Home Renovatie van huizen Maak kennis met het Remodelista-lookbook – Remodelista

Maak kennis met het Remodelista-lookbook – Remodelista

0
Maak kennis met het Remodelista-lookbook – Remodelista


Dit is web binnen: we zijn verheugd de lancering van Remodelista Lookbook aan te kondigen, een verzameling van de 100.000 foto’s die de afgelopen 15 jaar op onze web site zijn gepubliceerd, allemaal op één plek, allemaal doorzoekbaar.

Lookbook-navigatie met blauwe rand

In het verleden was het lastig, zo niet onmogelijk, om onze inhoud van 12.500 verhalen op afbeelding te doorzoeken. Stel dat u ervan droomt uw keuken opnieuw in te richten en alle keukens wilt zien die we ooit hebben gepubliceerd. Of misschien bent u al bezig met de verbouwing en wilt u voorbeelden zien van roestvrijstalen werkbladen, groene kasten of kastbeslag. Nu kunt u een zoekterm invoeren (keukens, roestvrijstalen werkbladen of kastbeslag) en alles bekijken.

Inspiratie voor haringrails, afgeleverd.
Boven: Inspiratie voor pinrails, afgeleverd.

Zoek breed of gedetailleerd, op kamer, idee of ontwerpdetail. Vind je iets dat je leuk vindt? Elke afbeelding kan worden opgeslagen en toegevoegd aan uw bestaande bladwijzers op Remodelista of Gardenista; zoek gewoon naar het hartsymbool. Op veel van de afbeeldingen kan ook worden geklikt om ze op volledig scherm weer te geven voor een meeslepende ervaring; zoek naar het vergrootglas wanneer u over de afbeelding zweeft. Klik op een foto om naar het originele bericht te gaan en deel uw vondsten eenvoudig op sociale media of by way of e-mail.

Klik op het hart om vondsten voor later op te slaan.
Boven: Klik op het hart om vondsten voor later op te slaan.

Vind het Lookbook in onze bovenste navigatiebalk, zodat u er altijd bij kunt als de inspiratie toeslaat. Het is free of charge voor iedereen en, zoals altijd, advertentievrij als je abonnee bent.

Veel surfplezier!

(296 keer bezocht, 285 bezoeken vandaag)

Veel Gestelde Vragen

Wat is het Remodelista-lookbook?

Het Remodelista Lookbook is een samengestelde verzameling inspirerende huisontwerpen en renovaties van over de hele wereld. Het dient als een visuele hulpbron voor huiseigenaren en professionals die op zoek zijn naar ontwerpideeën.

Hoe krijg ik toegang tot het Remodelista Lookbook?

Om toegang te krijgen tot het Remodelista Lookbook, gaat u eenvoudigweg naar de Lookbook-sectie op de Remodelista-website. U kunt er free of charge doorheen bladeren.

Kan ik mijn eigen ontwerpen indienen bij het Remodelista Lookbook?

Ja, u kunt uw eigen ontwerpen indienen bij het Remodelista Lookbook. Er is een indieningsformulier op de web site waar u particulars en afbeeldingen van uw mission kunt delen. Het Remodelista-team zal de inzending beoordelen en overwegen voor opname in het Lookbook.

Hoe kan ik zoeken naar specifieke ontwerpen of stijlen in het Remodelista Lookbook?

U kunt eenvoudig zoeken naar specifieke ontwerpen of stijlen in het Remodelista Lookbook door de zoekbalk bovenaan de Lookbook-pagina te gebruiken. Typ trefwoorden of zinsneden die verband houden met het ontwerp of de stijl die u zoekt, en het Lookbook geeft relevante resultaten weer.

Kan ik ontwerpen die ik leuk vind opslaan of bookmarken in het Remodelista Lookbook?

Ja, u kunt ontwerpen die u leuk vindt opslaan of bookmarken in het Remodelista Lookbook. Elke ontwerppagina in het Lookbook heeft een knop ‘Opslaan’, waarmee u het ontwerp aan uw persoonlijke collectie kunt toevoegen. U kunt later toegang krijgen tot uw opgeslagen ontwerpen door op het tabblad ‘Opgeslagen’ op de Lookbook-pagina te klikken.

Zijn de producten en materialen uit het Remodelista Lookbook te koop?

Ja, veel van de producten en materialen uit het Remodelista Lookbook zijn te koop. Elke ontwerppagina bevat hyperlinks en informatie over de producten die in het mission worden gebruikt. Als u op deze hyperlinks klikt, gaat u naar de web sites van de betreffende detailhandelaren, waar u meer informatie kunt vinden en aankopen kunt doen.

Kan ik ontwerpen uit het Remodelista Lookbook delen op sociale media?

Ja, u kunt eenvoudig ontwerpen uit het Remodelista Lookbook delen op sociale mediaplatforms. Elke ontwerppagina heeft knoppen voor het delen van sociale media, zodat u het ontwerp kunt delen met uw vrienden en volgers op platforms zoals Fb, Twitter en Pinterest.

Is er een mobiele app beschikbaar voor het Remodelista Lookbook?

Momenteel is er geen mobiele app specifiek voor het Remodelista Lookbook. U kunt het Lookbook echter openen en doorbladeren met elke webbrowser op uw mobiele apparaten. De web site is mobielvriendelijk en biedt dezelfde functionaliteiten als de desktopversie.

Kan ik contact opnemen met het Remodelista-team voor ontwerpadvies of vragen?

Ja, u kunt contact opnemen met het Remodelista-team voor ontwerpadvies of vragen. Er is een ‘Contact’-pagina op de web site waar u een formulier kunt invullen en uw bericht kunt verzenden. Het staff zal zo snel mogelijk op uw vragen reageren.

Wordt het Remodelista Lookbook regelmatig bijgewerkt met nieuwe ontwerpen?

Ja, het Remodelista Lookbook wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe ontwerpen. Het staff beheert voortdurend en voegt nieuwe inhoud toe aan het Lookbook, waardoor een gevarieerde en steeds groeiende collectie inspirerende huisontwerpen ontstaat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here