Home Geschiktheid De 9 beste opvouwbare loopbanden, volgens specialists in 2023

De 9 beste opvouwbare loopbanden, volgens specialists in 2023

0
De 9 beste opvouwbare loopbanden, volgens specialists in 2023


Als u dagelijkse bewegingen wat toegankelijker wilt maken, vooral als u niet veel tijd (of ruimte) over heeft, is een opvouwbare loopband wellicht precies wat u nodig heeft. Het kan gemakkelijk worden opgeslagen onder je bureau of naar mattress wanneer deze niet in gebruik is, en schuif hem vervolgens meteen naar buiten om u te helpen actief te blijven op dagen met bijzonder drukke schema’s of slecht weer. Bovendien is dit compacte apparaat doorgaans budgetvriendelijker dan duurder slimme loopbandenzoals die van Peloton of ProForm. Om u te helpen de beste opvouwbare loopband voor uw homegym, kantoor of woonkamer te vinden, hebben we fitnessexperts om advies gevraagd.

Waar u op moet letten bij het kopen van een opvouwbare loopband

Denk aan jouw fitnessdoelen en hoe u de loopband gaat gebruiken, Sean Penwell, MD, ACSM-gecertificeerde private coach en CEO van Healthstar Co, vertelt SELF. Ga je weer cardio doen? trainingsroutine en heb gewoon een eenvoudig te gebruiken apparaat nodig loopband om te wandelen of langzamer joggen? Ben je vooral op zoek naar een supercompacte optie om te combineren met je sta-bureau? Of misschien wel weinig vloeroppervlak maar wil toch nog wat hardlopen. Zodra u een beter idee krijgt van uw prioriteiten, kunt u zich concentreren op meer specifieke functies om uw definitieve keuze te maken.

Snelheidsinstellingen

Het snelheidsbereik van de loopband bepaalt welke soort trainingen je kunt doen. “Sommige compacte opvouwbare loopbanden zijn klein en slank, maar bereiken een topsnelheid van slechts vijf kilometer per uur”, zegt Dr. Penwell. Voor de meeste mensen is dat een normale loopsnelheid, dus verwacht niet dat je iets vlotter zult doen met die machines (zelfs licht joggen zou waarschijnlijk van tafel zijn). “En als je al acht minuten hardloopt, heb je een loopband nodig die minstens 12 km per uur kan rijden”, zegt hij.

Maat

Je wilt niet eindigen met een loopband die te groot is voor je huis. Zorg er dus voor dat je de ruimte meet waar je hem wilt gebruiken en opbergen. Vergelijk die specificaties vervolgens met de afmetingen van het loopvlak zelf. Sydney Bueckert, NASM-CPT, hoofd in-house fitnessinstructeur bij Sunny Well being & Health in Californië, vertelt SELF. Zo kun je genieten van de loopband en hem zonder problemen wegstoppen. Bonuspunten als er wielen op zitten: “Zwaar tillen of ingewikkeld manoeuvreren is slechts een additional barrière om aan je coaching te beginnen, dus het controleren op zoiets doms en eenvoudigs als wielen kan je thuiservaring echt verbeteren”, zegt ze.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here