Home Renovatie van huizen Uw gids voor het verbouwen van een huis in Chicago

Uw gids voor het verbouwen van een huis in Chicago

0
Uw gids voor het verbouwen van een huis in Chicago


Heb jij je scope goed onder controle? Als je van plan bent Voor structurele veranderingen, elektrische of loodgieterswerkzaamheden of aanpassingen aan de buitenkant heeft u vergunningen nodig. Voor de vergunningsaanvraag kan het Chicago Division of Buildings bouwtekeningen, bouwplannen en ander ondersteunend materiaal opvragen. Een architect, ingenieur en aannemer kunnen u helpen met documenten en het proces.

De DoB voert deze beoordelingen uit om ervoor te zorgen dat elk renovatieproject in overeenstemming is met de bouwvoorschriften, bestemmingsplannen en andere vereisten. Bovendien varieert de verwerkingstijd voor goedkeuringen, dus u zult de juiste hoeveelheid tijd willen inbouwen.

Aan de andere kant, als er geen wijzigingen zijn in de structuur, elektriciteit, sanitair of HVAC, komt uw undertaking mogelijk in aanmerking voor het Straightforward Allow-programma. Hierdoor kan uw undertaking de planbeoordelingsstap van het vergunningsproces overslaan. De gekwalificeerde reikwijdte is beperkt, maar uw vergunningaanvraag gaat sneller vooruit.

Tijdens de bouw vinden in verschillende fasen van de bouw inspecties ter plaatse door de DoB plaats. Meestal gebeuren ze bij het inspecteren van elektrische en loodgieterswerkzaamheden voordat de gipsplaat omhoog gaat en tijdens de eindinspectie.

Het is belangrijk om een ‚Äč‚Äčervaren persoon te hebben renovatieteam dat up-to-date is met de bouwvoorschriften en voorschriften van Chicago. Als niet-naleving wordt ontdekt, kan dit resulteren in boetes, stopzetting van werkzaamheden of mogelijk waardevermindering van onroerend goed na de renovatie. Vind doorgelichte aannemersbedrijven die in de lokale wijken van Chicago werken door het plaatsen van uw undertaking. Onze aannemers begeleiden u door het vergunningsproces en voeren de werkzaamheden conform de voorschriften uit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here