Home Renovatie van huizen De beste Good Dwelling-trends voor 2023

De beste Good Dwelling-trends voor 2023

0
De beste Good Dwelling-trends voor 2023


De beste Smart Home-trends
Uitgelichte afbeelding: nancy-rubin.com

Toen Good Home in 1999 voor het eerst op Disney Channel werd uitgezonden, sprak het tot de verbeelding. Hoewel slimme huistechnologie gelukkig niet heeft geprobeerd de rol van iemands moeder over te nemen, heeft het een lange weg afgelegd. Er zijn nieuwe sensible home-trends van begin gegaan, waarbij apparaten voor elke kamer in huis beschikbaar zijn.

Mensen kopen nu huizen met het oog op de bestaande slimme huistechnologie in plaats van slimme developments te reserveren voor de duurste huizen of ze jarenlang te bewaren voor een improve. Dit zijn enkele van de meest essentiële sensible home-tech-innovaties die momenteel plaatsvinden.

Integratie

De toenemende integratie van sensible home-trends is een van de belangrijkste sensible house-trends voor 2023. Zoals eerder gezegd is technologie praktisch een noodzaak geworden in plaats van een luxe, en met hogere verwachtingen is er meer connectiviteit en gebruiksgemak ontstaan.

Vanuit het oogpunt van pure integratie beginnen steeds meer slimme huisgadgets met elkaar te verbinden. Talloze kamers in uw huis kunnen bijvoorbeeld zijn uitgerust met Google Dwelling-luidsprekers die als groep(en) kunnen functioneren in plaats van als individuele apparaten.

Een Philips Hue-verlichtingssysteem heeft de mogelijkheid om de verlichting in uw huis te bedienen en kan specifieke routines volgen die u instelt om de verlichting in en uit het huis aan en uit te doen, afhankelijk van uw schema en behoeften.

Wanneer een slimme koelkast merkt dat je bijna geen melk meer hebt, kan hij deze toevoegen aan je Amazon Alexa-boodschappenlijstje. Als het gaat om het beste slimme thuissysteem, is verbinding van cruciaal belang.

Ook het gebruiksgemak verbetert. Voor de meeste slimme apparaten voor thuisgebruik hoeft u geen computerwizard te zijn om ze in te stellen. De meeste mensen zijn bereid om meerdere apparaten met elkaar te verbinden als ze een smartphone, een Wi-Fi-verbinding en een stopcontact hebben, wat de toegangsdrempel voor slimme huiselektronica in het algemeen verlaagt.

De beste Smart Home-trends
LinkedIn

Het web der dingen en kunstmatige intelligentie

De meeste mensen zijn bekend met op zijn minst enkele aspecten van AI-mogelijkheden dankzij stemassistenten zoals Amazon Alexa en Siri. Kunstmatige intelligentie wordt steeds beter in het begrijpen van commando’s en het reageren op betekenisvollere manieren. Bewoners van slimme huizen kunnen AI gebruiken om muziek af te spelen, hun to-do-lijst bij te werken, lampen aan en uit te doen en nog veel meer.

Het web der dingen (dat in wezen alle dingen van de wereld met het web verbindt) is nog steeds een ingewikkelder idea om te begrijpen, maar de vooruitgang in de slimme thuishub in termen van IoT zal veel implicaties hebben om het leven gemakkelijker te maken, vooral in de slimme keuken, slimme badkamerruimte en slimme television.

Contactloze technologie

Dit pattern is al begonnen door te dringen in het slimme huis industrie in de aanloop naar de uitbraak van Covid-19 in 2020 en 2021. Je hebt zeker contactloze handdesinfectiedispensers gezien in de detailhandel, en hoewel het onwaarschijnlijk is dat ze slim zijn, bestaat de optie wel – en het contactloze idea verspreidt zich.

Contactloze deurbellen hebben bijvoorbeeld een revolutionair ontwerp waarmee gasten hun aankomst kunnen aankondigen zonder een gedeeld oppervlak aan te raken dat ziektekiemen kan verspreiden. In werkelijkheid worden veel huishoudelijke apparaten bestuurd door smartphone-apps, zodat elke gebruiker met toegang alleen maar zijn telefoon hoeft aan te raken in plaats van de apparatuur zelf.

Slimme thermostaten

Na slimme luidsprekers en sensible dwelling TV zijn slimme thermostaten een van de meest algemeen aanvaarde sensible home-trends geworden. Ze zijn vrij eenvoudig te installeren en kunnen volledig worden aangepast aan de temperatuur en gewoonten van uw voorkeur, zodat u de sfeer in uw huis overal kunt regelen.

Slimme thermostaten worden ook aangeprezen als milieuvriendelijk. Ze stellen u in staat de verwarming en koeling moeiteloos aan en uit te zetten terwijl u niet thuis bent, en zijn kosteneffectief omdat ze uw energierekening kunnen verlagen. Nest beweert klanten in de Verenigde Staten elk jaar 10% tot 12% op verwarmingskosten en 15% op koelingskosten te besparen.

Gezondheidstechnologie

Een andere tendens die door de pandemie wordt aangewakkerd, is dat veel slimme apparaten voor thuisgebruik zich in 2023 uitsluitend zijn gaan richten op de gezondheidsvoordelen, of op zijn minst in de kijker zetten. Zoals eerder vermeld, zijn slimme thermostaten lange tijd een van de meest populaire slimme technische apparaten geweest, maar sommige zijn ook integratie van functies zoals vochtigheidssensoren om te helpen met de luchtkwaliteit; Ook stand-alone vochtigheidssensoren zijn in opkomst.

Slimme luchtreinigers en airconditioners worden ook steeds populairder als een manier om de luchtkwaliteit te verbeteren en te beschermen tijdens deze wereldwijde gezondheidscrisis. Sommige slimme deurbellen zijn voorzien van apparatuur voor het meten van de temperatuur, waardoor gebruikers bezoekers kunnen screenen op een van de meest elementaire Covid-19-borden voordat ze binnen worden gelaten.

Slimme waterfiltratiesystemen zijn nuttig voor het algehele welzijn in minder op Covid geïnspireerde sensible home-trends. Verre van uw gebruikelijke rest room maken nieuwe slimme toiletten gebruik van sensoren om afval en huid te analyseren om inzicht te geven in de gezondheid van de gebruiker en hen te waarschuwen voor eventuele problemen, met als doel dat gebruikers professionele hulp zoeken voordat er zich een probleem ontwikkelt.

De beste Smart Home-trends
Medium

Oefening thuis

Een gezondheidsgerelateerde pattern die tijdens de pandemie is versterkt als gevolg van de sluiting van golf equipment en fitnessstudio’s en een toename van de tijd die thuis wordt doorgebracht, zal naar verwachting op technologie gebaseerde thuisoefeningen in 2023 verder toenemen. Slimme trainingstechnologieën zoals de Mirror (die werd in juni 2020 door Lululemon gekocht), de Good Coach van Samsung en de Ultrahuman-app, die linkt naar de Apple Watch van een gebruiker, hebben allemaal aantrekkingskracht gekregen.

Thuiskantoor

Met de wijdverbreide overstap naar thuiswerken, slim thuisoplossingen, vooral voor thuiskantoren, werd vorig jaar populair en blijft groeien naarmate bedrijven de kantoorsluitingen uitbreiden en zelfs migreren naar een hybride of everlasting thuiswerkbeleid. Slimme huiszonwering en slimme raamzonwering voor thuis zijn daar een cruciaal onderdeel van geweest.

Technologie variërend van ruisonderdrukkende ramen en slimme elektrische zonneschermen voor thuis om de buurman te overstemmen die zijn gazon maait, tot AI-filters om de rommel te maskeren woonkamer als je met je baas op videoconferentie gaat, is in deze branche slechts het topje van de ijsberg.

Hogesnelheidsverbinding

Hogesnelheidsinternettoegang by way of mesh-wifi is een van de voorwaarden voor toekomstige slimme huizen. Trage verbindingen en dode zones die ontstaan ​​doordat u van uw netwerk afdwaalt, behoren tot het verleden omdat mesh Wi-Fi uw hoofdrouter rechtstreeks met de bron verbindt. De overige sensible home-gadgets die u installeert, hebben een snelle verbinding door het hele huis.

Slimme sloten

De beste slimme sloten voor thuis worden ontwikkeld om de buitenkant van slimme huizen te beveiligen en de veiligheid van alle slimme huiselektronica binnenin te garanderen. Deze apparaten zullen steeds meer met een netwerk verbonden zijn, waardoor u uw huis overal kunt bewaken en besturen (zoals de deur openen voor een bezorger of het licht aandoen als je een verdacht persoon op de stoep ziet).

Hightech beveiliging

Datalekken en inbreuken op de beveiliging hebben de sensible home-trends geteisterd. Bedrijven zijn dat het verbeteren van functies om ervoor te zorgen dat de informatie en het privéleven van gebruikers thuis blijven zijn veilig om related te blijven voor de veeleisende consument van vandaag.

Autonomie en robots

Of we er nu klaar voor zijn of niet, de grootste merken in de sensible home-business besteden zeker een aanzienlijke hoeveelheid tijd en aandacht aan huishoudelijke robots. Hoewel het idea van een semi-intelligente robotic die huishoudelijk werk kan doen niet per se onwelkom is, kan het wel verontrustend zijn.

Met dat in gedachten zullen Amazons Astro en de Ring All the time Dwelling Cam naar verwachting aan populariteit winnen. Sunflower Labs introduceert in 2020 The Bee, een autonome huisbeveiligingsdrone voor uw tuin. Hoewel de JetBot AI+ van Samsung een robotstofzuiger is, zorgen de ingebouwde huisbeveiligingsfuncties ervoor dat hij dichter bij een huisrobot lijkt dan veel andere producten op de markt.

Het is slechts een kwestie van tijd voordat andere fabrikanten producten gaan bouwen die met hen kunnen concurreren, vooral op de markt voor huisbeveiliging. Hoewel het nog lang zal duren voordat een robotic uw servieskast kan schoonmaken, komt dit jaar ons zeker dichterbij.

Slimmere sensoren

Sensoren zijn van cruciaal belang voor de sensible home-ervaring. Om uw beveiligingscamera’s te activeren of in bepaalde gevallen uw verlichting aan te doen, bent u afhankelijk van bewegingssensoren. Glasbreuksensoren zijn een cruciaal onderdeel van slimme huisbeveiligingssystemen, terwijl CO2- en rooksensoren noodzakelijk zijn voor alle huizen, slim of niet. Het probleem is dat veel van deze sensoren enorm groot zijn en maar één doel dienen.

Overweeg de Ecobee bewegingssensor. Het is een aside apparaat dat, ondanks zijn kleine formaat, simpelweg op de juiste plek moet worden geplaatst om beweging te detecteren. Slimmere sensoren kunnen helpen om de rommel in uw laptop te verminderen thuis, terwijl slimme devices ook further prestaties kunnen leveren banen. Aanwezigheidssensoren spelen hierbij een cruciale rol.

Een aanwezigheidssensor kan detecteren of er iemand in een ruimte aanwezig is en hierop reageren. Slaapsensoren, zoals die in de Nest Hub (een combinatie van bewegings- en geluidsdetectie die registreert hoe goed je die nacht hebt geslapen), zijn een andere sensorverbetering waarvan je het komende jaar meer kunt verwachten.

De beste Smart Home-trends
hiri

Verhoogde energie-efficiëntie en recycleerbaarheid

We hebben eerder het e-waste-raadsel besproken waarmee de moderne samenleving wordt geconfronteerd. Veel onderdelen van de technologie zijn moeilijk te hergebruiken of te recyclen, toch is het van cruciaal belang dat er een oplossing wordt gevonden die de hoeveelheid afval die dagelijks wordt geproduceerd vermindert.

Tot nu toe heeft Apple op dit gebied het voortouw genomen door te streven naar vrijwel volledige recycleerbaarheid van zijn telefoons en mobiele apparaten. Google heeft ook veel gedaan, met als doel om tegen 2023 gerecyclede materialen te gebruiken in alle Made by Google-artikelen.

Het is waarschijnlijk dat meer bedrijven de pattern zullen overnemen om gerecyclede componenten in hun producten te integreren en het makkelijker te maken voor oude apparatuur om opnieuw te worden gebruikt of simpelweg in te leveren voor beloningspunten, in plaats van ze gewoon in de volgende prullenbak weg te gooien.

Huis beveiliging

Gemak is een drijvende issue achter slimme huistechnologie, maar huisveiligheid is een nog grotere drijfveer. Het is verweven in de structuur van het slimme huis. De Nest Hub Max heeft, web als de Echo Present 15, een ingebouwde digital camera. Alle Echo-apparaten met Alexa Guard kunnen het geluid van krakend glas, piepende apparaten en andere geluiden detecteren. Sommige beveiligingscamera’s kunnen zelfs model detecteren.

De gemoedsrust die een solide huisbeveiligingssysteem biedt, kan niet worden onderschat. Zelfs als u zich geen zorgen hoeft te maken dat inbrekers uw huis binnendringen, kunt u met beveiligingscamera’s uw huisdieren in de gaten houden terwijl u overdag weg bent en zien wanneer uw kinderen thuiskomen van faculty of wanneer er een pakketje bij u wordt afgeleverd. deur. Slimme videodeurbellen, zoals de Ring, kunnen dankzij Alexa Good Responses als virtuele butlers functioneren.

Het volgen en beheren van iemands gezondheid

Naarmate we meer tijd doorbrengen in thuiswerken en werken op afstand steeds wijdverbreider wordt, heeft de technologie voor slimme woningen het potentieel om te verbeteren onze gezondheid. Slaaptechnologie is momenteel een van de belangrijkste manieren waarop dit wordt gedaan, en de verwachting is dat dit het komende jaar nog veel meer zal toenemen. Slimme matrassen kunnen u helpen beter en dieper te slapen, en ze kunnen zelfs potentiële slaapproblemen identificeren waarvan u zich niet bewust was.

Een andere, minder voor de hand liggende manier waarop slimme huistechnologie zich voorbereidt om uw gezondheid ten goede te komen. Toto presenteerde op CES 2021 het idee van een slim rest room, dat uw afval zou analyseren en advies zou geven over het verbeteren van uw voeding op foundation van de beoordeling van de fecale samenstelling. Voorlopig is het slechts een idea. Dit soort concepten worden echter actief onderzocht en zullen hoogstwaarschijnlijk in de loop van 2023 op grotere schaal worden geïmplementeerd.

Conclusie:

Als een slimme assistent je slaap kan monitoren met behulp van zijn sensoren, kan hij (theoretisch) je houding beoordelen en je eraan herinneren rechtop te zitten, je vertellen wanneer je een pauze moet nemen als je niet op de financial institution zit, en nog veel meer. Slimme keukengadgets bieden klanten momenteel gemakkelijke, gezonde recepten en nemen het grootste deel van het giswerk bij het koken weg. Nu we zoveel energie tot onze beschikking hebben, wordt 2023 het jaar waarin het slimme huis ons allemaal gezond maakt.

Je vergeet gemakkelijk dat de slimme huistechnologie zich nog in de beginfase bevindt. Dit soort technologie zal de komende decennia met grote sprongen vooruitgaan, vooral als slimme huisvrouwen het idee van de metaverse omarmen. Het komende jaar zal vol nieuwe ontwikkelingen en ideeën zijn, vooral omdat industrieën zich blijven herstellen en een inhaalslag maken na de door de pandemie veroorzaakte vertragingen van 2020 en 2021.

Andere geweldige artikelen om te lezen:LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here