Home Reis Kerstmis met Emirates – Een luxe reisblog

Kerstmis met Emirates – Een luxe reisblog

0
Kerstmis met Emirates – Een luxe reisblog


Vliegt u deze maand met Emirates? De luchtvaartmaatschappij nodigt klanten uit om de hele maand december een vleugje Kerstmis te ervaren, met traditionele lekkernijen en feestelijke tarieven die beschikbaar zijn in internationale lounges en een groot aantal lekkernijen die aan boord worden geserveerd, waardoor de 1 miljoen Emirates-klanten die in december reizen verzekerd zijn beter vliegen gedurende de hele feestperiode.

Feestelijke feesten in de Emirates Lounges

Het begint veel op Kerstmis te lijken in de Emirates Lounges in Dubai, waar passagiers die vertrekken om familie en vrienden te begroeten tijdens de feestdagen, even kunnen pauzeren om te genieten van een feestelijk tintje voordat ze aan boord gaan. In de First en Enterprise Class lounges wordt geroosterde kalkoenborst geserveerd, overgoten met jus en cranberrysaus, met geglaceerde kastanjes, spruitjes en heerlijke nieuwe aardappelen. First Class-lounges hebben een scala aan winterdesserts: traditionele stollen, heerlijke gehakttaarten besprenkeld met vanillesaus, rode bessen-cheesecake en in de mond smeltende kaneelprofiteroles. In Enterprise Class-lounges wordt ook het kerstdiner geserveerd, naast verleidelijke desserts van gekonfijte zure kersen, kerstfruitcake, pralinécake met gembergekruide peren en chocolade, gekonfijte cake met gekruide citrus-mandarijnen en een scherpe en verfrissende cranberrysorbet.

Bezoekers van de lounges kunnen zich opwarmen met appeltaart en peperkoekijs of gezellig worden met peperkoeklattes of een toffee-mokka. Klanten kunnen ook ontspannen met Dilmah’s kerst-ijsthee, cocktails en mocktails, of met de eigen mixologie van Emirates Holly Jolly Christmas, Rudolph met rode neus En Jack Vorst, naast feestelijk gearomatiseerd water van Evian en Perrier. Klanten kunnen er ook voor kiezen om de feestdagen sprankelend te beginnen met Moet Ice Imperial en Moet Ice Imperial Rose. Over de hele wereld bieden Emirates Lounges ook feestelijke lekkernijen, waarbij lokale favorieten centraal staan.

Dit is het seizoen om vrolijk te zijn aan boord van Emirates

De hele maand december serveert Emirates feestelijke maaltijden en snacks in alle hutten op geselecteerde routes. Ten eerste kunnen Enterprise- en Premium Economic system Class-passagiers genieten van klassieke kerstgerechten, van in citroen en kruiden gemarineerde reuzengarnalen in marie-rosesaus tot gravadlax van gezouten zalm met gember, gekonfijte sinaasappel en Sevruga-kaviaar. In alle vier de klassen is er een uitgebreid feestelijk hoofdgerecht met alles erop en eraan verkrijgbaar: geroosterde kalkoen met klassieke jus, geglazuurde kastanjes, gestoofde rode kool, geroosterde pompoen, gestoomde spruitjes en romige aardappelgratin. De desserts bestaan ​​uit een verscheidenheid aan verrukkelijke gerechten: kerstpudding met een flinke klodder crème anglaise, witte chocoladetaart met frambozenwrongel of een gekruide cranberrycake in de vorm van de riem van de Kerstman. Economic system Class-passagiers krijgen ook een smaakvolle kerstmaaltijd met geroosterde kalkoen- of kiprollade met kastanjevulling, geroosterde aardappelen met peterselie, een mengeling van seizoensgroenten, gevolgd door een weelderige fruitcake en sinaasappelsaus.

Voor de maand december krijgen klanten in First en Enterprise Class het Emirates-welkomstdrankje met gekruide aardbeien aangeboden, en First Class-klanten krijgen ook een miniatuur Kerstman die op creatieve wijze is gemaakt van aardbeien en witte chocoladeroom. Van 17 tot en met 26 december krijgen klanten in alle klassen een feestelijke warme chocolademelk met smeltende marshmallows aangeboden en kunnen First Class-klanten kiezen voor aromatische glühwein. Van 24 tot en met 26 december biedt Emirates minigeschenken aan in de vorm van pistache- en frambozenprofiteroles, pure chocoladetruffels en peperkoekkoekjes, in de verschillende cabineklassen.

In de lounge aan boord van de A380 kunnen klanten die Dubai verlaten ontspannen met wat geurig gekruide glühwein of warme chocolademelk en smullen van gehakttaarten, stollen, panettone, kerstgebakjes, maar ook traditionele mandarijnen en kastanjes, biscotti en zuurstokken. Dit jaar kunnen klanten die de lounge aan boord bezoeken ook een kerstsandwich bestellen, gevuld met kalkoen, rosbief, cheddarkaas, cranberrysaus en chili-tomatensaus.

Fijne orthodoxe kerst vanuit Emirates

Van 20 december tot en met 8 januari viert Emirates ook orthodoxe Kerstmis op vluchten vanuit Rusland, Egypte en Ethiopië naar Dubai en terug. Klanten in First Class worden getrakteerd op zalmgravadlax met gember en gekonfijte sinaasappel of een cocktail van grote garnalen, gevolgd door geroosterde eend met jus van sinaasappeltijm, fondantaardappelen en gestoomde broccolini, en een dessert van klassieke kerstpudding met crème anglaise of traditioneel brood en boter pudding. Enterprise Class-passagiers zullen ook genieten van een hoofdgerecht van geroosterde eend, met voorgerechten van Olivier-salade en desserts van witte chocolade en cranberrycake of gekruide cranberry-cheesecake. Economic system Class-passagiers kunnen genieten van een voorgerecht van Russische aardappelsalade, gevolgd door een kalkoenrollade of beef stroganoff, afgewerkt met een dessert van vochtige fruitcake gedrenkt in een pittige sinaasappelsaus. Op 1 januari krijgen klanten ook romige warme chocolademelk of glühwein aangeboden, samen met enkele feestelijke lekkernijen van Emirates.

Krijg het feestelijke gevoel met ijs

Deze kerst hebben Emirates-klanten de keuze uit 39 movies tijdens de feestdagen aan boord van het bekroonde leisure aan boord ijsmet nieuwe movies zoals Hoe je de feestdagen verpest, Kerstmis met de Campbells En Maretak Ranchnaast favorieten aller tijden Vorige Kerst, De vakantie, Elf, De Noordpool expres en zelfs Rudolph het rood geneusde rendier uit 1964. Er is een scala aan 19 kerst-tv-shows en vakantiespecials, waaronder De kerstspecial voor op kantoor, Mariah Carey: Vrolijk kerstfeest voor iedereen!, Dolly Parton’s magische bergkerstmis En De grote kerstbake-off. Kinderen kunnen genieten Hoe je je draak kunt trainen: thuiskomst, vrolijk Madagascar, Kung Fu Panda Vacation En De Doc McStuffins-kerst Speciaal. Voor degenen die in het hulst-jolly-ritme willen komen, zijn er 26 albums met kerstmuziek van artiesten zoals Ariana Grande, Andrew Bocelli, Micheal Bublé, Sia, Frank Sinatra, Elvis Presley, Ella Fitzgerald en meer.

Het seizoen van geven

Grijp wat last-minute cadeaus terwijl EmiratesRED een vierdaagse uitverkoop lanceert van 15 tot en met 18 december, waarbij klanten 15% korting krijgen bij een besteding van minimaal USD 150. Nieuwe luxe producten die op EmiratesRED worden gelanceerd zijn onder meer; Geloof Carmina, Loewe Esencia, de Seiko Sport automatisch horloge en de Luminox lederen horlogeiconisch La Mer De vochtinbrengende crème En Dr. Levy – Contour Professional-beeldhouwsetof het nieuwe Bowers & Wilkins Pi7 S2-oordopjes. De pre-orderservice van EmiratesRED is beschikbaar op de meeste vluchten, waardoor klanten vanaf 21 dagen tot 40 uur vóór hun vlucht kunnen winkelen, vluchtgegevens kunnen doorgeven tijdens het afrekenen en vervolgens de bestelling door het cabinepersoneel rechtstreeks op hun stoel kunnen laten bezorgen terwijl ze in de lucht zijn .

Een reeks kerstsouvenirs is te koop in de Emirates Official Retailer, waar de kerstcollectie voor 2023 bestaat uit tassen, mokken van het merk Emirates, Camel Milk-zepen met de geur van moerbeirood fruit, Emirates-kersttruien en bijpassende familiepyjama’s, kerstdecoraties en wenskaarten. Passagiers kunnen Skywards Miles ook gebruiken om aankopen te doen in de on-line winkel.

Klanten kunnen ook de ware betekenis van Kerstmis vieren en iets teruggeven met de Emirates Airline Basis, die zich inzet voor het verbeteren van de levens van kansarme kinderen. Emirates-klanten kunnen op elke vlucht in elke valuta doneren door de envelop in het stoelvak te gebruiken, of by way of creditcard, cheque of bankoverschrijving, aan boord of vanuit huis. De stichting accepteert ook Skywards Miles, waarbij 95% van de donaties rechtstreeks gaat naar het helpen van kinderen in nood.

Paul Johnson

Paul Johnson is redacteur van A Luxurious Journey Weblog en werkt al meer dan 30 jaar in de reisindustrie. Hij is winnaar van de Improvements in Journey ‘Finest Journey Influencer’ Award van het tijdschrift WIRED. Naast andere prijzen is de weblog door The Each day Telegraph ook uitgeroepen tot ‘een van de beste reisblogs ter wereld’ en ‘beste op het gebied van luxe’.

Vond je dit artikel leuk?

Ontvang soortgelijke inhoud rechtstreeks in uw inbox.

Schakel JavaScript in uw browser in om het formulier te verzenden

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here