Home Zelfverbetering Hoe succesvol te zijn in het leven

Hoe succesvol te zijn in het leven

0
Hoe succesvol te zijn in het leven


Het web wordt overspoeld met talloze video’s en advieskolommen die beloven je te leren hoe je succesvoller kunt worden dan 99% van de wereldbevolking.

De meeste van deze claims draaien om doelen stellen, self-discipline ontwikkelenEn het elimineren van afleidingen.

Maar laten we eerlijk zijn: als je goed kijkt naar de gewoonten van zeer succesvolle mensenzul je snel beseffen dat ze zich niet strikt houden aan een gereguleerde levensstijl of monniksgedrag aannemen.

Dus wat onderscheidt de enorm succesvolle mensen werkelijk van de relaxation?

De echte pijlers van extreem succes

Om echt boven de 99% van de bevolking uit te stijgen, moet je:

  1. Ontwikkel een tegendraads idee
  2. Wees appropriate met dat idee
  3. Voer het op grote schaal uit

De grootste uitdaging ligt in het oneens zijn met de meerderheid, gelijk hebben in je tegendraadse houding en de moed hebben om alles op het spel te zetten voor je overtuigingen.

Mensen fixeren zich vaak op het uitvoeringsaspect omdat dit het meest zichtbaar en het gemakkelijkst te emuleren is.

De uitvoering alleen bepaalt echter niet de mate van iemands succes.

Haal je spullen bij elkaar – hier is hoe

Voer hieronder uw e-mailadres in en ik stuur u een gids van 55 pagina’s die u laat zien hoe u een solide zelfdiscipline en duurzame, duurzame gewoonten kunt ontwikkelen.

Right contrarianisme: het belangrijkste ingrediënt voor baanbrekende prestaties

Enkele van de belangrijkste doorbraken in de geschiedenis, zoals de relativiteitstheorie van Albert Einstein of de uitvinding van het vliegtuig door de gebroeders Wright, waren ooit correcte tegendraadse ideeën die aanvankelijk als belachelijk werden beschouwd en door velen werden afgewezen.

De bereidheid om wijdverbreide veronderstellingen ter discussie te stellen, impopulaire overtuigingen over te nemen en standvastig te blijven ondanks de spot en kritiek die op uw pad kunnen komen, maakt de weg vrij voor baanbrekend succes.

De over het hoofd geziene keerzijde van extreem succes

Maar voordat u zich erop richt succesvoller te worden dan 99% van de mensen, moet u even de tijd nemen om de volgende mogelijke nadelen te overwegen:

  1. Je zult impopulair zijn – Het bereiken van extreem succes kan je vaak van je vervreemden vrienden en familie die uw onconventionele pad misschien niet begrijpen of ondersteunen.
  2. Je zult falen – veel – Om een ​​correcte tegenstrever te worden, moet je eerst accepteren dat je vaak een onjuiste tegenstrever zult zijn, wat tot talloze tegenslagen en problemen kan leiden. mislukkingen onderweg.
  3. De geluksmythe – Succes staat niet automatisch gelijk aan geluk. In werkelijkheid, succes versterkt vaak wie je al bent en hoe je je voelt, dus het is geen wondermiddel voor de problemen van het leven.

Succes opnieuw definiëren: uw ware motivaties identificeren

In plaats van geobsedeerd te zijn door het idee dat je beter moet presteren dan 99% van de mensen, kun je beter even de tijd nemen om na te denken over je onderliggende motivaties voor het nastreven van zo’n hoog niveau van succes.

Zorg ervoor dat je aan het instellen bent de juiste definitie van succes voor jezelf, en streef je na passies en doelen om de juiste redenen.

Door dit te doen, is de kans groter dat u echte voldoening en voldoening in het leven zult bereiken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here