Home Cultuur Olivia Rodrigo’s crop high uit de jaren 90 ziet eruit als een stel neon-tinsel

Olivia Rodrigo’s crop high uit de jaren 90 ziet eruit als een stel neon-tinsel

0
Olivia Rodrigo’s crop high uit de jaren 90 ziet eruit als een stel neon-tinsel


De geboortedatum van Olivia Rodrigo in 2003 betekent dat ze er niet was om getuige te zijn van de hoogtijdagen van eind jaren ’90 van winkelcentrummerken als Restricted Too en Moist Seal. Maar afgaande op haar nieuwste look moet ze door haar eigen toedoen de levendige, eclectische stijl hebben opgepikt die het tijdperk en deze (grotendeels) gesloten retailers definieerde. Afgelopen weekend werd de zanger gespot bij het binnenkomen van de Zaterdagavond stay Afterparty in een outfit waarbij we ons afvroegen of de daadwerkelijke datum 2023 of 2003 was.

Voordat je lid wordt SNL sterren als Chloe Fineman en haar geruchten vriendje Louis Partridge in de zaal paradeerde Rodrigo door de straten van Manhattan in een slijmgroene high en een laaghangende broek. Haar cropped neonoverhemd was gemaakt van pluizige popcornstof, terwijl haar broek een uitlopende wijd uitlopende vorm had. Rodrigo bleef vasthouden aan de stijlen uit de jaren 90 met een paar dikke blokhakken en droeg een eenvoudige zwarte tas op haar schouder.

Gotham/GC-afbeeldingen/Getty-afbeeldingen

De look, die doet denken aan de vrijetijdskleding van onder meer Jennifer Anniston en Gwyneth Paltrow, was voor Rodrigo de gewoonste zaak van de wereld. Het is haar niet vreemd dat ze hier en daar een classic look tevoorschijn tovert, web als vroeger Versace of jaren ’90 Todd Oldham. Zelfs als ze niet in een of ander archiefstuk zit, heeft Rodrigo duidelijk een voorliefde voor het herinneren aan enkele van de favoriete decennia van de mode. Of het nu gaat om de swingende jaren ’60 of winkelcentrumkern uit de jaren 2000.

Het zijn een paar drukke weken geweest voor Rodrigo. Voordat je haar aanneemt SNL prestatie plichten, kwam de zangeres naar Z100’s Jingle Ball in een brandweerautorode Versace-jurk die ze combineerde met de throwback, over-de-knie Dr. Martens. Vorige week verscheen de zanger op de De vanavondshow met Jimmy Fallon waar ze een gênante fout besprak die ze op Instagram had gemaakt.

“Ik heb ooit een zeer gênante ontmoeting gehad waarbij ik mijn ex stalkte zoals iedereen dat doet”, zei ze. ‘Daag mij uit, sorry. En ik volgde hem per ongeluk omdat ik hem stalkte. Ik volgde slechts één persoon, dus het was overduidelijk dat ik hem volgde. Ik ging naar mijn Instagram-app en zodra ik de app opende, stierf mijn telefoon. Afgezien van het Restricted Too-tijdperk is ze echt web als elke andere 20-jarige.

Michael Loccisano/Getty Pictures Leisure/Getty Pictures

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here