Home Zelfverbetering Hoe u door kunt gaan – op uw finest

Hoe u door kunt gaan – op uw finest

0
Hoe u door kunt gaan – op uw finest


*Laat nooit toe dat uw grieven uw kansen overschaduwen. Op je laagste punt, dat is wanneer je probeert dat centrale voorbeeld te zijn van iemand die onvermoeibaar aan het werk is voor de verbetering van de mensheid.*

Als je zoekt naar wat ik schrijf, hoef ik je niet te smeken om te blijven.

Het grootste geheim dat je ooit zult tegenkomen, is Ga zo door. Er gaapt een enorme kloof tussen mij die je dat vertelt, en jou weten dat in je hart. Als je het weet, is er een diepgewortelde resonantie die je van binnenuit treft. Wanneer die geest van onsterfelijke vastberadenheid zich in u vestigt, geeft u geboorte aan de vervulling van uw natuurlijke gaven. Nadat je het hebt gevoeld en er verbinding mee hebt gemaakt, zullen er meer dan een paar veranderingen plaatsvinden in jou en je leven als geheel. Met andere woorden: de veranderingen komen misschien niet op het second dat u ze verwacht, maar ze komen vooral op de meest onwaarschijnlijke manieren.

Ik heb er genoeg van jong en dom te zijn. Nu zie ik dat oud goud is. Vaak is het op die ogenschijnlijk onbeduidende momenten waarop je wordt getroffen door graden van wijsheid die op de een of andere manier zelfs de meest begaafden onder ons ontgaan. Ontwijk, totdat iets in onze levenservaring ons uiteindelijk dwingt om te evolueren.

In de mate waarin je leert te produceren wat andere mensen willen en moeten hebben, in diezelfde mate zal je leven dienovereenkomstig bloeien. Het is door de dienst die u aan anderen verleent dat u de troon construeert die in overeenstemming is met de roep van uw ziel. Het is deze verontwaardiging die de kracht heeft om elk denkbaar aspect van je bestaan ​​te veranderen, omdat de veranderingen altijd van binnenuit beginnen. Jouw grootsheid is nooit buiten jou geweest, alleen binnenin.

De verbeteringen in je leven beginnen altijd met Jij Eerst.

De kracht die je voor alle doeleinden gebruikt, of je nu zwak of sterk bent, is nog steeds dezelfde kracht. Hoe je het gebruikt, is geheel aan jou.

Veel van wat er met je gebeurt, is niet van belang; het gaat erom hoe je reageert. Dat is vooral wat telt. Zie je, als je leeft, krijg je de macht om in dit leven te presteren. Deze kracht kan voor alles worden gebruikt. Het kan voor goede of slechte doeleinden zijn. Die keuzekracht brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee en is niet iets waar je lichtvaardig mee moet omgaan. Het probleem is dat zovelen van ons precies dat doen, en dan vragen we ons af waarom ons leven niet is wat we willen dat het is.

Ik heb geleerd dat de energie die ik besteed aan het bereiken van de gemakken van deze wereld in lijn is met de vooruitgang die ik mezelf wijd aan de hemel zelf. De stroom die ik voor beide doeleinden gebruik, komt van dezelfde plaats.

Voor hen die geroepen worden, moet males eerst die oproep beantwoorden om te kunnen beginnen met het werk dat verband houdt met het doel. Als iemand doet zoals ik deed, en dat probeert te doen zonder eerst gehoor te geven aan de oproep, zullen ze zich bevinden onder het onderdrukte tumult van een woestijn zonder een schaduw van schaduw of een ons water om van te drinken.

Jarenlang had ik het gevoel dat ik geen stem had, dus probeerde ik niet te spreken. Nu ik mijn stem heb gevonden, ben ik bang dat er niemand is die naar me luistert. De moraal van mijn klacht is: er zal altijd iets zijn dat je tegenhoudt. Er zal altijd iets blijven hangen op de achtergrond van je gedachten die naar je dromen tasten, wiens enige missie het is ze uit te doven.

Je zult altijd een reden hebben om te falen. Wat jij behoefte is een reden om Ga zo door.

De volgende keer dat je merkt dat je je zo voelt, wees dan dankbaar. Onthoud: u bent één dag dichter bij uw doorbraak.

Het is niet een kwestie van óf, maar van wanneer. Je weet dat je doorbraak eraan komt. Voor elke dag die voorbijgaat zonder, ben je een dag dichterbij. Dus totdat jouw tijd aanbreekt, kun je geen dag voorbij laten gaan waarop je je niet voorbereidt. Voordat ik verder ga, wil ik u hier even onderbreken. Vaak praten we erover dat het ‘onze tijd’ is, of ‘onze tijd zal komen’ of ‘mijn tijd zal komen’. Nu wil ik dat je ernaar kijkt beter manier.

Jouw leven ging nooit over ‘mijn tijd komt eraan’. Jouw leven gaat over Jij aankomen.

Het gaat er niet om dat u wacht op uw tijd of zelfs maar op uw aankomst. Je moet na aankomst gaan. Jouw aankomst in het leven komt niet naar jou op zoek. Het is niet iets dat op je schoot terechtkomt als de zonnestralen van de middagzon. Om te arriveren, moet je je voorbereiden. Je weet nooit wanneer het gaat komen, maar nu weet je dit: als je jezelf niet voorbereidt, zal je tijd nooit komen. En zelfs als dat zo zou zijn, zul je jammerlijk tekortschieten, need je bent er niet klaar voor.

In deze modder en modder van het leven is het altijd zo gemakkelijk om van onszelf te denken dat we zo ver verwijderd zijn van onze doelen. Met zoiets belangrijks als dit is het laatste wat je wilt onvoorbereid zijn. Als je iets voor je hebt waar je je hele leven op hebt gewacht, moet je daar af en toe op inspelen, omdat je niet weet of je die kans ooit nog een keer krijgt. Het goede nieuws over die laatste verklaring is dat als u voorbereid bent, u hoogstwaarschijnlijk automatisch zult kapitaliseren. U hoeft er niet bewust over na te denken, omdat uw voorbereiding u heeft voorbereid om op zo’n second te reageren.

Jouw tijd is NUmaar alleen als u er klaar voor bent.

Het punt is: tenzij je je voorbereidt, ben je er niet klaar voor. Het ging nooit over het ‘juiste second’ of het ‘verkeerde second’. Dit gaat over JOU. Ben je klaar? Heb je genoeg gefaald? Heb jij geleerd je angst te overwinnen? Je mooiste uren van groei komen niet als de dingen goed gaan. Uw groei op uw finest ontstaat in de handen van mislukkingen. Je schiet niet tekort als je faalt. Je schiet tekort als je faalt en niets leert. Je schiet tekort als je opgeeft. Je schiet tekort en zult merken dat je voortdurend faalt als je stopt. Je moet doorgaan.

Waar we tekortschieten in de voorbereiding is dat deze zijn eigen hoogte- en dieptepunten kent. Het is gemakkelijk om door te gaan in het leven als alles volgens jouw kant gaat. Het is gemakkelijk om zelfverzekerd te zijn als je de overwinningen boekt. Als je wint, worden de dromen werkelijkheid voor je ogen. Deze overwinningen kunnen zo goed aanvoelen, maar het maakt niet uit of je jezelf overboord gooit als de zee ruw wordt.

De ‘oude’ Daniël stemde altijd toe en sprong overboord, zij het met een reddingsvlot.

Leven om nog een dag te vechten betekent vrijwel niets als je leeft om diezelfde dag op te geven.

Helaas is dat precies hoe ik vroeger leefde. Ik heb veel tijd in mijn leven verloren door te denken dat ik ‘speelde om niet te verliezen’, terwijl ik achteraf gezien zie dat ik zelf speelde. Mijn hele schriftelijke werk is bedoeld om u te behoeden voor het maken van dezelfde fouten die ik zelf voortdurend heb gemaakt.

Eerder noemde ik doorbraken. Iets wat we allemaal wel eens uit het oog verliezen, is dat het op je laagste momenten is, waar en wanneer je doorbraken het helderst schijnen. Denk er eens over na… Als je wint, is het veel moeilijker om de doorbraken te zien, need als je wint, ben je letterlijk doorbreken. Er is een verschil tussen de twee dat moet worden onderscheiden. Bij de eerste sta je aan het start van je proces, bij de laatste sta je aan het start van je proces in proces. Beide zijn om voor de hand liggende redenen erg belangrijk, maar wat des te belangrijker is, is het herkennen van het ‘wanneer’ voor elk ervan.

Het “wanneer” voor je doorbraak zal op je laagste punt zijn, wanneer je er klaar voor bent om jezelf overboord te gooien, zoals je altijd hebt gedaan. Maar in plaats van dat te doen, doe je iets wat je nog nooit hebt gedaan: jezelf Ga zo door. Er komt een zekere nieuwsgierigheid vermengd met een vleugje onbevreesdheid over je heen die internet zo zeker is als de onzekerheid over wat er gaat gebeuren. Maar deze keer is er iets anders. Dit is jouw doorbraak. Het leven is meer dan winnen en verliezen. Je bent meer dan winnen en verliezen. Als je op de bodem zit, en in plaats van je om te draaien en je leven op te bellen, sta je op en kies je ervoor om door te gaan, met welke andere resultaten dan ook, je bent doorgebroken.

Als je één keer kunt doorbreken, kun je opnieuw doorbreken, en dat, mijn vriend, is de grootste doorbraak van allemaal.

Het leven stopt zodra je besluit omhoog te kijken.

Om je huidige omgeving te overtreffen, moet je de ogen van je hoop trainen om verder te zien dan ooit tevoren. Je hoop moet je angsten overtreffen. Je hoop moet je angst overstijgen. Je hoop moet je twijfels overstijgen. Jouw hoop is jouw brandstof voor het vuur dat jou in beweging houdt. Hoop, raakt niet op. Hoop, loopt niet van je weg. Jij bent de hoop.

Jij bent het. Het is niet je beste vriendin of je moeder of je favoriete entertainer of sportteam. Jij bent daarvoor de hoop en de belangrijkste krachtbron. Als jij alleen bent en je op een dieptepunt zit, is het jouw hoop die het momentum zal bewerkstelligen van de doorbraak waartoe jouw ziel het leven schenkt. Je hebt altijd naar beneden en om je heen gekeken naar wat er voor je ligt, en zelfs wat er achter je ligt. Maar hoe vaak sta je op en kijk je recht boven je? Je zult verrast zijn door wat je voelt als je iets doet dat zo weinig mensen doen: opstaan ​​en omhoog kijken. Soms in het leven ligt wat voor je ligt niet voor je, of zelfs niet naast je. Soms gaat het boven jou.

De wielen van uw toekomst zijn voor altijd overgeleverd aan uw interventies. Vergeet dat nooit. Je kunt je verleden niet definiëren, maar je kunt wel je toekomst uitstippelen en verwoorden. Maar om dat te doen, weet je wat je absoluut moet doen.

Je hebt een geweldig mooi pad om te betreden. Wil je niet zien wat je te wachten staat?

–Daniël Neef

Vind je dit bericht leuk? Wil je meer van dit soort? Reageer en abonneer je op mijn weblog. Laat me gerust weten wat je ervan vindt. U kunt mij ook bereiken by way of de onderstaande hyperlinks:

E-mail: daniel@danielcousin.com

Instagram: https://www.instagram.com/neroprince35/

Fb: https://www.fb.com/daniel.cousin.56

Twitter: https://twitter.com/1NeroPrince

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCjtC_gHk8CVUCbGDniT4-Jg

Tumblr: https://neroprince35.tumblr.com/LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here