Home Reis Nog 15 dromerige bestemmingen voor een luxe gezinsvakantie

Nog 15 dromerige bestemmingen voor een luxe gezinsvakantie

0
Nog 15 dromerige bestemmingen voor een luxe gezinsvakantie


Gezinsvakanties zijn niet alleen maar een momentje weg, het is ook een kans om ervaringen te delen met degenen van wie u houdt.
Mocht je het gemist hebben: we hebben er eerder al een blogpost over geschreven 15 dromerige bestemmingen voor een luxe gezinsvakantie. Daarom besloten we om meer te doen.

In deze blogpost nemen we je mee naar 15 plaatsen die schoonheid naadloos combineren met avontuur, om ervoor te zorgen dat elk gezinslid zijn of haar perfecte stukje paradijs vindt tijdens je volgende gezinsvakantie. Dus of het nu op een zonovergoten strand is, te midden van culturele wonderen of te midden van schilderachtige landschappen, deze lijst heeft voor ieder wat wils!

1. Queensland, Australië

Als eerste op onze lijst hebben we Queensland Australië. Van kleine hutten aan het strand tot luxe stadshotels, de accommodatiemogelijkheden in Queensland zijn geschikt voor alle smaken. En dat geldt ook voor de attracties! Jij en je dierbaren kunnen eeuwenoude regenwouden verkennen, deelnemen aan inheemse culturele ervaringen en zonnebaden terwijl je geniet van de majesteit van het Nice Barrier Reef. Queensland biedt je de perfecte combine van natuur en cultuur voor je volgende gezinsavontuur.

2. Rovaniemi, Finland

Als jouw idee van de perfecte gezinsvakantie ergens dromerig en winters is, dan is dit iets voor jou. Waarom neemt u uw kleintjes niet mee om de eigenzinnigheid en het surprise van de geboorteplaats van de Kerstman te ontdekken! Verdwaal in de magie van de poolcirkel en verblijf in gezellige blokhutten of moderne motels. Verken Santa Claus Village en wees getuige van het betoverende Noorderlichten neem deel aan spannende winteractiviteiten zoals husky-sleeën. Rovaniemi belooft een magische combine van Arctische wonderen en familieplezier, zodat je dierbare herinneringen kunt creëren in het hart van Lapland!

3. Cookeilanden

Gelegen in de Stille Zuidzee, web ten noordoosten van Nieuw-Zeeland, tussen Amerikaans-Samoa en Frans-Polynesië, liggen de Prepare dinner Eilanden. Het bestaat uit 15 kleine eilanden verspreid over een uitgestrekt gebied, met als grootste eiland Rarotonga, waar ruige bergen te vinden zijn, en Avarua, de nationale hoofdstad. Van schilderachtige bungalows aan het strand tot prachtige resorts, u kunt overal de warme gastvrijheid van het eiland ervaren. U en uw gezin kunnen genieten van traditionele feesten en de ontspannen sfeer op het eiland omarmen. De Prepare dinner Eilanden bieden een unieke combine van eilandtraditie en trendy consolation voor een ontspannen gezinsuitje.

4. Huge Island, Hawaï

Zeg Aloha tegen uw volgende vakantiebestemming voor het hele gezin – en we denken dat u het met ons eens zult zijn dat het hier aan dromerigheid niet ontbreekt. Van charmante strandbungalows tot luxe resorts, het Huge Island is geschikt voor de smaak van elk gezin. En hetzelfde geldt voor attracties. Je kunt vulkanische landschappen verkennen, snorkelen in prachtige wateren en genieten van de schoonheid van de Polynesische cultuur. Met een perfecte combine van avontuur, cultuur en ontspanning biedt Huge Island een uitje met het gezin in een tropisch paradijs.

5. Amsterdam, Nederland

Misschien wordt het tijd dat u met uw gezin de bruisende charme van Amsterdam ervaart. Amsterdam is fantastisch familie reizen bestemming – denk maar aan de charmante grachten, weelderige parken en kindvriendelijke musea zoals het NEMO Science Museum. Je kunt de culturele geschiedenis van de stad verkennen door in schilderachtige grachtenpanden te verblijven of te kiezen voor een supermodern, eigentijds resort. Vergeet niet fietsen te huren voor een gezinsuitje, zorg ervoor dat u het wassenbeeldenmuseum verkent en maak een boottocht door de pittoreske waterwegen. Als je klaar bent, waarom pak je dan niet een warme, kleverige stroopwafel?

6. Florida, Verenigde Staten

Waarom ontdekt u niet samen met uw gezin de gevarieerde charme van de Sunshine State? Waar u kunt kiezen tussen schilderachtige huisjes aan het strand, gezinsvriendelijke resorts of zelfs themahotels voor een werkelijk onvergetelijk verblijf. Maak opnieuw contact met je innerlijke sort in Disney World of kom tot rust op een van de vele ongerepte stranden. Florida combineert avontuur en ontspanning naadloos. Bovendien creëert u blijvende herinneringen in een staat die tegemoetkomt aan het idee van elk gezinslid van de perfecte vakantie!

7. Portland, Oregon

Bekend om zijn eigenzinnige charme, Portland in Oregon, VS, is misschien niet je eerste gedachte voor een gezinsvakantie, maar geloof ons, het biedt iets voor het hele gezin. Start met het verkennen van het weelderige Washington Park en zorg ervoor dat u de Oregon Zoo bezoekt. U kunt ook genieten van gezinsvriendelijke attracties zoals het Kindermuseum. Van charmante boetiekhotels tot gezinsvriendelijke Airbnb-verhuur, Portland zorgt voor een comfortabel en onvergetelijk verblijf voor uw gezin.

8. Oslo, Noorwegen

Oslo biedt zowel adembenemende natuurlijke schoonheid als een bloeiend stadsleven – voor elk wat wils. Uw gezin kan het iconische Vikingschipmuseum verkennen, de indrukwekkende sculpturen in Vigeland Park bewonderen en genieten van de interactieve tentoonstellingen in het Noorse Museum voor Wetenschap en Technologie. En wat betreft accommodatie kunt u ervoor kiezen om te verblijven in gezinsvriendelijke hutten of appartementen in de schilderachtige omgeving van Oslo, voor een authentieke en comfortabele ervaring.

9. Galápagoseilanden, Ecuador

Als u op zoek bent naar een werkelijk unieke gezinsvakantie, dan kunt u overwegen om naar Ecuador te gaan. Het is onwaarschijnlijk dat de buitenaardse sfeer van het Galápagoseiland zal worden overtroffen. Je kunt je tenen in het zand laten zinken en de unieke natuurwonderen van deze unieke archipel ervaren. En maak je geen zorgen, je hoeft je geen zorgen te maken: je kunt kiezen uit milieuvriendelijke lodges of luxe resorts. Beide bieden een welkom en comfortabel toevluchtsoord na dagen vol snorkelen, wandelen en ontdekken!

10. Nairobi, Kenia

Misschien speelt het idee van uw gezin van een dromerige vakantie zich af tegen de Afrikaanse wildernis. . . Ontdek dan met uw gezin het levendige culturele tapijt van De Groene Stad in de Zon. In Nairobi, Kenia kun je kiezen tussen comfortabele, door een familie gerunde pensions of chique motels, maar je bevindt je nog steeds in de bush. En u kunt ook uw culturele hart ophalen met de authentieke Keniaanse keuken en een bezoek aan het Nairobi Nationwide Museum. Van natuuravonturen in het Nairobi Nationwide Park tot wandelingen in het Karura Forest: Nairobi combineert traditie en moderniteit voor een verrijkend familie-avontuur.

11. Antalya, Turkije

Antalya in Turkije is een ongelooflijke bestemming voor een uitje met het gezin, omdat het geschiedenis en luxe naadloos combineert. Deze prachtige stad belooft een onvergetelijk familie-avontuur te midden van de schoonheid van de Turkse Middellandse Zeekust. Stelt u zich eens voor dat u en uw gezin oude ruïnes verkennen, historische bezienswaardigheden bezoeken en genieten van de lokale keuken terwijl u geniet van het rijke erfgoed van de stad. Vervolgens sluit u uw dag af met een verblijf in een charmant resort of recent resort uit het Ottomaanse tijdperk. Klinkt als een droom, toch?

12. Ko Lanta, Thailand

Het Thaise Ko Lanta is een uitstekende keuze voor een luxe gezinsvakantie. Jij en je dierbaren kunnen heldere koraalriffen verkennen, genieten van de authentieke Thaise keuken en genieten van een adembenemend landschap. Of u nu in een traditionele bungalow aan het strand verblijft of kiest voor een luxe resort, Ko Lanta combineert traditie en ontspanning naadloos. Een veelbelovende plek voor een onvergetelijk familieavontuur in het hart van de schoonheid van Thailand.

13. Sentosa-eiland, Singapore

Dit tropische paradijs ligt vlak voor de kust van Singapore. Sentosa Island nodigt u en uw gezin uit om thema-attracties, weelderige regenwouden, bekroonde spa’s en gouden stranden te ontdekken. Breng de dag door in spannende themaparken zoals Common Studios, ontspan op het strand en verken het fascinerende SEA Aquarium. Met gezinsvriendelijke resorts en luxe accommodaties biedt Sentosa een unieke combine van avontuur en ontspanning voor een onvergetelijke gezinsuitje! En het allerbelangrijkste: voor ieder wat wils.

14. Paradise Island, Bahama’s

Als u op zoek bent naar een echt paradijs; Paradijseiland in de Bahamas is de perfecte plek om achterover te leunen en te ontspannen – of het nu in resorts aan het strand of in charmante huisjes is. Je kunt ook snorkelen in kristalhelder water, zandkastelen bouwen met de kleintjes op ongerepte stranden en natuurlijk genieten van lokale lekkernijen met zeevruchten. Paradise Island biedt de perfecte combine van tropische gelukzaligheid en gezinsvriendelijk plezier – en uiteindelijk de mogelijkheid om blijvende herinneringen te creëren in een idyllisch Caribisch paradijs.

15. Aruba

Kom tot rust in resorts aan het strand of in charmante boetiekhotels en dompel uzelf onder in de gastvrije eilandsfeer van Aruba. Genesteld in de Caribische Zee kunt u kleurrijke markten verkennen, genieten van de lokale keuken en genieten van de zon op prachtige stranden. Aruba belooft een betoverende combine van culturele rijkdom en tropische gelukzaligheid, waardoor een onvergetelijk familie-avontuur gegarandeerd wordt.

Dus waar wacht je op? Ik zou graag willen weten wat jouw favoriete bestemming op de lijst is.

Efrat Sagi-Ofir

Efrat Sagi-Ofir is CRO en oprichter van Luchtdokter. Air Physician is een startup die reizigers by way of een eenvoudig te gebruiken app verbindt met een wereldwijd netwerk van 20.000 lokale artsen, zodat ze overal ter wereld passende medische zorg kunnen krijgen. Als u gastblogger wilt zijn op A Luxurious Journey Weblog om uw profiel te vergroten, alstublieft Neem contact met ons op.

Vond je dit artikel leuk?

Ontvang soortgelijke inhoud rechtstreeks in uw inbox.

Schakel JavaScript in uw browser in om het formulier te verzenden

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here