Home Geschiktheid Jaarlijkse enquête + weggeefactie voor favoriete dingen!

Jaarlijkse enquête + weggeefactie voor favoriete dingen!

0
Jaarlijkse enquête + weggeefactie voor favoriete dingen!


Lees verder voor de Favourite Issues-weggeefactie van dit jaar en hoe u mee kunt doen om deze geweldige prijzen te winnen!

Het is de mooiste tijd van het jaar….

Favoriete Dingen is hier!

Jaarlijks onderzoek + favoriete dingen weggeefactie

Jaarlijkse enquête + weggeefactie voor favoriete dingen!

Ik doe dit soort weggeefacties al jaren als een manier om dankbaarheid te delen met een aantal gelukkige lezersvrienden. Jij maakt van dit kleine hoekje van het web de geweldige ruimte die het is geworden. Het is nog steeds verbijsterend om te bedenken dat ik deze weblog 14 jaar geleden begon, als pasgetrouwd stel dat geïnteresseerd was in health en gezondheid. En verlangde naar een soort verbinding met degenen die van soortgelijke dingen genieten. Wie had ooit gedacht dat ik jullie allemaal zou *ontmoeten* en elke dag mijn droom zou kunnen waarmaken???

Thuis kunnen werken en hier zijn voor de kinderen is alles voor mij – vooral met een man die vaak reist en een onvoorspelbaar schema heeft – en ik magazine virtueel met jullie rondhangen en praten over health en leuke onderwerpen . Ik hoop dat je weet hoe dankbaar ik elke dag ben dat je dat mogelijk maakt.

Elke klik, opmerking, volgactie, productaankoop en paginaweergave helpt onze familie direct en ik ben jullie allemaal meer dan dankbaar.

Laten we het vieren met een kleine winactie, oké?

fitnessista favoriete dingen weggeefactie

Dit zijn de prijzen die er te winnen zijn:

(5 winnaars! Elke winnaar kiest de prijs die hij of zij graag wil, in de volgorde waarin de namen worden getrokken)

– A HigherDOSE rood licht gezichtsmasker of rood licht nekversterker (1 winnaar)

– 3 dagen Sakara-maaltijden (1 winnaar)

Een haarweefselmineraalanalysetest en teaching name (1 winnaar)

– Een jaar van Lidmaatschap Fitteam (1 winnaar)

– Een container van Dagelijkse voedingsondersteuning (1 winnaar)

Totale waarde: ca. $ 1500

Ga als volgt te werk:

– Laat hieronder een reactie achter met iets waar je enthousiast over bent deze feestdagen

Vul deze snelle enquête in (het duurt minder dan 3 minuten) en laat een additional reactie achter om het mij te laten weten. Ik gebruik deze enquête om mijn inhoud voor het volgende jaar te plannen en uw suggestions is van onschatbare waarde voor mij. Ik wil van deze weblog echt iets maken dat je graag leest, met de inhoud en onderwerpen die je interesseren. Daarom ben ik degenen onder u die de tijd nemen zeer dankbaar deel je gedachten!

– Volg mij op Instagram en laat een reactie achter op mijn nieuwste reel (laat hieronder een additional reactie achter om het mij te laten weten!)

– Laat een podcast-recensie als je de present leuk vindt (en laat een additional reactie achter om het mij te laten weten!)

De winnaar maak ik aanstaande vrijdag (15/12) bekend in Friday Faves. 🙂

Klaar voor de begin, af!

xo

Gina

Deze winactie wordt gesponsord door Maisey woman. Ze zegt prettige kerstdagen en fijne feestdagen tegen jullie allemaal!

Foto’s van Kristi HarrisLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here