Home Gezondheid Cisco op AWS re:Invent 2023: aanstekelijke opwinding voor iedereen

Cisco op AWS re:Invent 2023: aanstekelijke opwinding voor iedereen

0
Cisco op AWS re:Invent 2023: aanstekelijke opwinding voor iedereen


Ik ben internet terug van AWS re:Invent 2023 en ik kan je vertellen dat de energie en opwinding rond de samenwerking tussen Cisco en AWS niet hoger kunnen zijn. Ik hoor dit niet alleen van onze klanten en companions, maar het bewijs valt niet te ontkennen.

Cisco wint de AWS International ISV Accomplice of the 12 months Award 2023

Bijvoorbeeld in een recente blogpost, deelde ik mee dat Cisco de International ISV Accomplice of the 12 months Award heeft gewonnen, aangekondigd op AWS re:Invent 2023. Deze prestigieuze erkenning is gedeeltelijk te danken aan het feit dat het hele scala aan Cisco-softwareaanbiedingen – inclusief beveiliging, waarneembaarheid, netwerken en samenwerking – is wereldwijd beschikbaar through de AWS Market. Dit aanbod omvat met title de beschikbaarheid van Cisco Enterprise Agreements (EA’s), die het gebruik van ons uitgebreide softwareportfolio mogelijk maken. Strategisch gezien sluit dit aan bij de strategische inzet van Cisco om onze klanten in staat te stellen te kiezen waar zij Cisco-software kopen.

Verkennen van de nieuwe grenzen op het gebied van cloudmonitoring en optimalisatie van digitale ervaringen

Ook op AWS re:Invent 2023 onthulden Cisco en AWS een belangrijke stap voorwaarts in onze strategische samenwerking door de integratie aan te kondigen van het Cisco ThousandEyes Community Assurance Platform met AWS CloudWatch Web Monitor (CWIM). Dit markeert een unieke bidirectionele integratie die onze gezamenlijke klanten een ongeëvenaard niveau van inzicht in hun cloudimplementaties biedt en een nieuwe standaard zet voor het leveren van geoptimaliseerde digitale ervaringen.

Deze innovatieve integratie stelt gezamenlijke klanten in staat operationele inzichten te benutten op een manier die de plaatsing van AWS-instances optimaliseert en de monitoringdekking verbetert die is afgestemd op gebruikersverkeersprofielen. Deze ontwikkeling volgt nauwgezet op de hielen van de Cisco ThousandEyes aankondiging van AWS Community Path Enrichment. Deze functie verbetert de zichtbaarheid in het AWS-cloudnetwerk door gegevens van zowel openbare als eigen AWS-bronnen te integreren in ThousandEyes Path Visualization. Het resultaat? Klanten kunnen nu beter samenwerken met serviceproviders om problemen die de prestaties van applicaties beïnvloeden, snel en naadloos aan te pakken en op te lossen.

Deze nieuwe integratie bouwt voort op de toch al robuuste samenwerking tussen Cisco en AWS. Het is een bewijs van de toewijding van Cisco aan zijn Finish-to-Finish Community Assurance-visie. De missie van Cisco – iedereen veilig en duurzaam met alles verbinden en de digitale ervaring van elke verbinding garanderen – wordt verder gerealiseerd door de samenwerking met AWS. Door zichtbaarheid te bieden in elk domein dat van invloed is op digitale ervaringen – gebruiker, onderneming, web of cloud – is Cisco klaar om AI-gestuurde inzichten, aanbevelingen en oplossingen te bieden. Deze samenwerking is een belangrijke stap vooruit in de ondersteuning van de digitale transformatie van klanten, ongeacht of ze internet zijn begonnen of al goed op weg zijn.

Dat gezegd hebbende, is de integratie tussen Cisco ThousandEyes en AWS CWIM bij AWS re: Invent 2023 meer dan een technologische vooruitgang. Het is ook een strategische sprong voorwaarts. De integratie versterkt de toewijding van Cisco en AWS om onze klanten te voorzien van de instruments en inzichten die nodig zijn voor effectief beheer van de cloudomgeving. Terwijl we getuige blijven van de evolutie van de cloudtechnologie, effenen partnerschappen als deze de weg naar een toekomst waarin digitale ervaringen niet alleen worden beheerd, maar ook worden geoptimaliseerd tot hun volledige potentieel.

Cisco ThousandEyes is nu beschikbaar op de AWS-marktplaats. Aankopen van ThousandEyes through dit platform zijn van toepassing op de verplichtingen van het Enterprise Low cost Program (EDP) van de klant. Dit biedt klanten het dubbele voordeel van ongeëvenaarde technologische innovatie en zichtbaarheid, samen met de inkoopvoordelen die de AWS Market biedt

Besmettelijk leiderschap

De energie en het enthousiasme rond de samenwerking tussen Cisco en AWS steeg tot ongekende hoogten tijdens AWS re:Invent 2023. Het winnen van de 2023 AWS International ISV Accomplice of the 12 months Award was een bewijs van de toewijding van Cisco om een ​​uitgebreid scala aan softwareoplossingen aan te bieden through de AWS Marktplaats, waarbij de keuze van de klant wordt benadrukt. De integratie van het Community Assurance-platform van Cisco ThousandEyes met AWS CWIM markeerde een belangrijke mijlpaal, bood ongeëvenaard inzicht in cloudimplementaties en zette een nieuwe standaard voor het optimaliseren van digitale ervaringen.

Terwijl ons partnerschap zich blijft ontwikkelen, bevorderen we niet alleen technologische innovatie. We bieden onze klanten ook strategisch de instruments en inzichten die nodig zijn om de resultaten te optimaliseren, waarbij we gebruik maken van AWS en Cisco’s marktleiderschap.

kan uw bedrijfsresultaten verbeteren.


Wij horen graag wat u ervan vindt. Stel een vraag, reageer hieronder en blijf verbonden met #CiscoPartners op social media!

Cisco-partners Fb | @CiscoPartners X/Twitter | Cisco-partners LinkedIn

Deel:LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here