Home Cultuur A$AP Rocky en Bottega Veneta werken samen met de Paparazzi in nieuwe advertenties

A$AP Rocky en Bottega Veneta werken samen met de Paparazzi in nieuwe advertenties

0
A$AP Rocky en Bottega Veneta werken samen met de Paparazzi in nieuwe advertenties


Die kou in de lucht zal voorlopig niet verdwijnen, maar dat betekent waarschijnlijk dat je dromen over de lente en de zomer sterker zijn dan ooit. Doe mee: modecampagnes voor voorjaar 2024, gevuld met voldoende kleding voor heat weer om je een heel seizoen aan te kleden. En uiteraard zijn de producten slechts een klein onderdeel van een goede campagne. Er is ook sprake van de sterrenkracht, de artwork route en de fotografie, die allemaal samenkomen om beelden tot leven te brengen. Het kost veel werk om een ​​wereld rond een merk op te bouwen (vooral een wereld die je doet denken aan de zonnestralen van mei en juni tijdens een besneeuwde winterdag). Veel labels zijn daar al in geslaagd, zoals Balenciaga, dat ons voor de campagne met Michelle Yeoh naar de warmte van een Parijse appartement bracht. Of three.1 Phillip Lim, die op 9 november zijn eerste campagne sinds jaren uitbracht, met in de hoofdrol een various groep modellen in strakke, onbeschaamde photographs. Dit is nog maar het start, dus kom hier regelmatig terug om de nieuwste verrassingssterren en opvallende beelden van het seizoen te volgen.

Met dank aan Bottega Veneta

Bottega Veneta pakte het voor de voorjaarscampagne anders aan en gebruikte recente paparazzi-opnames van A$AP Rocky in de nieuwste ontwerpen van Matthieu Blazy om een ​​authentieke kijk te creëren op wat gewoonlijk zwaar wordt geënsceneerd. De rapper, die al lang bekend staat om zijn streetstyle, ziet er de laatste tijd further scherp uit – en dat is geen toeval. Rocky is de afgelopen maanden te zien geweest in de nieuwste collectie van Bottega, en het merk gebruikt nu de resulterende paparazzi-shots om te pronken met de nieuwe ontwerpen. De campagne, genaamd ‘Readymade’, bevat afbeeldingen afkomstig van Getty en Backgrid, met het Bottega-logo erbovenop geplaatst om ze van openhartige foto’s te veranderen in een excessive fashion-afbeelding.

Met dank aan Bottega Veneta

“Door de geschiedenis heen is er altijd een grappige relatie geweest tussen fotografen en beroemdheden”, schreef Rocky een submit over de campagne op Instagram. “Er leek altijd een kloof te bestaan ​​tussen beroemde mensen en de fotografen die hen volgen en filmen.” Hij noemde beroemdheden die zichzelf paparazzi noemen en degenen die ‘de confrontatie aangaan met fotografen’ – maar wat hemzelf betreft, vindt hij het prima met de paparazzi, ‘zolang ze maar de goede invalshoeken posten, natuurlijk.’ Het helpt ook als je van prime tot teen gekleed bent in begeerlijke kleding.

Met dank aan Bottega Veneta

Rocky vervolgde en legde uit dat hij en de “creatieve geesten bij Bottega Veneta dachten dat het geniaal zou zijn” om die kloof te overbruggen door middel van paparazzi-shots van de rapper die zich bezighield met alledaagse taken voor de campagne. Op de afbeeldingen is te zien hoe Rocky koffie drinkt, een wandeling maakt en gaat hardlopen, allemaal in Blazy’s pre-springcollectie. “Dit dient minder als campagne en meer als een creatief trifecta, aangeboden door Matthieu Blazy van Bottega Veneta, ikzelf A$AP Rocky, en de getalenteerde roddelfotografen die erbij betrokken zijn.”

Met dank aan Burberry/Tyrone Lebon

Burberry heeft zijn wortels voor de nieuwe voorjaarscampagne van 2024 van het merk omarmd en heeft Londen overgenomen met de hulp van enkele van de grootste namen van Groot-Brittannië. De beelden, gemaakt door Tyrone Lebon, tonen Iris Legislation, Jessie Buckley, Rachel Weisz, Koning Kruleen meer sterren die de stad verkennen, natuurlijk gekleed in plaid, maar ook enkele van de meer grillige stukken uit de meest recente collectie van Daniel Lee.

Met dank aan Burberry/Tyrone Lebon

Burberry (en Britse) klassiekers zijn te zien in de vorm van trenchcoats, dekencapes en bomberjacks. Weisz staat buiten een podiumdeur, leunend tegen een lichtpaal in contrasterende groen-zwarte plaid, terwijl Legislation zich in een crèmekleurige gewatteerde jas hult. Het is een viering van de collectie, ja, maar ook van de stad die Burberry zijn thuis noemt sinds hij er in 1891 zijn eerste winkel opende.

zelfportret/Tyrone Lebon

De oprichter en creatief directeur van Self-Portrait, Han Chong, heeft opnieuw zijn favoriete gezicht, Gigi Hadid, uitgekozen om te schitteren in de nieuwste campagne van het merk, waarmee hij het mannequin voor de vierde keer terugbrengt om te pronken met appears to be like uit Chongs resort 2024-collectie. De campagne speelt zich opnieuw af in Parijs en verkent dit keer het beroemde nachtleven van de stad. Flitsende beelden van Tyrone Lebon tonen Hadid in een onopvallende nachtclub, loungend op een verscheidenheid aan fluwelen en leren banken in de verschillende ontwerpen van Chong.

zelfportret/Tyrone Lebon

De kleding previous good bij de setting: een bruine strapless bodysuit en een spijkerbroek glinsteren met strasssteentjes, terwijl een crèmekleurige bouclé mini-jurk met ronde hals tot leven komt tegen de flitsfotografie. De styling van de shoot is eenvoudig, met Hadids haar vastgebonden en er zijn geen sieraden te zien; de kleding zorgt voor alle glitter die nodig is.

Balenciaga sloeg twee vliegen in één klap door de aankondiging van Michelle Yeoh als de nieuwste ambassadeur van het merk te gebruiken om ook hun voorjaarscampagne voor 2024 te onthullen. De benoeming van Yeoh is geen verrassing: de actrice is al lang een vriendin van het huis en draagt ​​vaak Balenciaga voor haar optredens op de rode loper. Het ambassadeurschap zal de relatie dus in de richting van een meer officiële capaciteit brengen, terwijl er in de toekomst spannende dingen zullen gebeuren tussen Yeoh en Balenciaga.

“Ik ben blij dat ik mij bij Balenciaga kan aansluiten als merkambassadeur”, zei Yeoh in een verklaring. “Voor mij is mode een vorm van kunst. Het gaat niet alleen om een ​​jurk, maar om zelfexpressie, hoe je je voelt in de jurk en de waarden die je belichaamt als je de jurk draagt; het is een manier om mijn werk en wie ik ben aan de wereld te communiceren. Als ik Balenciaga draag, waardeer ik het kunstenaarschap en het vakmanschap achter elk stuk. Het merk belichaamt een gevoel van originaliteit en relevantie, terwijl het altijd trouw blijft aan zijn erfgoed als couture-atelier.”

Yeoh’s eerste taak als ambassadeur? Speelt een hoofdrol in de voorjaarscampagne van 2024 van het merk, samen met collega-ambassadeur Krit Amnuaydechkorn en vrienden van het huis, waaronder Eva Herzigova, Soo Joo Park en Khadim Sock. Op de afbeeldingen staan ​​de modellen in een chique Parijse appartement, terwijl de open ramen hen verwelkomen in de Lichtstad. Ze pronken met appears to be like uit de recente collectie van Balenciaga, maar ook met enkele iconische tassen zoals Le Cagole Sling, 24/7, en de Monaco.

Met dank aan 3.1 Phillip Lim

Voor zijn eerste campagne sinds jaren hield Phillip Lim het in de familie: hij nodigde drie vrienden van het huis uit in zijn Nice Jones-studio om de hoofdrol te spelen in de campagne vóór het voorjaar van 2024 van zijn merk. Geïnspireerd door het thema identiteit, Teddy Quinlivan, Eleanor Simon en Ubikwist Hoofdredacteur van het tijdschrift Giannie Couji staat centraal in deze simplistische, maar krachtige beelden.

Met dank aan 3.1 Phillip Lim

Klassiekers spelen een rol in de vorm van trenchcoats en denims met wijde pijpen, maar de echte ster van de present is de nieuwe ‘ID’-tas van het merk. Couji pronkt met het ontwerp in zilver, houdt het stevig huge als een clutch en slingert het als een crossbody over haar jeansjasje. De handtas heeft een afgeronde vierkante vorm en is voorzien van {hardware} die is gemodelleerd naar classic ID-armbanden waar Lim de voorkeur aan geeft.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here