Home Geschiktheid 3 redenen waarom u een crêpe huid zou kunnen ontwikkelen door derms

3 redenen waarom u een crêpe huid zou kunnen ontwikkelen door derms

0
3 redenen waarom u een crêpe huid zou kunnen ontwikkelen door derms


Zaken als fijne lijntjes, verslapping en een dunner wordende huid zijn een natuurlijk onderdeel van het verouderingsproces. Het zal ons allemaal op een bepaald second overkomen. De zorg is echter dat deze veranderingen zich zullen manifesteren voordat ze zich aandienen, of wat wij ‘voortijdige veroudering’ noemen. Hoewel er geen huge getal bestaat om onderscheid te maken tussen ‘veroudering’ en ‘voortijdige veroudering’, valt een crêpe huid tussen de twintig en dertig doorgaans in de laatste categorie.

Zoeken bodylotions of handcrèmes rijk aan lipiden, bevochtigingsmiddelen en antioxidanten (om collageen en elastine te beschermen). Er zijn veel geweldige huidondersteunende ingrediënten waar je op moet letten, zoals ceramiden, aloë vera, sheaboter, haverextracten en botanische oliën (zoals jojoba, moringazaad, argan of kokosnoot). Deze kunnen allemaal de huid kalmeren, de huidbarrièrefunctie verbeteren en zorgen voor langdurige hydratatie. Wat antioxidanten betreft, zoek naar vitamine C, E, panthenol, CoQ10en niacinamide.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here