bieden heeft op het gebied van lekker eten?

Het Siam-hotel, Bangkok
Het Chon Thai-restaurant

Ons kenmerkende restaurant is het Chon Thai Restaurant aan de rivier. Maar in plaats van de ‘high-quality eating’-route te volgen, hebben we er de voorkeur aan gegeven ons te concentreren op de uitzonderlijke huisgemaakte keuken, zodat onze gasten kunnen genieten van de beste smaken uit Thailand terwijl ze zitten in de historische omgeving van eeuwenoude houten Thaise huizen.

Thais restaurant Chon
Thais restaurant Chon

Om deze traditionele Thaise ervaring tegen te gaan; Tijdens de covid-periode hebben we ervoor gekozen om een ​​nieuwe eetervaring te creëren aan de andere kant van het lodge, genaamd The Story Home. Een opvallende door Bensley ontworpen renovatie werd voltooid en een dramatische reeks kamers gevuld met antiek, kunstwerken en meubilair van Krissada creëerde een ruimte waar gasten een menu met eigentijdse culinaire opties konden ervaren met smaken uit de hele wereld. De openingschef, Blair Mathieson, werd teruggekocht om dit restaurant te lanceren en ik ben blij om te zien dat gasten kunnen genieten van een breed scala aan opties, met ook veel plantaardige specialiteiten.

Zal de Siam-ervaring in Bangkok worden gereproduceerd in andere delen van Thailand? Wat zijn de plannen voor merkuitbreiding?

Het Siam-hotel, Bangkok

In november 2019 maakten we daadwerkelijk plannen bekend voor The Siam Chiang Mai. De familie Sukosol heeft een ongelooflijke locatie gekocht die zich leent om een ​​ervaring te creëren die uniek is voor Chiang Mai. Voor ons is het belangrijk dat elke nieuwe gastervaring die we in Chiang Mai (of elders) creëren ook logisch is en een welkome uitbreiding is van de ervaring die we in Bangkok hebben gecreëerd. Uiteindelijk heeft Covid dit undertaking gepauzeerd en we hopen dit in de nabije toekomst opnieuw te bekijken en het undertaking tot leven te brengen.

Bangkok verandert snel. Wat zijn enkele van de uitdagingen waarmee de stad na Covid wordt geconfronteerd bij het aantrekken van meer toeristen uit de Zuidoost-Aziatische regio en daarbuiten?

Het Siam-hotel, Bangkok
Het Siam-hotel, Bangkok

De skyline van Bangkok verandert dagelijks en is onherkenbaar van tien jaar geleden. Dit omvat een groot aantal nieuwe hotelontwikkelingen die zich uitstrekken van het centrum tot aan de rivieroever, en er zullen er de komende jaren nog meer volgen. De uitdaging komt niet alleen voort uit de toegenomen lokale concurrentie, maar ook uit andere landen en regio’s. Het gemak en de kosten van reizen van en naar elk land zijn van cruciaal belang, evenals de veiligheid en beveiliging van reizigers tijdens hun bezoek. Hoewel reizigers een kort geheugen hebben en de neiging hebben om in korte tijd terug te vallen in oude reisgewoonten, is het voor elk land ook van cruciaal belang om politiek stabiel te zijn. Thailand blijft zijn veerkracht bewijzen en blijft hoopvol vooruitkijken.

Vertel ons, om dit interview af te ronden, één geheim over The Siam lodge dat je nog nooit hebt gedeeld? Misschien een verborgen locatie of een geheime ervaring?

Het Siam-hotel, Bangkok
Het Siam-hotel, Bangkok

Er is geen periode waarin we niet nadenken over de volgende gastervaring die we creëren of hoe we The Siam naar een nieuw niveau kunnen tillen. Of het nu gaat om het verbeteren van een ruimte of het zoeken naar nieuwe manieren om indruk te maken op gasten. We starten bijvoorbeeld een samenwerking met een lokale fotograaf die classic portretten van metalen platen heeft gemaakt en we introduceren deze unieke ervaring voor onze gasten. Ik kan de exacte particulars niet delen, maar we onderzoeken momenteel de haalbaarheid van een nieuwe gastervaring die zeker een primeur zou zijn voor elk lodge in Bangkok of zelfs Thailand. Maar sorry, op die particulars zul je moeten wachten!

Voor het laatste nieuws over luxe onroerend goed leest u: Klik hier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here