Home Verbouwing Loodgietersrampen in de winter waar u op moet letten – Rated Individuals Weblog

Loodgietersrampen in de winter waar u op moet letten – Rated Individuals Weblog

0
Loodgietersrampen in de winter waar u op moet letten – Rated Individuals Weblog


De winter staat voor de deur, en hoewel velen van ons druk bezig zijn met de voorbereidingen voor de meest feestelijke tijd van het jaar, is het van cruciaal belang om belangrijke onderhoudstaken voor het huis niet te vergeten.

De koudere maanden kunnen grote schade aanrichten aan uw leidingen en armaturen, wat kan leiden tot een reeks loodgietersrampen die kostbare reparaties kunnen veroorzaken.

Het beste wat u kunt doen is uw jaarlijkse sanitaircontrole laten uitvoeren door een ervaren loodgieter bij u in de buurt. Zo bent u ervan verzekerd dat uw leidingen in goede staat zijn om de komende winter het hoofd te bieden.

Lees verder om erachter te komen voor welke loodgietersrampen u in de winter moet oppassen, en enkele ideas over hoe u kunt voorkomen dat uw leidingen beschadigd raken door het koude weer.

Pijp bedekt met ijs

1. Laat uw leidingen niet bevriezen

Tijdens de winter kunnen grote temperatuurpieken ervoor zorgen dat het water in uw leidingen bevriest. Hierdoor zet het water uit, waardoor uw leidingen barsten of barsten. Gebarsten leidingen kunnen duur zijn om te repareren. Om dit te voorkomen raden wij u aan uw leidingen te isoleren.

U kunt een loodgieter inhuren om uw leidingen voor u te isoleren.

VIND EEN PLAATSELIJKE LOODGIETER

Foto van enkele leidingen met isolatie eromheen

2. Voorkom een ​​ketelstoring

De slechtste tijd om zonder heat water te worden geconfronteerd, is midden in de winter. Daarom is een betrouwbaar verwarmingssysteem tijdens de koudere maanden essentieel. Wij raden u aan om uw ketel jaarlijks te laten onderhouden, zodat eventuele problemen met uw ketel vroegtijdig kunnen worden opgemerkt, voordat deze volledig kapot gaat en een volledige vervanging van de ketel nodig is.

Laat uw cv-ketel zo snel mogelijk onderhouden, zodat hij klaar is voor de winter.

VIND EEN LOKALE VERWARMINGSENGINEER

Foto van een combiketelinstallatie

3. Bereid je pijpen voor op het feestseizoen

Feestdagen en bijeenkomsten staan ​​voor de deur. Hoewel Halloween, vreugdevuuravond, Kerstmis en Oud en Nieuw allemaal feestdagen zijn om naar uit te kijken, zorgen ze er ook voor dat er meer gasten in huis komen. Dit kan ertoe leiden dat de afvoeren van badkamer en keuken verstopt raken.

Schakel, vooruitlopend op de feestdagen, een rioolspecialist in voor een grondige afvoerreiniging, zodat uw leidingen klaar zijn om de toestroom van mensen het hoofd te bieden.

VIND EEN DRAINAGESPECIALIST

Afbeelding van een verstopte gootsteen met rode ontstopper en open kraan.

4. Repareer die lekkende kraan

Een druipende kraan lijkt misschien onschuldig, maar kan liters water verspillen en op de lange termijn tot hogere waterrekeningen leiden. Bovendien kan het in de wintermaanden ook leiden tot ijsvorming, wat tot verdere schade aan de leidingen kan leiden.

Een loodgieter kan een lekkende kraan eenvoudig voor u repareren, waardoor u van dat vervelende druppelgeluid afkomt en u geld bespaart op uw rekeningen.

VIND EEN PLAATSELIJKE LOODGIETER

Foto van een lekkende badkamerkraan

Laat loodgietersrampen deze winter uw feeststemming niet temperen. Huur een professionele loodgieter of verwarmingsmonteur in om uw huis heat, droog en soepel te houden.

Of het nu gaat om het repareren van bevroren leidingen, het voorkomen van lekkages of het onderhouden van uw ketel, zij staan ​​voor u klaar.

VIND EEN LOKALE HANDELSPERSONEELLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here