Home Domotica Deze robotstofzuigers zijn met Kerstmis meer dan 50% korting

Deze robotstofzuigers zijn met Kerstmis meer dan 50% korting

0
Deze robotstofzuigers zijn met Kerstmis meer dan 50% korting


We kunnen een commissie verdienen by way of hyperlinks op deze pagina.

Krediet: productafbeeldingen met dank aan Amazon en Walmart.


Robotstofzuigers zijn geweldig, en wie je anders vertelt, heeft er geen (of heeft gewoon niet de juiste voor zijn situatie). Op dit second bevindt u zich in de positie dat u mogelijk iemand de kracht kunt geven om nooit meer de dagelijkse rommel op te hoeven zuigen.

Als u op zoek bent naar de meest eenvoudige optie met een beperkt finances

De iHome AutoVac Juno Robotstofzuiger is de meest basale robotstofzuiger van het stel voor de laagste prijs. Ondanks de lage prijs heeft het nog steeds handige kaartfuncties en zijn geplande schoonmaaktijden mogelijk by way of een app. Het heeft ook een valsensor die ervoor zorgt dat hij niet van de entice valt. Je krijgt ook Google- en Alexa-ondersteuning om het met je stem te bedienen. De batterij heeft een looptijd van 100 minuten en gaat automatisch terug naar het basisstation om zichzelf op te laden wanneer dat nodig is. Jij kan haal het bij Walmart voor $ 85 (oorspronkelijk $ 199,99). Dit is volgens het bedrijf de laagste prijs van de afgelopen vier maanden De prijsgeschiedenis van honing.

Als je niet zeker weet wat ze willen dat hun robotstofzuiger doet

Als je iemand kent die dol is op een robotstofzuiger, maar je weet niet precies welk sort je moet kiezen, dan is de Yeedi Vac is een geweldige keuze omdat het veel uitbreidbare functies heeft, zoals dweilen en een zelfreinigend station. Deze specifieke Yeedi heeft een zuigkracht van 3.000 Pa, een looptijd van 110 minuten, slimme mapping en reinigt in nette rijen. Jij kan krijg het voor $ 110 (oorspronkelijk $ 299,99) wanneer u op de kortingsbon van $ 40 op de Amazon-pagina klikt voordat u deze aan uw winkelwagentje toevoegt. Dit is volgens het bedrijf de laagste prijs ooit Prijsgeschiedenis van Camelcamelcamel.

De Eufy LR20 robotstofzuiger is ook een goede keuze voor de meeste mensen. Deze Eufy robotstofzuiger beschikt over meerdere verdiepingen en daar kun je hem voor krijgen $ 149 (oorspronkelijk $ 399). Dit is volgens het bedrijf de laagste prijs van de afgelopen vier maanden De prijsgeschiedenis van honing.

Als ze willen stofzuigen en dweilen

Thuiskomen na het doen van de boodschappen en het vinden van een stofzuigende vloer En gedweild is een geweldig gevoel dat je cadeau kunt doen aan een geliefde. De iRobot Roomba Combo j5-robot kan precies dat doen, en het vermijdt ook obstakels, zoals huisdierafval, kabels of iets gevaarlijks, zodat er geen rommel van wordt. (Als hij kak opzuigt, zal iRobot hem free of charge vervangen.) Als je een improve wilt uitgeven en hem ook een zelfreinigende foundation wilt geven, ga ervoor. Je kunt dit mannequin bij Amazon krijgen voor $ 299 (oorspronkelijk $ 599,99), wat volgens ons de laagste prijs ooit is Prijsgeschiedenis van Camelcamelcamel.

Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijkere optie die ook kan stofzuigen en dweilen, overweeg dan de Yeedi Vac 2-robot voor $ 99 (oorspronkelijk $ 199,99).

Als ze een zelfledigend vacuĆ¼m willen

Een zelfledigende robotstofzuiger maakt een geautomatiseerd proces nog eenvoudiger. Zodra het vol puin zit, gaat het naar zijn thuisbasis en wordt het schoongemaakt. Uiteindelijk zul je ook de thuisbasis leeg moeten maken, maar dit zal veel minder vaak gebeuren dan het leegmaken van de robotstofzuiger. De Shark AI Extremely beweert dat de foundation 60 dagen aan puin kan bevatten, wat betekent dat je de foundation slechts ongeveer elke twee maanden hoeft te legen. Ook beschikt deze Shark robotstofzuiger over alle basisfuncties zoals het in kaart brengen van het huis, stofzuigen in nette rijen, een zelfreinigende borstel (ideaal voor eigenaren van gezelschapsdieren of voor mensen met lang haar), compatibiliteit met Alexa en Google Assistant, and so on. krijg het voor $ 298 (oorspronkelijk $ 599), wat volgens de laagste prijs ooit is Prijsgeschiedenis van Camelcamelcamel.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here