Home Cultuur De beste appears uit de modecollecties

De beste appears uit de modecollecties

0
De beste appears uit de modecollecties


Hoewel ze misschien niet zoveel aandacht krijgen als de lente/zomer- en herfst/wintercollecties, hebben de pre-herfstpresentaties de neiging ongeremd te zijn – en daarom intrigerend, mogelijk vanwege de lagere inzet rond de mid-season shows. Omdat ze niet zo gereguleerd zijn voor de steden binnen de modecanon, maken creatief directeuren vaak gebruik van deze evenementen die buiten de planning vallen om buiten de grenzen van New York, Parijs, Londen en Milaan te reizen, waarbij ze de nieuwe bestemmingen gebruiken als inspiratie voor hun collecties. . Een good voorbeeld hiervan kwam vandaan Demna’s pre-herfstshow voor Balenciaga start december, dat plaatsvond op Windsor Boulevard in de wijk Hancock Park in Los Angeles. Met het Hollywood-bord in zicht liepen de modellen (en Cardi B) door de afgesloten straat, alsof ze de paparazzi in hun vrije tijd ontweken, terwijl ze koffiekopjes en leren Erewhon-boodschappentassen met zich meesleepten. Vijf dagen later organiseerde Chanel zijn Métiers d’Artwork-show 2023/24 in Manchester, Engeland, wat een schril distinction vormde met Demna’s veel meer informele tentoonstelling. Voorafgaand aan de presentatie gaf het huis een voorproefje van de nieuwste ontwerpen van Virginie Viard in een reeks foto’s geregisseerd door Sofia Coppola en geschoten door Jamie Hawkesworth, die een voorproefje gaven van de nieuwe collectie in de stad die de inspiratie vormde. Inheemse Mancunians poseerden in tweedsets en jersey truien, met kenmerkende Chanel-motieven weergegeven in fel rood, mosterd en rustgevende seringen. Bij de presentatie die volgde, werden deze ontwerpen vergezeld door met pailletten bedekte rokken en verfraaide doorschijnende tops, wat weer een klassieke Viard-show compleet maakte.

Dat is natuurlijk nog maar het start – en de wereldtournee van de mode zal doorgaan naarmate steeds meer merken hun midcycle-collecties debuteren. Kom hier nog eens terug, need we houden de meest opvallende appears van vóór de herfst van 2024 bij.

Stephane Cardinale – Corbis/Corbis through Getty Photos

Foto door Ik Aldama/WWD through Getty Photos

Stephane Cardinale – Corbis/Corbis through Getty Photos

Stephane Cardinale – Corbis/Corbis through Getty Photos

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here