Home Verbouwing Suggestions voor thuisonderhoud met thuisservices Trevor Dodds en Matt Scully

Suggestions voor thuisonderhoud met thuisservices Trevor Dodds en Matt Scully

0
Suggestions voor thuisonderhoud met thuisservices Trevor Dodds en Matt Scully


FB_Matt en Trevor

Bij het verzorgen van uw huis gaat het niet alleen om het repareren van kapotte spullen of het vervangen van versleten spullen. Het gaat erom dat problemen actief worden voorkomen voordat ze uitgroeien tot grote problemen. Door wat tijd en moeite te investeren in regelmatig onderhoud, kunt u uzelf later dure reparaties besparen.

Zie het als een regelmatige controle van uw huis. Web zoals u voor preventieve zorg naar de dokter gaat, heeft ook uw huis aandacht nodig om in goede conditie te blijven. Door kleine problemen in een vroeg stadium te identificeren en aan te pakken, kunt u voorkomen dat ze later grote kopzorgen opleveren. Als u een eerste huiseigenaar bent, weet u misschien niet waar u moet beginnen of wat er moet gebeuren. In onze nieuwste podcastaflevering leggen we alle grote en kleine onderhoudswerkzaamheden uit die u moet doen om ervoor te zorgen dat uw huis in goede staat blijft.

Hieronder hebben we een uitgebreide onderhoudschecklist vermeld en als je nieuwsgierig bent naar meer particulars, luister dan hieronder naar onze nieuwste podcastaflevering!

Onderhoud interieur

AdobeStock_73168402-1

Laten we van binnenuit beginnen en naar buiten werken!

Het interieur van uw huis is het hart en de ziel van uw huis en creëert een warme en uitnodigende sfeer voor u en uw dierbaren. Ervoor zorgen dat het er prettig uitziet, ruikt en aanvoelt, is van cruciaal belang voor het behoud van een veilige en plezierige leefruimte. Regelmatige controles zijn essentieel voor het behoud van het consolation en de functionaliteit van uw huis, zodat u eventuele problemen snel kunt aanpakken en kunt voorkomen dat ze escaleren.

Hieronder vindt u alle klusjes voor het onderhoud van uw huis die u aan uw lijst kunt toevoegen. Sommige van de onderstaande taken zijn mogelijk niet van toepassing op uw huis, bijvoorbeeld als u verwarming zonder kanaal heeft, geen storage heeft of geen open haard heeft.

Controlelijst interieur –

 1. Plan uw HVAC halfjaarlijks onderhoud
 2. Batterijen vervangen in alle rookmelders, CM-melders, putpompen en sprinklersystemen
 3. Plan een schoorsteenveger
 4. Vervanging van lucht- en waterfilters
 5. Garagedeursporen schoonmaken
 6. Vloeren polijsten of shampooën in ruimtes met veel verkeer
 7. Maak uw sanitair schoon en winterklaar
 8. Slang uw afvoeren
 9. Schakel alle dode gloeilampen uit
 10. Stel alle deurscharnieren opnieuw af
 11. Zoek naar verfscheuren
 12. Zoekt naar verslechtering van de afdichting
 13. Diversen:
 • Gooi alle brandbare materialen weg die zich in de storage kunnen ophopen
 • Plan een seizoensreiniging van tapijten (vooral als u huisdieren heeft)
 • Stofplafondventilatoren; draai de bladen van de plafondventilator in de winter om (met de klok mee) om de warme lucht die opstijgt te verspreiden
 • Maak van tevoren een voorjaarsschoonmaaklijst om u te motiveren wanneer de lente daadwerkelijk aanbreekt

Exterieur Onderhoud

AdobeStock_325577909-1

Als u naar buiten gaat, zult u merken dat uw huis veel meer inhoudt dan alleen gevelbeplating en een tuin die onderhouden moet worden.

De buitenkant van uw huis is als de eerste indruk die het op de wereld maakt. Het heeft niet alleen invloed op de uitstraling van uw eigendom, maar vertegenwoordigt ook uw huishouden, buurt en stad. Het is essentieel om de buitenkant van uw huis te onderhouden, zodat deze er verzorgd en uitnodigend uitziet voor eventuele gasten.

Stel je voor dat je naar een huis rijdt met een prachtig aangelegde tuin, een goed onderhouden dak en verse verf die de bouwstijl aanvult. De buitenkant van uw huis zet de toon voor wat zich binnenin afspeelt. Het creëert een gevoel van trots en eigenaarschap, niet alleen voor jou, maar voor je hele gemeenschap.

Het verzorgen van de buitenkant van uw woning brengt verschillende onderhoudswerkzaamheden met zich mee. Door uw dak regelmatig te inspecteren en te repareren, blijft het in goede staat en wordt uw huis beschermd tegen de elementen. Het reinigen en onderhouden van uw dakgoten voorkomt waterschade en zorgt ervoor dat ze goed blijven functioneren. Verse verf of goed onderhouden gevelbeplating verbetert niet alleen de esthetische aantrekkingskracht, maar beschermt ook de structuur van uw huis tegen weersinvloeden.

Exterieurchecklist –

 1. Controleer het dak op ontbrekende of kapotte dakspanen
 2. Schone goten
 3. Controleer de gevelbeplating op tekenen van binnendringend water of schade
 4. Dicht betonscheuren in uw oprit af
 5. Inspecteer ingangen op losse planken of betonscheuren
 6. Plaats de sprinklers weg van de gevelbeplating en bedek kranen en slangen vóór de winter
 7. Zorg ervoor dat de externe stopcontacten goed afgedekt zijn
 8. Zoek naar scheuren in de fundering
 9. Controleer het gootwerk boven ramen en deuren
 10. Diversen:
 • Bewaar al het tuinmeubilair, speelgoed en benodigdheden die buiten staan ​​voor het komende herfstseizoen
 • Inspecteer de tochtstrips op alle buitendeuren en ramen

Door aandacht te besteden aan het exterieuronderhoud van uw huis, verbetert u niet alleen de aantrekkelijkheid ervan, maar draagt ​​u ook bij aan de algehele schoonheid en trots van uw buurt. Het is een investering in uw eigendom en de gemeenschap waartoe u behoort. Neem dus de tijd om de buitenkant van uw huis te onderhouden en te verzorgen, en u zult beloond worden met een gastvrije en goed onderhouden ruimte die uw aandacht voor element en liefde voor uw huis weerspiegelt.

Zie meer: ​​Gids voor het onderhoud van de buitenkant van uw huis

Ik heb een hand nodig?

Als je het einde van deze lijst hebt bereikt en je je overweldigd voelt, weet dan dat je niet de enige bent. Terwijl u uw onderhoudschecklists doorneemt, zult u wellicht enkele andere woningupdates opmerken die u graag wilt aanpakken, zoals een vloerupgrade of hulp bij een rottend buitenterras. Onze nieuwe divisie Dwelling Companies kan u helpen met eventuele projectupdates en reparaties.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here