Home Zelfverbetering Ken uzelf – op uw greatest

Ken uzelf – op uw greatest

0
Ken uzelf – op uw greatest


*Om het leven te kiezen dat je leidt, moet je eerst leven om te zijn wie je bent. Dit gaat erom dat jij de persoon bent op wie je geest heeft gewacht tot jij je in werkelijkheid zou manifesteren. De realiteit is niet degene die je denkt, maar degene die je leeft. De persoon die je bent, is niet degene die wordt weergegeven in de harten en geesten van anderen, maar eerder de levende, ademende manifestatie van elke actie die je onderneemt.*

Met de volgende woorden probeer ik je aan jezelf voor te stellen. Begrijp dat dit een proces is. Ik kan je niet vertellen hoe lang het zal duren of wat je onderweg zult tegenkomen. Maar ik kan je vertellen dat wanneer je er klaar voor bent, je de sleutel zult krijgen van elke deur van elk landhuis dat zich in jou bevindt. En zodra dat gebeurt, nou… dan laat ik je zelf zien wie je werkelijk bent en waar je vandaan komt.

Begrijp dit nu: al die tijd heb je jezelf staande gehouden. Dit leven, jouw leven – het leven dat zo voorspelbaar saai en ongeïnspireerd aanvoelt – dat ben jij ALLES. Als u dit momenteel doormaakt, wanhoop dan niet. Dit is verre van een slechte zaak. Wanneer je die duw, trek en ruk van binnenuit voelt, probeert de kern van wie je werkelijk bent contact met je op te nemen. En als je doet zoals ik deed, en dit negeert, nou… dan begint het ongemak zich te manifesteren en ontstaat er gangreen in de uithoeken van je geest, wat leidt tot een eindeloze reeks slapeloze nachten en uitgesponnen dagen.

Je weet niet waar je heen gaat totdat je weet wie je bent.

Dit is een van de belangrijkste regels die ik je kan vertellen. Voorwaar, ik verlang ernaar dat ik dit raadsel een decennium of twee geleden voor mijn eigen leven had opgelost. Ik heb gezien dat voor mij het grootste deel van mijn ontdekking over wie ik ben, allemaal achter de schermen gebeurde, terwijl ik leefde en vocht door die dagelijkse mentale gevechten waar niemand anders zelfs maar van wist. In dit opzicht, of we nu winnen of verliezen, zijn we vanaf het start allemaal geboren vechters.

Het zijn niet de stappen die je zet die je brengen waar je wilt zijn. Als je jezelf vindt, zul je merken dat je precies bent waar je moet zijn.

De problemen van buitenaf verbleken in vergelijking met de pijlen die van binnenuit op je af vliegen.

Uitdagingen komen op elk second van de dag op je af, of het nu tijdens de schittering van de zon is of tijdens de ondoorzichtigheid van de nacht. Wat je wilt, is bereid zijn om onder alle omstandigheden uit te blinken, ongeacht het tijdstip. Als je jezelf kent, kun je stoppen met jezelf tegen jezelf te verdedigen en je daardoor volledig concentreren op wat je werkelijk probeert te bereiken. Je kunt je doelen de hele dag nastreven of zelfs realiseren. Als je jezelf niet kent, zul je altijd binnen een beperkte capaciteit opereren, omdat veel van je krachtigste middelen zullen worden besteed aan het overwinnen van de “rollende wegversperringen” die jijzelf, construeren.

Wanneer je jezelf afstemt op de hogere macht die in je zit, beginnen alle ervaringen die je hebt meegemaakt zich automatisch in elkaar te passen en vorm te krijgen. We hebben allemaal tekortkomingen. Ieder van ons heeft een reeks zwakke punten of interne tegenslagen die zich altijd openbaren op de momenten waarop we daar het minst naar verlangen. Naarmate je de beproevingen en beproevingen doorstaat, gaat het er minder om krijgen er doorheen, dan het ongeveer is groeien er doorheen.

Elke ervaring in je leven kan worden weergegeven als een ander belangrijk onderdeel van je vorming.

Je zal nooit worden voltooid.

Als je je onafgemaakt voelt – als je je onvolledig voelt, nou… GOED! Jouw opkomst is nooit klaar. Je reis eindigt nooit. Zodra je de realiteit onder ogen ziet dat je woont op een plek die al sinds de dag ervoor voor altijd bestaat, weet je dat je groei voor altijd doorgaat. Elke dag dat je hier bent, groei je uit tot iemand die beter is dan de minuut of het voorgaande uur, omdat er altijd nieuw werk te doen is. Zelfs wanneer jij denken Als u klaar bent met uw werk, kijk dan eens rond: u zult altijd nog meer werk vinden dat nog moet worden voltooid.

Zie je, als je denkt dat je klaar bent met werken, sterf je. Zo niet letterlijk, figuurlijk. Dus als je naar het leven kijkt door de lens van altijd meer werk te doen, dan is dat ook zo levend. Als u uzelf kent, zal uw vermogen om goede werken te doen stromen met de waarheidsgetrouwheid van de bloedstromen die door uw lichaam circuleren. Dag en nacht zijn er krachten in overvloed aanwezig in jouw aanwezigheid met het hemels geïnspireerde verlangen om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om te leven, omdat je hier bent om een ​​werk te doen – dat zijn we allemaal.

Je gaat door dingen heen om dingen te krijgen.

Het lijden is niet bedoeld voor jouw overgave. Het is bedoeld voor je interne opkomst. Al het goede in je leven begint van binnenuit. Alle gevechten in je leven beginnen in de geest. Je successen en de gevechten die je doormaakt kunnen zich in de wereld manifesteren, zodat je ze tastbaar kunt zien en waarnemen, maar ze vinden hun oorsprong in je geest. Het is wat je ziet en wat je jezelf intern vertelt, dat de toon zet voor elke actie die je daarna gaat ondernemen.

Wat je dus moet doen is er een gewoonte van maken jezelf voortdurend op te bouwen. Als jij het kind bent dat tegen jezelf praat en negatieve gedachten oproept die tot foutieve besluitvorming leiden, moet je die hersenspoeling onmiddellijk stopzetten, need dat is precies wat het is. We vertellen onszelf dag en nacht leugens, waarbij we onszelf devalueren en onze ware krachten verontreinigen met onwaarheden. Vervolgens vragen we ons af waarom ons leven niet zo goed is als het zou kunnen of zouden moeten zijn.

Als je de gewoonte hebt om tegen jezelf te praten, weet je dat niet wie je bent.

Als het alleen jij en je gedachten zijn…. Terwijl je op je geheime plek verblijft, wat voor soort lijnen voed je jezelf?

Wanneer je op je geheime plek verblijft, verborgen in jezelf en in het volle zicht, en de gewoonte aanneemt om jezelf te devalueren met leugens die je kleineren, zijn je kracht en je energie altijd in direct battle met de regisseur van die kracht en energie – JIJ . Elk second dat je in dit leven leeft, oefen je macht uit. Het ligt binnen uw bereik dat u volledige controle heeft over hoe u uw macht uitoefent. Je kunt letterlijk opbouwen of afbreken. De keuze is aan jou, zelfs als je je daar niet van bewust bent. Met elke ademhaling die je neemt, heb je het vermogen om deze wereld vorm te geven zoals jij dat nodig acht. Je kunt het beter of slechter maken. En zoals alles wat je doet, ontstaat het eerst in je geest. Daarom is het zo belangrijk dat u uzelf kent.

We besteden ons hele leven aan het uitzoeken van onszelf. Kijk jij wel eens niet in, maar in de spiegel? WHO Zijn Jij? Ben je het niet beu om je verloren te voelen? Ben je het niet beu om in deze zelfbewuste ontkenning van je capaciteiten te zitten, waardoor je eigenwaarde wordt gedevalueerd?

Wat zich van boven bevindt, kan ook van onderaf gezien en gevoeld worden.

Je kunt niet groot zijn tenzij je groot bent geboren. We worden allemaal geweldig geboren, ongeacht de omstandigheden in onze directe omgeving, omdat we alle komen van de grootste van allemaal. De grootste van allemaal was er niet op gericht om jou gemiddeld te maken. De grootste van allemaal was er niet op uit dat jij grenzen zou stellen. De grootste van allemaal was er niet op uit om jou te laten wentelen in ellende, verwarring en twijfel. De grootste van allemaal was er niet op uit dat jij voor altijd verloren zou blijven in de wereld, zonder te weten wie je bent. De grootste van allemaal heeft niet alle tijd, energie en middelen besteed die nodig zijn voor jouw bestaan, zodat jij je hele bestaan ​​kunt besteden aan het ontkennen van jezelf en je capaciteiten.

Wanneer je je gaven ontkent, beroof je niet alleen jezelf en de wereld, je ontkent ook je schepper.

Je plek in de wereld zal je altijd ontgaan als je niet weet wie je bent. Als je niet weet wie je bent, waarom zou je dan verwachten dat iemand anders het voor je uitzoekt? Als je verdwaald bent, weet je niet wat je moet doen of hoe je het kunt oplossen. Ditis een programma in je geest dat je moet breken door–als je van buitenaf naar binnen kijkt, moet die glazen wand kapot. Zoals je misschien al geraden had, ben jij de enige die dat kan.

Beschouw dit artikel als een korte introductie van uzelf. Jezelf kennen is een onderwerp dat niet in één publish goed kan worden aangesneden. Het heeft mij 35 jaar gekost voordat ik in het reine kwam met wie ik ben. Een groot deel van die tijd werd besteed aan het ontwikkelen van de verantwoordelijkheid die gepaard gaat met het weten wie je bent en het vervolgens aannemen van dat geschenk en het extrapoleren van talloze vaardigheden uit die overvloed ervan. Als je deze woorden leest, loop je met mij mee. En met elke wandeling die we maken, jij en ik, groeien we allemaal een beetje beter, met elk woord dat we lezen en elke stap die we zetten. Ik dank u voor het ontvangen van dit bericht en ik hoop dat u in de toekomst voor meer informatie terugkomt.

Voordat ik u vandaag verlaat, wil ik nog een paar laatste gedachten voor u opschrijven:

  • Je daden hebben niet alleen gevolgen. Je daden spreken de waarheid tot de kern van wie je werkelijk bent.
  • De hand die geeft, staat altijd boven de hand die neemt.
  • Jouw ideale baan in het leven is het werk doen dat je zou doen als je het geld niet nodig had.
  • Het is wat je maakt van wat je hebt, en niet wat je free of charge krijgt, dat jou scheidt van de mensen om je heen.
  • Leer dienovereenkomstig. Haal ervaring uit elke seconde die je leeft; in moeilijke tijden kunnen de minuten jaren lijken, maar de jaren gaan voorbij als minuten.
  • Vind troost door trouw te blijven aan jezelf (Ken Uzelf), zelfs als niemand anders uw inspanningen prijst.
  • Houd uw gedachten nauwlettend in de gaten; soms is het moeilijker om met de rampen en tragedies die u zich voorstelt om te gaan dan met de werkelijkheid zelf.
  • Jouw natuurlijke gave is een vlam die verborgen kan worden, maar nooit gedoofd.
  • Jouw zoeken is de reden voor jouw vinden. Ken uzelf, en u zult God en het universum kennen.
Tel je zegeningen, niet je problemen. Zoek de oplossing, niet de zorgen. Als het geld is dat je mist, mis dan nooit het vertrouwen dat je wel hebt kan haal meer. Wanneer je Ken jezelf, je verblijft boven de wolkenlaag die het tumult van het leven omhult en zweeft schoon aan de andere kant, waarbij de helderheid van je kracht de weg van je pad zal verlichten.

–Daniël Neef

Vind je dit bericht leuk? Wil je meer van dit soort? Reageer en abonneer je op mijn weblog. Laat me gerust weten wat je ervan vindt. U kunt mij ook bereiken by way of de onderstaande hyperlinks:

E-mail: daniel@danielcousin.com

Instagram: https://www.instagram.com/neroprince35/

Fb: https://www.fb.com/daniel.cousin.56

Twitter: https://twitter.com/1NeroPrince

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCjtC_gHk8CVUCbGDniT4-Jg

Tumblr: https://neroprince35.tumblr.com/LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here