Home Mode De 74e jaarlijkse rode loper van het Filmfestival van Cannes

De 74e jaarlijkse rode loper van het Filmfestival van Cannes

0
De 74e jaarlijkse rode loper van het Filmfestival van Cannes


Het is een extreem lang jaar geweest met beperkte rode loper-evenementen, maar nu lijkt het alsof we weer aan de slag zijn. Mode is altijd een belangrijk onderdeel geweest van prijsuitreikingen en prestigieuze evenementen, waardoor de komst van zowel beroemdheden als modellen de moeite waard is. Het 74e jaarlijkse filmfestival van Cannes is een van de eerste rode loper-evenementen van 2021 met een grote opkomst.

Met meerdere dagen aan vertoningen en rode loper-evenementen waren er genoeg appears to be like om uit te kiezen en we duiken er meteen in met een paar van onze favorieten. Van Gucci tot Chanel, Balmain, Dior en meer, het was bijna moeilijk om er maar een paar te kiezen. Hoewel het Competition van Cannes nog steeds gaande is en er veel ontzagwekkende stukken te zien zijn, zijn dit Couture’s keuzes voor de rode loper.

Jessica Chastain

Prachtig in het zwart, het rode haar van Jessica Chastain en de opvallende rode lippenstift geven haar een romantische end Dior aangepaste jurk. De avondjurk is voorzien van een strapless ontwerp met fluwelen krullen voor de final touch van beweging.

Virginie Efira

Actrice Virginie Efira, die een godin belichaamde, verblufte de rode loper in een vloeiende gouden Dior-jurk. De vloeiende structuur van de jurk valt op bij elke stap, terwijl de gevlochten riem haar taille accentueert en een cape drama toevoegt aan de algehele afwerking.

ZoKo

Tijdens het bijwonen van de vertoning van ‘Annette’ en de openingsceremonie maakte SoKo samen met haar een gedenkwaardig optreden Guccigewaad. Een subtiel geborduurd element wordt geaccentueerd door iriserende pailletten die schitterden bij elke aanraking van licht, terwijl de uitsnijdingen in de taille ervoor zorgden dat deze jurk eruitzag als een tweedelig exemplaar.

Maggie Gyllenhaal

Een visioen in het rood, Maggie Gyllenhaal verscheen in een plooi bij de vertoning van ‘Benedetta’ Versace gewaad. Deze op maat gemaakte jurk heeft een dunne uitsnijding en de geplooide stof zorgt voor een geometrische uitstraling en een vloeiende rok.

Taylor Heuvel

Prachtig in customized Etro verscheen het Amerikaanse mannequin Taylor Hill met vertrouwen op de eerste avond van het competition. De bodycontourende, doorzichtige kanten jurk heeft uitsnijdingen in de taille, een hoge halslijn en een open rug voor een gewaagde maar toch verfijnde look.

Bella Hadid

Het beruchte mannequin Bella Hadid omarmde de unieke en open borstbeenlook met een Schiaparelli-jurk uit de herfst van 2021. De zwarte jurk vormde zich naar haar lichaam en liet een open ruimte op haar borst achter die werd bedekt door een gouden tak die een ketting maakte die niet te vergeten was. Met scherpe contouren en een hoge knot zag Hadid er prachtig uit.

Leonie Hanne

Bij haar allereerste rode loper in Cannes maakte Leonie Hanne een dramatische entree in haar geheel groene Nicole + Felicia-baljurk. Het gelaagde saliegroene taftstuk met stuiterende veren contrasteerde good met het heldere rood van het tapijt.

Mahlagha Jaberi

Het Iraanse mannequin Mahlagha Jaberi was een absolute showstopper in haar Rami Kadi-jurk. De gelaagde organza-jurk met bloemen- en vlinderprint was eenvoudigweg versierd met kroonluchteroorbellen en het golvende haar van het mannequin.

Soo Joo-park

Het Koreaanse fotomodel Soo Joo Park arriveerde in de herfst van 2020 op de rode loper van “Stillwater” Chanel. De volledig kanten jumpsuit is fantastisch versierd met pumps met bandjes, een choker ketting en een zilveren Chanel-riem om haar taille te accentueren.

Dylan Penn

Mannequin, actrice en dochter van Sean Penn, Dylan Penn, verblufte de rode loper in een prachtige Balmain Resort 2021-jurk. Een prachtig haltersilhouet bedekt met pailletten en meshpanelen die haar lichaam omlijnen, eenvoudig gecombineerd met haar haar in een paardenstaart en een veren clutch.

Wie was jouw favoriet uit onze selectie? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Klik hier om onze selectie jurken te bekijken!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here