Home Renovatie van huizen Een historische renovatie van een huis in Mid Metropolis, Los Angeles

Een historische renovatie van een huis in Mid Metropolis, Los Angeles

0
Een historische renovatie van een huis in Mid Metropolis, Los Angeles


Hetgeen ik daarna heb geleerd deze renovatie plaatsen is dat je een heleboel kleine beslissingen neemt die alleen voor jou van belang zijn, maar als je visie goed samenkomt, is het magisch. We hebben de draairichting van de keukendeur veranderd, zodat deze nu uitkomt in de woonkamer. Het was een kleine verandering die niemand ooit zal opmerken, maar het maakte een groot verschil in het openstellen van de ruimte.

De keuken en de ontbijtruimte, met dat prachtige oude glas-in-loodraam, zijn nauw met elkaar verbonden voor mijn favoriete kamers in huis. De wasruimte voelt niet langer donker en krap aan: het natuurlijke licht is ongelooflijk. Wat vind ik van het resultaat? Geluk!

Bedankt, Leigh en mama, voor het delen van je huis met ons!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here