Home Geschiktheid Is het een vreselijk idee om Botox te krijgen in een Medi-spa?

Is het een vreselijk idee om Botox te krijgen in een Medi-spa?

0
Is het een vreselijk idee om Botox te krijgen in een Medi-spa?


Er was een tijd dat Botox een stille behandeling was, exclusief voor de rijken en beroemdheden. Dit is niet die tijd. Niet alleen zijn er meer beroemdheden en influencers openlijk praten over het krijgen ervan tegenwoordig, maar de injecteerbare is ook een stuk toegankelijker voor ons onbekenden. In plaats van de traditionele route te volgen van een dermatoloog of plastisch chirurg – en minstens $300 per afspraak uit te geven – kun je nu verleidelijke offers sluiten bij de Goal of Botox-aanbieders, als je wilt: medi-spa’s.

Als Sonia Badreshia, MDraad-verklaarde dermatoloog bij Elite MD buiten San Francisco en lid van Huid van Colour Society, vertelt SELF, een medische spa is een gespecialiseerde faciliteit die minimaal invasieve esthetische behandelingen aanbiedt (of ‘aanpassingen’, zoals je ze misschien hebt horen noemen). Zie het als een one-stop-shop voor enkele van de meest populaire cosmetische ingrepen die er zijn, zoals microneedling, Laser haar verwijderingen ja, Botox (of botulinetoxine, als je wetenschappelijk wilt worden).

Maar met zo veel gezichts-injectie horror verhalen circuleert op sociale mediavraag je je misschien af ​​of je krijgt waar je voor betaalt – en of naar een medi-spa gaan voor Botox een volkomen legitieme manier is om wat geld te besparen, of het soort beginnersfout waar je spijt van zult krijgen.

Botox krijgen in een medi-spa is niet hetzelfde als naar een dokterspraktijk gaan.

Hoewel medi-spa’s een aantal van dezelfde injectables aanbieden die u bij een dermatoloog of plastisch chirurg kunt krijgen, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen deze praktijken. In de eerste plaats worden medi-spa’s doorgaans gerund door beoefenaars uit het middensegment, zoals Superior Observe Registered Nurses (APRN’s) en Doctor Assistants (PA’s) die opgeleide technici inhuren (zoals schoonheidsspecialisten of geregistreerde verpleegkundigen) om cosmetische diensten uit te voeren, David Shafer, MDeen dubbel gecertificeerde plastisch chirurg bij de Shafer Clinic in New York Metropolis, vertelt SELF.

Veel staten hebben een toezichthoudende arts nodig om toezicht te houden op het bedrijf, maar die hoeven niet altijd ter plaatse te zijn, zegt dr. Shafer. Deze artsen kunnen de behandelingen ook wel of niet zelf uitvoeren, Marisa Garshick, MDboard-gecertificeerde dermatoloog bij MDCS Dermatology in New York Metropolis, vertelt SELF.

Maar het grootste verschil – en het meest aantrekkelijke – zijn de kosten. Botox voor esthetische doeleinden wordt niet gedekt door de verzekering, zegt dr. Shafer, en de injecties variëren doorgaans tussen de €300 en €600 per behandelgebied, afhankelijk van waar u heen gaat en waar u woont. Medi-spa’s daarentegen hebben de neiging om minder in rekening te brengen: in veel gevallen ongeveer $ 200 – $ 500 per gebied. Bovendien bieden veel van hen ook arrangementen of kortingen voor meerdere behandelingen. Zoals dr. Badreshia uitlegt, komt de belangrijkste reden dat deze plaatsen het zich kunnen veroorloven om Botox tegen een goedkoper tarief aan te bieden neer op lagere overheadkosten. Het is met identify een stuk goedkoper om schoonheidsspecialisten te betalen dan artsen om Botox toe te dienen, zegt ze.

Als u naar een medi-spa gaat, kunt u de kans op complicaties vergroten.

Botox-injecties brengen altijd potentiële risico’s met zich mee, ongeacht waar u ze krijgt. Volgens Dr. Garshick omvatten deze over het algemeen blauwe plekken en hangende oogleden of wenkbrauwen, en je haatte de resultaten in het algemeen en wenste dat je je arme gezichtje met rust had gelaten. Maar het krijgen van Botox in een medi-spa kan de kans op deze complicaties vergroten (en u zelfs nog meer problemen bezorgen) als de persoon die uw behandeling uitvoert niet goed is opgeleid.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here